İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O zaman en geç sene sonunda telefonlarımızdan tüm video uzantılarını açıp izleyebileceğiz demek oluyor değil mi? :D

geliştirici sitesinde "multicodec pack" diye bahsediliyor. Zaten bu kadar ugraştirmasinin sebebi de bu. Aslinda uygulama şu anda hazir calişir durumda fakat magazaya gonderilse o iki dosya yuzunden Microsoft onaylamaz. Şunu da belirteyim Microsoft da bu ekibe ciddi manada hem maddi hem de yazilim destegi veriyormuş.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

ÖEY

ÖEY

Üye

geliştirici sitesinde "multicodec pack" diye bahsediliyor. Zaten bu kadar ugraştirmasinin sebebi de bu. Aslinda uygulama şu anda hazir calişir durumda fakat magazaya gonderilse o iki dosya yuzunden Microsoft onaylamaz. Şunu da belirteyim Microsoft da bu ekibe ciddi manada hem maddi hem de yazilim destegi veriyormuş.
Valla üstad bir geldi mi bu uygulama telefonlara o zaman gör şenlenecek ortalık :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla inşallah sorunsuz olarak gelir de herkes zevkle kullanir.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve -Börteçine-
ÖEY

ÖEY

Üye
valla inşallah sorunsuz olarak gelir de herkes zevkle kullanir.
Şimdi aklıma geldi o zaman bu vlc sene sonunda gelirse bu MS'in GDR3 güncellemesiyle bayağı apı'yi açacağı anlamına geliyor. Yani vlc dışında playerlarda ilerleyen zamanlarda görebiliriz markette.

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
mesutcinik

mesutcinik

Üye

son iki image dosyasının düzenlenmesi kaldı. Uygulama cok yakinda winRT için yayinlanicak ardindan yil sonuna kalmadan wp8 icin de yayinlsnmasi planlaniyor.

Bana kalırsa şu an en büyük eksiklerden ve beklentilerimizden biri inşallah en yakın zamanda gelir...

ÖEY

ÖEY

Üye
Gökçen ve Oozystaw bütün gün resim yüklediler şimdi sıra bende :D Servisten çıkan telefonun ilk deneme çekimleri geldi :D Telefon şu anda bir arkadaşımda o ilgileniyor sağ olsun servis olayıyla neyse. Mavi renkli bir l920 sahibi değilim ama Allah teleservice'den sağ olsun mavi fotoğraf çeken bir l920 sahibi oldum. Ayrıca yaptık dedikleri flaş yine çalışmıyor. Aşağıya resimleri koyuyorum kararı siz verin :D

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG][/URL][/IMG]

- - - Eklendi - - -

Son fotoğraf karanlık bir mekanda çekildi ve flaş çalışmadı yine.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
E fıstık gibi çekmiş işte :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Yok be abi o mavilikler aslında beyaz :D Yani öyle olması gerekiyor. Daha kötü fotolar var aslında da onları koymadım :D Bir de arkadaşım video'ya çekmiş zaten flaşın çalışmamasını falan. Bakalım yarın yine gidecek geri.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:blink: :( ne desem bilemedim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Çalışanlarına mahkemeye vermek lazım. Yalan söyleyip yaptık diyorlar. Bu artarak devam edecek. Bu yüzden çalışanda ceza almalı ki artık gözleri korkup iş yapan olsun.

ÖEY

ÖEY

Üye
Telefonumdan son haberleri vereyim hemen size :D:D Sevgili teleservice arka kamera merceğinin hemen altında sanki uzun süre hiç çıkarmadan kılıf kullandığınızda olduğu gibi bir iz yaratmış ayrıca kameranın hemen altındaki alana baskı uyguladığınızda çatır çutur sesler çıkıyor ki daha önce hiç öyle bir ses çıkmazdı. Kendilerine bunu söylediğinizde hayır biz de öyle şeyler olmaz diyorlar. Sonra soruyoruz kendilerine peki cihaz alım formunda hasar kısmında bir şey yazmıyorsa bu ne anlama gelir? Cevap: alınan cihazda herhangi bir hasar olmadığı anlamına gelir diyorlar. E peki buyurun diyoruz bizim cihazı bıraktığımıdaki formda bir şey yazmıyor yani biz size düzgün vermişiz cihazı ama sizden bozuk aldık. Siz biz yapmadık diyorsunuz bunu kim yaptı peki hayaletler mi? E efendim kem de küm de neyse diyoruz ve ikinci bombayı patlatıyoruz. Dün akşam flaşın çalışmadığına dair çekilen videoyu izletiyoruz hemen telefonu alıp içeri gidiyorlar videoyu teknisyenlere göstermeye 15 dakika gelen giden yok düşünüyorsun ki yapacaklar ama geliyor biz buna bir bakalım :D Biz de ne yapıyoruz siz onu yapmayın kardeşim doğru değişime gönderin istanbula ben bu cihaz değişmeden kabul etmiyorum sizden almıyorum diyorum. E efendim işlem uzun sürer hem istanbulun değişimi kabul edip etmeyeceği de belli değil biz o benim sorunum değil bu cihaz değişecek diyoruz ve kayıt işlemleri yapılıyor. Yarın cihazı istanbula gönderecekler. Benim bildiğim bugünden itibaren 20 iş günü süreleri var. Bekleyeceğim bakalım onlardan gelecek cevaba göre tüketici heyetinden başlayarak. Önüme gelen her yere mail yağmuruna da başlayacağım. Hayırlı uğurlu olsun :D:D

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, mesutcinik, skynet ve 1 kişi daha
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Diren Özgür :oke:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
luckysleven

luckysleven

Üye
dostlar xda da nokia here uygulamalarının ( ücretli olanlar, drive vs ) ücretsiz olarak nasıl kurulacağı anlatılmış bilginize : )

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dostlar xda da nokia here uygulamalarının ( ücretli olanlar, drive vs ) ücretsiz olarak nasıl kurulacağı anlatılmış bilginize : )

:ah yani xda'dakini buldun da maxicep'tekini bulamadın öyle mi. Teessüf ederim:hih:

dakamon

dakamon

Üye
Bence biz nokia kullanıcıları birleşmeli ve birbirimize yardım etmeliyiz. Gerektiğinde varsa nüfuzumuzu avukat arkadaşlarımız varsa onlar yardımlarını esirgememeli. Birbirimize destek çıkıp nokia yı teknik servisleri hizaya getirmeliyiz diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
luckysleven

luckysleven

Üye

:ah yani xda'dakini buldun da maxicep'tekini bulamadın öyle mi. Teessüf ederim:hih:

valla şimdi sizden laf yerim diye yeni konu açmak yemedi : ) iyiki açmamışım konu hatta dedim ki şuraya yazıvereyim de arada kaynasın mutlaka benden önce yazmışlardır burada dedim : )

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla şimdi sizden laf yerim diye yeni konu açmak yemedi : ) iyiki açmamışım konu hatta dedim ki şuraya yazıvereyim de arada kaynasın mutlaka benden önce yazmışlardır burada dedim : )

yok canım ne lafı yiyeceksin. Şaka bir yana Yanliş anlama olmasin ucretsiz olarak sadece lumia dışındaki cihazlara yuklenebiliyor. Lumia520'de henuz denenmemiş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
konuyu da [URL="http://www.maxicep.com/windows-phone-yazilim-destek/oem-uygulama-kilidi-kirma-ve-yukleme-2-821142.html]BURADA[/URL] açmışım.

luckysleven

luckysleven

Üye
Güzel bir özellik keşfettim güncellemeden sonra hatta keyif verecek bir özellik. Fakat diğer htc kullanıcıları da onaylarsa güzel olur . Bu güncelleme ile gelen gereksiz dosyaları sil uygulamasına dokunsak bile çalışmıyordu fakat şunu fark ettim ki telefon kendi boşaltıyor o alanı ( Şuanda 0 ) . Ve bir başka güzel olay diğer klasörü şişmiyor ..

Güncellemeden önce şimdiki uygulamalarından 2 fazla uygulama daha vardı ( toplasınız 20 mb etmez ) ve boş alanım 880 mb tı. Şu anda 1.2 gb boş alanım var . ( 400 mb diğer klasörü güncellemeden önce çok daha fazlaydı )

Üst Alt