İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
çok yer kaplıyor bee, nerdeyse ekranın tamamı klavye olacak, lumia 520 de onu ayarlayabiliyordum sanki? benmi yanlışım acaba?
lumia larda klavye ayarlama özelliği hiç birinde yok..

meg1ddo

meg1ddo

Üye
lumia larda klavye ayarlama özelliği hiç birinde yok..
isim olarak klavye boyutu diye bir ayar yok onu biliyorum ama yaziyla ilgili bisey vardi , genis dar gibi biseyler vardi sanki 3-4 ay once lumia520 de yapmistim hatirliyorum oyle bisey sanki?

n000k

n000k

Üye
isim olarak klavye boyutu diye bir ayar yok onu biliyorum ama yaziyla ilgili bisey vardi , genis dar gibi biseyler vardi sanki 3-4 ay once lumia520 de yapmistim hatirliyorum oyle bisey sanki?
iyide o klavyele ile ilgili degilki..o dediğin metin boyutu. ayarlarda erişim kolaylığı içinde..

enessrsy

enessrsy

Üye
Yedekleme yapmak isterken 0x80181548 hata kodunu aldım. Araştırdıktan sonra duvar kağıdının boyutu 2mb üzeri ise bu hatayı verdiğini öğrendim. Garip ve anlam veremedim ama aynı problem ile karşılaşan olursa diye...

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve n000k
4MaGuS

4MaGuS

Üye
yazı boyutunu büyütme küçültme gibi bir şey var onun ayarıda ayarlar erişim kolaylığı metin boyutu var bunu diyorsunuz siz sanarım

skynet

Üye
Dün pc'ye format atmıştım bugün telefonu bağladığımda yine gerekli driverleri yükledi hatta hatta 2 tane ünlem işareti olanları da yükledim ama artık telefonun simgesi 620 simgesi değilde siyah bir telefon simgesi çıkıyor bunun sebebi nedir ?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
iyide o klavyele ile ilgili degilki..o dediğin metin boyutu. ayarlarda erişim kolaylığı içinde..
onu biliyorum dostlar ondan ayri birsey daha vardi sanki klavyeyi genis dar vs secenklerle, neyse belki ben yanlis hatirliyorum, baska telefonla karistiriyorum belki, tesekkurler.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
şoyle bi sorunum var kablo ve pc girişleri sağlam oncelıkle tel hacklı baykuştan oyun atacam tele bağlıyorum telefon şarj oluyor fakat telı gormuor mtk başarısız olmuştu onuda yaptım sonra telı takıordum şarj oluyordu bi süre sonra winphone cihazı diye tanıdı hatta 1 2 mblık muzıkler attım çok yawaş gonderıordu içine çok yawaş girebılıorum telın neyse bişi atınca çok uzun sure beklerım fakat baykuş hiç gormuor telımı uyg. ataamıyorum neden acaba şuanda ise pcye takınca hiç bi yanıt vermıor pc takıp çıkarınca pcden ses gelıor ama bukadar
Dün pc'ye format atmıştım bugün telefonu bağladığımda yine gerekli driverleri yükledi hatta hatta 2 tane ünlem işareti olanları da yükledim ama artık telefonun simgesi 620 simgesi değilde siyah bir telefon simgesi çıkıyor bunun sebebi nedir ?
kardeş ben ne zaman taksam bu ekran gelıor bende siyah telefon ustte sorunumda var zati anlayamadm

skynet

Üye

Sorun benim pc'denmi kaynaklı diye win7 win8 yüklü 2 farklı pc'de de baktım sonuç aynı ama arkadaşın 720'sini bağladığımızda sorun yok kendi simgesi çıkıyor acaba hollanda romu kurdum diyemi böyle oldu :allalla::hmmm

carew89

carew89

Üye
arkadaşlar windowsphone web mağazasından uygulama yüklerken önceleri direk telefona yüklüyordu uygulamaları ama şimdi maile geliyor indirme yönelgeleri. Ama konum ve telefonumu bul seçenekleri açık. Neden böyle oluyor anlamadım ?

beats

beats

Üye
arkadaşlar windowsphone web mağazasından uygulama yüklerken önceleri direk telefona yüklüyordu uygulamaları ama şimdi maile geliyor indirme yönelgeleri. Ama konum ve telefonumu bul seçenekleri açık. Neden böyle oluyor anlamadım ?

Genellikle düzgün çalışmıyor zaten, ama yüklemeye geçmeden önce telefonumu bul özelliğinden telefonu çaldır sonra uygulama yüklemeyi dene işlemi ie üzerinden yaparsan daha iyi olur.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

aliry52

aliry52

Üye
arkadaslar aranızda hiç top eleven oyunu oynayan yokmu acaba bizim telefonlar için nezaman gelecek bir bilgisi olan varmı

KenanK

KenanK

Üye
bu geliştirici için güncelleme yükleme uyarısını nasıl kapatabilirim ? güncellemeleri denetledi inidrilcek güncelleme var, kurmak istemiyorum. baykuş programı ile zaten unlocked durumunda alet şuanda... Ya da yüklesem şuanki unlocked i iptal edermi ?

Son düzenleme:

skynet

Üye
bu geliştirici için güncelleme yükleme uyarısını nasıl kapatabilirim ? güncellemeleri denetledi inidrilcek güncelleme var, kurmak istemiyorum. baykuş programı ile zaten unlocked durumunda alet şuanda... Ya da yüklesem şuanki unlocked i iptal edermi ?
Bana bugün güncelleme geldi yükledim bir sorun olmadı :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
viberde bildirim sorunu yaşayan varmı? mesajlar 20 dk geç geliyor
@skynet @gaag @csH @bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, Esendağlı ve OttomaN TigeR
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
jdmsaint

jdmsaint

Üye
arkadaşlar ben müzik çalarda sadece albumleri görebiliyorum şarkılar tek tek gözükmüyor. Ne yaptıysam olmadı. Mix radio dan girdğimde gözüküyor ama.

hookword

hookword

Üye
arkadaşlar ben müzik çalarda sadece albumleri görebiliyorum şarkılar tek tek gözükmüyor. Ne yaptıysam olmadı. Mix radio dan girdğimde gözüküyor ama.

salla hocam müzik çaları mixradio varken takma kafana

Üst Alt