n000k
Üye
lumia larda klavye ayarlama özelliği hiç birinde yok..çok yer kaplıyor bee, nerdeyse ekranın tamamı klavye olacak, lumia 520 de onu ayarlayabiliyordum sanki? benmi yanlışım acaba?
lumia larda klavye ayarlama özelliği hiç birinde yok..çok yer kaplıyor bee, nerdeyse ekranın tamamı klavye olacak, lumia 520 de onu ayarlayabiliyordum sanki? benmi yanlışım acaba?
isim olarak klavye boyutu diye bir ayar yok onu biliyorum ama yaziyla ilgili bisey vardi , genis dar gibi biseyler vardi sanki 3-4 ay once lumia520 de yapmistim hatirliyorum oyle bisey sanki?lumia larda klavye ayarlama özelliği hiç birinde yok..
iyide o klavyele ile ilgili degilki..o dediğin metin boyutu. ayarlarda erişim kolaylığı içinde..isim olarak klavye boyutu diye bir ayar yok onu biliyorum ama yaziyla ilgili bisey vardi , genis dar gibi biseyler vardi sanki 3-4 ay once lumia520 de yapmistim hatirliyorum oyle bisey sanki?
yazı boyutunu büyütme küçültme gibi bir şey var onun ayarıda ayarlar erişim kolaylığı metin boyutu var bunu diyorsunuz siz sanarımisim olarak klavye boyutu diye bir ayar yok onu biliyorum ama yaziyla ilgili bisey vardi , genis dar gibi biseyler vardi sanki 3-4 ay once lumia520 de yapmistim hatirliyorum oyle bisey sanki?
onu biliyorum dostlar ondan ayri birsey daha vardi sanki klavyeyi genis dar vs secenklerle, neyse belki ben yanlis hatirliyorum, baska telefonla karistiriyorum belki, tesekkurler.iyide o klavyele ile ilgili degilki..o dediğin metin boyutu. ayarlarda erişim kolaylığı içinde..
kardeş ben ne zaman taksam bu ekran gelıor bende siyah telefon ustte sorunumda var zati anlayamadmDün pc'ye format atmıştım bugün telefonu bağladığımda yine gerekli driverleri yükledi hatta hatta 2 tane ünlem işareti olanları da yükledim ama artık telefonun simgesi 620 simgesi değilde siyah bir telefon simgesi çıkıyor bunun sebebi nedir ?
Dün pc'ye format atmıştım bugün telefonu bağladığımda yine gerekli driverleri yükledi hatta hatta 2 tane ünlem işareti olanları da yükledim ama artık telefonun simgesi 620 simgesi değilde siyah bir telefon simgesi çıkıyor bunun sebebi nedir ?

arkadaşlar windowsphone web mağazasından uygulama yüklerken önceleri direk telefona yüklüyordu uygulamaları ama şimdi maile geliyor indirme yönelgeleri. Ama konum ve telefonumu bul seçenekleri açık. Neden böyle oluyor anlamadım ?
Bana bugün güncelleme geldi yükledim bir sorun olmadıbu geliştirici için güncelleme yükleme uyarısını nasıl kapatabilirim ? güncellemeleri denetledi inidrilcek güncelleme var, kurmak istemiyorum. baykuş programı ile zaten unlocked durumunda alet şuanda... Ya da yüklesem şuanki unlocked i iptal edermi ?

Bana bugün güncelleme geldi yükledim bir sorun olmadı![]()
viberde bildirim sorunu yaşayan varmı? mesajlar 20 dk geç geliyor
@skynet @gaag @csH @bulutsuzgece

hocam numaranız bende var firstea grubundayken almıştım kuaura bakmayınBen de yüklü ama öylesine duruyor.
Viber kullanan pek yok çevremde.
Devir WhatsApp devri olmuş![]()
deneyebilirizarkadaşlar ben müzik çalarda sadece albumleri görebiliyorum şarkılar tek tek gözükmüyor. Ne yaptıysam olmadı. Mix radio dan girdğimde gözüküyor ama.