İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Ben bu telefondan eski performansı alamıyorum arkadaşlar. Bu black ile tam düzelecek dedim onda da yine kasmalar ufak ufak takılmalar heleki rezil olduğum bir durum var ana ekranda yukarı aşağı ağır bir hızda kaydırınca bariz takıla takıla kaydığı görülüyor. Yani bir android kullanıcısı gördü bu mu stabil sistem dedi. Haklı program geçişlerinde menü gezintilerinde falan açılışlarda takılarak geçişler takılarak kapanmalar falan sürekli oluyor uzun zamandır. Kilit ekranını yukarı doğru atıp ana ekranı açarken aşağıda bi sn lik bir şerit şeklinde siyah bant görünüyor. Bence sistemin stabilitesini bozan bir şey var buda nokia dan kaynaklanıyor uyuşmazlıklar var sanırım ama ne? Artık 8.1 e ümit bağladım. Onda da böyle devam ederse kendi kendime diyeceğim şey daha sağlam donanımlı bir lumia almalasın...

HeroMR

HeroMR

Üye
Ben bu telefondan eski performansı alamıyorum arkadaşlar. Bu black ile tam düzelecek dedim onda da yine kasmalar ufak ufak takılmalar heleki rezil olduğum bir durum var ana ekranda yukarı aşağı ağır bir hızda kaydırınca bariz takıla takıla kaydığı görülüyor. Yani bir android kullanıcısı gördü bu mu stabil sistem dedi. Haklı program geçişlerinde menü gezintilerinde falan açılışlarda takılarak geçişler takılarak kapanmalar falan sürekli oluyor uzun zamandır. Kilit ekranını yukarı doğru atıp ana ekranı açarken aşağıda bi sn lik bir şerit şeklinde siyah bant görünüyor. Bence sistemin stabilitesini bozan bir şey var buda nokia dan kaynaklanıyor uyuşmazlıklar var sanırım ama ne? Artık 8.1 e ümit bağladım. Onda da böyle devam ederse kendi kendime diyeceğim şey daha sağlam donanımlı bir lumia almalasın...

Aynısını ben de yaşadım aslında benim sorunum yoktu preview for developers ile güncelledim mahvoldu. Sanırım lumia1520'nin özelliklerine gerek olmadığı için bilerek yapıyorlar :D Umarım 8.1 ile düzelir.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bende 920 var 370mb tek boş yer var şuana kadar hiç bi takılma donma olmadı nedense ama sistem bence sadece geçişlerde çok stabil gibime geldı 3 4 aydır kullanıorum program açmada 4s ile bazen geçıor bazen geçemıor (ewde var arada denıorum ) ve ramın de 512 oldunu goze alırsak ıphone aklımı çelıor .. bende 8.1 den sonra kararamı değiştirebilirm . neyse bncihazı pcye takınca telın şarj %55 yada %60 civarıysa telefonu goruor deılse pc gormuor w7 butun drıverler yuklu herşey tamam sadece şarj yuksekken goruor ?????

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam bir yerde yazıyordu bu forumda.Bazı programlar telefonun stabilliğini bozabiliyormuş tam kodlanmadığı yada eksik kodlanma gibi nedenlerden dolayı hatta bunu söyleyenin isminide söylemek isterdim ama yanlışdır diye isim vermek istemiyorum.Ama bendede bir sürü program olmasına rağmen kasma olmuyor şimdi yazdıklarım çelişiyor ama sebebini bilmiyorum aklıma geldi söyliyim dedim :)

HeroMR

HeroMR

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam bir yerde yazıyordu bu forumda.Bazı programlar telefonun stabilliğini bozabiliyormuş tam kodlanmadığı yada eksik kodlanma gibi nedenlerden dolayı hatta bunu söyleyenin isminide söylemek isterdim ama yanlışdır diye isim vermek istemiyorum.Ama bendede bir sürü program olmasına rağmen kasma olmuyor şimdi yazdıklarım çelişiyor ama sebebini bilmiyorum aklıma geldi söyliyim dedim :)

Bendeki uygulamalar,
6sec
6snap
Adobe Reader
Bing Sağlık ve Fitnes
Caps+ (fotoğrafların altına yazı yazan bir uygulama, komik oluyor bazen)
Turkcell En Yakın (Yakındaki restoran, eczane vs. gösteriyor)
Facebook
Facebook Messenger
Flaslight XT
Global TV
Hello Friends
Instagram BETA
Lock Buster
Mekanist
myAppFree
myTube
NeoReader
Nokia Glam Me, Video Trimmer (diğer nokia uygulamaları zaten yüklü geldiği için yazmıyorum)
Omegle
OneDrive
OneShot
Paypal
Preview for Developers
QR Kod Okuyucu
Shazam
SineVizyon
Skinery Themes
Telsiz (FP)
Bing Translator
Turkcell Online İşlemler
Türkçe Sözlük
Twitter
UC Browser
Viber
VK
Weather
Whatsapp
Yandex.Disk
Yandex.Haritalar
Yandex.Navigasyon
Zil Sesi Yaratıcı

Oyunlar:
Angry Birds Space
Fruit Ninja
iStunt 2
Jetpack Joyride
Plants vs. Zombies
Real Football
Rise of Glory
Achtung!
Bridge Constructor
Car Parking 3D
Dredd vs. Zombies
Drive Hard Taxi
Hill Climb Racing
Hot Rod Racers
Into the Dead
Survivalcraft
Traffic Racer
World Conqueror 2

/Aldığım ve yüklediğim çok daha fazla uygulama vardı ama silmek zorunda kaldım yer yetmediği için.

/Belkide bendeki sorun preview for developers yüzündendir.

hookword

hookword

Üye
Benim telefonda geçen hafta aynı şekilde kasma yaptı thumblr yükledikten sonra 2 günde 180 mb de internetimi yedi artı hafızada da yer işgal etti sonra silip deezerdan hafızada yer kalmayana kadar şarkı yükledim telefon Bi kilitlenir gibi oldu şimdi yağ gibi akıyor. Sanırsam bu işi yapan bir uygulamanın bahsi geçmişti konuda denemediyseniz deneyin derim.

HeroMR

HeroMR

Üye
Benim telefonda geçen hafta aynı şekilde kasma yaptı thumblr yükledikten sonra 2 günde 180 mb de internetimi yedi artı hafızada da yer işgal etti sonra silip deezerdan hafızada yer kalmayana kadar şarkı yükledim telefon Bi kilitlenir gibi oldu şimdi yağ gibi akıyor. Sanırsam bu işi yapan bir uygulamanın bahsi geçmişti konuda denemediyseniz deneyin derim.

Anlamadım? Nasıl düzelttiniz?

hookword

hookword

Üye
Storage cleaner programını Bi deneyin derim

hookword

hookword

Üye
Ancak benim sorunum diğer klasörü ile ilgili değildi ve bildiğiniz gibi yer yoksa mağazadan uygulama indiremiyorsunuz deezer programı telefonun uygulama hafızasına yükleme yaptığı için hafıza dolana kadar şarkı indirdim bende sonra sildim düzeldi

HeroMR

HeroMR

Üye

çıkarsa parti veriyorum :D

flutewoddy

flutewoddy

Üye

lumia 720 ile böyle sadece kumandaya odaklanarak nasıl fotoğraf çekebilirim ?

beats

beats

Üye

lumia 720 ile böyle sadece kumandaya odaklanarak nasıl fotoğraf çekebilirim ?
Nokia camera veya Nokia camera beta odak noktasını seçerek ya da manuel odaklama yöntemiyle ya da kamera/fotoğraf ayarları/sahneler/yakın çekim ile çekebilirsin.

efeler12

efeler12

Üye
Telefonu gene yere düşürdüm ses kısma ve açma kapama tuşuna zor basılıyor garanti halleder mi servis ne kadar ister?

HeroMR

HeroMR

Üye
Telefonu gene yere düşürdüm ses kısma ve açma kapama tuşuna zor basılıyor garanti halleder mi servis ne kadar ister?

Bi kere aynısı bana da olmuştu meğer kapağı tam takmamışım. İttirdim iyice tık yaptı düzeldi :D

efeler12

efeler12

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
mağaza'da bazı kullanıcılar whatsapp'ın eski mesajları okuduğunda veya sohbet odasında uygulamadan attığından şikayetçi olmuş..ben henüz böyle bir problem yaşamadım..bu 512 mb ram'li cihazlarda mı boy gösteriyor sadece?

SLH.55

SLH.55

Üye
arkadaşlar şimdi kilit ekranında bing hava durumunu kullanıyorum daha önceden lockmix uygulamasını kullanıyordum.Size göre hangisi daha fazla şarj tüketir ?

beats

beats

Üye
arkadaşlar şimdi kilit ekranında bing hava durumunu kullanıyorum daha önceden lockmix uygulamasını kullanıyordum.Size göre hangisi daha fazla şarj tüketir ?
Ben de Bing hava durumu kullanıyorum, lockmixin daha fazla tüketeceğini düşünüyorum tabi kullanılan widget sayısı da önemli etken.

• Beğen
Tepkiler: SLH.55

Üst Alt