İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Batarya uygulaması kullanmayın arkadaşlar. Alışın. Şarjı gerçekten olumsuz etkilediğini göreceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve PureFood
ÖEY

ÖEY

Üye
Batarya uygulaması kullanmayın arkadaşlar. Alışın. Şarjı gerçekten olumsuz etkilediğini göreceksiniz.
Aynen katılıyorum. Denemediğim batarya uygulaması kalmamıştı ve hepsinde sonuç aynı: Deli gibi şarjı içiyor resmen. Tabi benim denediklerim ücretsizler, belki ücretliler biraz daha iyidir pil konusunda, ona bir şey diyemeyeceğim. Ama bence de batarya uygulamalarını kullanmayın arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve PureFood
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Peki ya insider? Sonuçta o da pile bakıyo.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ÖEY

ÖEY

Üye
insider'da çok pil yiyor.

• Beğen

skynet

Üye
Arkadaşlar mağazadan adlı uygulamayı kurdum güzelde hoşuma gitti fakat bir süre sonra kamera kafayı yedi ve sonuç ;

Resimdeki gibi oluyor resetledim gene aynı değişen birşey yok :( Format atmakta istemiyorum varmıdır bir çözümü ? :hmmm

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Restart yapınca geçmesi gerekiyordu. :hmmm

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bi kere bana da olmuştu teli kapatıp açınca düzelmişti :hmmm olmazsa uygulamayı sil öyle bi reset at.

• Beğen

skynet

Üye
bi kere bana da olmuştu teli kapatıp açınca düzelmişti :hmmm olmazsa uygulamayı sil öyle bi reset at.

Uygulamayı sildimde reset atmadım şimdi bidaha atıyorum inşallah olur :islik

- - - Eklendi - - -

Ohh be sonunda düzeldi :tşk: hocam :)

• Beğen

username37

Üye
arkadaşlar ben windows phoneden mpatool uygulamasını indirdim yüklemek için indirdiğim dosyaya tıkladım açılamıyor. Dosya türü desteklemiyor uyarısı aldım yükleyemedim lütfen yardım

tel c6-01 yardım edenlerden allah razı olsun .

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben windows phoneden mpatool uygulamasını indirdim yüklemek için indirdiğim dosyaya tıkladım açılamıyor. Dosya türü desteklemiyor uyarısı aldım yükleyemedim lütfen yardım

tel c6-01 yardım edenlerden allah razı olsun .

windowsphone uygulamaları .xap ve .cab uzantılıdır. C6-01'de S^3 işletim sistemi var ve bu uzantıları desteklemez. Sizin .sis veya .sisx uzantılı dosyaları bulup yuklemeniz gerekir.

• Beğen

username37

Üye

windowsphone uygulamaları .xap ve .cab uzantılıdır. C6-01'de S^3 işletim sistemi var ve bu uzantıları desteklemez. Sizin .sis veya .sisx uzantılı dosyaları bulup yuklemeniz gerekir.

Ben bu uygulamayı sis e çeviremezmiyim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

kardes müzikçalara geleriden resim eklemek için bi pro yokmu

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
müzik çalara arkaplan resmini sen ekleyemezsin.ama çalan şarkıda gerekli metadatalar varsa otomatik olarak arkaplan resmi çalan şarkıya göre değişir. xap dosyasını sis dosyasına çeviremezsin.bu portlama oluyor ki bunu uygulamayı yazan kişi yapabilir ya da kodlarını paylaşırsa .net c dillerini bilen birisi o kodlara göre tekrar yazar

• Beğen

username37

Üye
müzik çalara arkaplan resmini sen ekleyemezsin.ama çalan şarkıda gerekli metadatalar varsa otomatik olarak arkaplan resmi çalan şarkıya göre değişir. xap dosyasını sis dosyasına çeviremezsin.bu portlama oluyor ki bunu uygulamayı yazan kişi yapabilir ya da kodlarını paylaşırsa .net c dillerini bilen birisi o kodlara göre tekrar yazar

Tamam kardeş teşekür

• Beğen
mesutcinik

mesutcinik

Üye
wp8 için vlc media player çalışması vardı o iş ne alemde acaba şu an ya?
bilgisi olan var mı ?

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
wp8 için vlc media player çalışması vardı o iş ne alemde acaba şu an ya?
bilgisi olan var mı ?

son iki image dosyasının düzenlenmesi kaldı. Uygulama cok yakinda winRT için yayinlanicak ardindan yil sonuna kalmadan wp8 icin de yayinlsnmasi planlaniyor.

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik, -Börteçine- ve ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye

son iki image dosyasının düzenlenmesi kaldı. Uygulama cok yakinda winRT için yayinlanicak ardindan yil sonuna kalmadan wp8 icin de yayinlsnmasi planlaniyor.
O zaman en geç sene sonunda telefonlarımızdan tüm video uzantılarını açıp izleyebileceğiz demek oluyor değil mi? :D

• Beğen

Üst Alt