İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf__1907

Üye
telefonda şu opera olsa ya :( böyle hiç kullanamıyorum telefonu bundan önceki telefonlarımda hep opera vardı bide güzel özelleştiriyordum bunda tarayıcılar hiç hosuma gitmiyor

PureFood

PureFood

Üye
telefonda şu opera olsa ya :( böyle hiç kullanamıyorum telefonu bundan önceki telefonlarımda hep opera vardı bide güzel özelleştiriyordum bunda tarayıcılar hiç hosuma gitmiyor
Geleceği açıklanmıştı. Baya oldu, ama ses seda yok.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bir sorum olacaktı..daha doğrusu sorucuk..2 ayda ilk defa yaptı ama merak ettim..çift tık ile ekranı açıp parolamı girdikten sonra siyah ekranda bi 5-6 saniye bekletti,sonra normal olarak başlangıç ekranına döndü,arka planda hiçbir uygulama açık değildi.neden olmuş olabilir :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam bazen düşünüyorumda telefonlar kusursuz olsa bile biz illa birşeyler arayacağız bir kusur bulma çabasına gireceğiz demekki :P
Sorduğun sorunun cevabını bilemiyorum, ama bu bir elektronik cihaza yüklü program sonuçta. Arada sıkışacak, belki yılda bir bilemedin iki kez donacak. Yani normal bu. :) Bırak o kadarda olsun yav. :P

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Hocam bazen düşünüyorumda telefonlar kusursuz olsa bile biz illa birşeyler arayacağız bir kusur bulma çabasına gireceğiz demekki :P
Sorduğun sorunun cevabını bilemiyorum, ama bu bir elektronik cihaza yüklü program sonuçta. Arada sıkışacak, belki yılda bir bilemedin iki kez donacak. Yani normal bu. :) Bırak o kadarda olsun yav. :P

haklısın fazla takılmamak lazım da..bir an o siyah ekranı görünce ne oluyor dedim..dememle düzeldi zaten :)

carew89

carew89

Üye
arkadaşlar usb ile pcc ye taktım telefonu ancak görmüyor, şarz olarak yüklüyor telefonu ancak telefon içeriği gelmiyor. Neden olabilir bu ?şimdi baktım aygıt yöneticisinden, ''
Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (Kod 31)
'' hatası var ??

beats

beats

Üye
arkadaşlar usb ile pcc ye taktım telefonu ancak görmüyor, şarz olarak yüklüyor telefonu ancak telefon içeriği gelmiyor. Neden olabilir bu ?şimdi baktım aygıt yöneticisinden, ''
Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (Kod 31)
'' hatası var ??
Sürücüye sağ tıklayıp güncelleyin.

carew89

carew89

Üye
Windows 7 mi kullanıyorsun ? Ve telefon usble pcye bağlıyken telefonu aç kapa, mtp usb driver indir bunları da deneyebilirsin.
win 8. ayrıca pc ve telefonu açıp kapattım.. driverler yüklü gözüküyor ancak.

beats

beats

Üye
win 8. ayrıca pc ve telefonu açıp kapattım.. driverler yüklü gözüküyor ancak.

Bunlar da yüklüyse başka akla gelen birşey kalmıyor.

carew89

carew89

Üye

Bunlar da yüklüyse başka akla gelen birşey kalmıyor.
eyvallah dostum. galiba benim pc ile alakalı.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
eyvallah dostum. galiba benim pc ile alakalı.
carew bende aynı sorunu yaşıordum mtp yuklu ise sorun yok telın şarjı birde %70 80lerde tak telı şarj az olunca gormuor ben oyle çozdum sorunu kesın olucaktır yıne olmuosa drıverler haketen sorunludur

PureFood

PureFood

Üye
Ufak bir test...

Neye güvenmeliyiz ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bing en tutarlı olanı bence..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
istanbul için doğru tahminler geliyor valla ben bir hatasını göremedim,başka şehirleri bilmem ama.Accu weather da iyidir. arada 1-2 derecelik farklar olabilir. ama yağmur yerine güneş. güneş yerine karlı diyorsa o uygulamada iş yoktur :))

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ON9

ON9

Üye
Arkadaşlar , web sitelerinde sekme olan butonlar olurya dokununca açılıp alt menüleri gözüken butonlar. İşte o tarz sitelerde işlem yapamıyorum. Yeni sekme de işe yaramıyor. Siz bu konuda nasıl hareket ediyorsunuz????

hookword

hookword

Üye
Arkadaşlar , web sitelerinde sekme olan butonlar olurya dokununca açılıp alt menüleri gözüken butonlar. İşte o tarz sitelerde işlem yapamıyorum. Yeni sekme de işe yaramıyor. Siz bu konuda nasıl hareket ediyorsunuz????

ben pcden giriyorum ama uc browseri de Bi dene istersen belki açar

Üst Alt