luckysleven
Üye
amacım telefon başkasının eline geçerse açamasın![]()
he o yok : ) şifre koy dicem ama tuşu yine kullanmak zorundasın
amacım telefon başkasının eline geçerse açamasın![]()
he o yok : ) şifre koy dicem ama tuşu yine kullanmak zorundasın
tamam biraz daha açıyım kilit ekranımın görünmemesi lazım .p
Sık olmasa da arada o ısınma sorunu bende de oluyorArkadaslar black devloperdan kulanıyorum betasını ve telefon cepımdeyken bırden ısınıyor patlayacak gıbı olur 10 dakıda boyle ısınıık kalıyor sarjım %85 ıken %50ye falan dusuyor sonra tekrar aynı sey oluyor ve telefeonun sarjı bıtıyor kapanıyor çözumu var mı servıse versem mı?

ben hergun yasıyorum sarj %85 ıken baslıyor ısınma, 10 dakkikda bıtırıyor sarjıSık olmasa da arada o ısınma sorunu bende de oluyor![]()
pekı tamam bır sıfırlayımTelefonda yüklü olan bir uygulamada sebep olabilir bence sıfırdan sistemi kurup birde öyle dene
ben o yüzden cihazı değiştirtim.ben hergun yasıyorum sarj %85 ıken baslıyor ısınma, 10 dakkikda bıtırıyor sarjı
Hocam tam senin dediğin gibi oldu system tilesden ekran kilidini kulaniyordum ondan uyguluma acik kalinca ısınıyor ve şarj yiyordu onun için kullanan varsa kullanmasinUzun süre kullanım olunca cihaz hızlı şarj harcamaya başlıyor bir de pil kullanımı var tabi, bazı uygulamalar gereksiz çalışıyor misal System tiles onun ekran kilidi aslında basıp tuş kilidini yapınca uygulama açık kalıyor arkaplanda çok şarj yiyor bazen telefonu meşgul ediyor açılmasını dahi engellediği oluyor bunun gibi uygulamalar da var, çalışması problemli olan.
Beyler black den sonra telefondaki videolar, resimler 3 er tane gözükmeye başladı. 2, 3 kere hafıza kartını biçimlendirdim ama tekrar aynı şekilde 3 tane çıkıyor 1 resimden çözümü yok mu bunun ? sırf bu yüzden telefonu değiştirmeyi düşünüyorum.