İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefonda silebildiğin tüm oyun ve uygulamaları sil. Tabi en başta resim video müzik tüm alacağın yedeklerini al. Oyun uygulamaları sildikten sonra sıfırlamayı sorunsuz yaparsın. Şarjı üstadın dediği gibi en az %50 olsun.

- - - Eklendi - - -

Sevgili moderatörlerimize bir sorum var aslında konuyla ilgili bilgisi olan herkese :) Bu aralar yabancı kaynaklarda çok sayıda haber çıkıyor MS'in WP8 sisteminin geleceği ile ilgili planları hakkında. En son okuduğum haber açıkçası beni korkuttu ve üzdü. Bir rus blogcunun çok ciddi bir MS kaynağından öğrendiğini iddia ettiği bir şey.

Güya MS bir ekip oluşturmuş ve 2015 yılında WP ile Windows RT Tablet sürümlerini birleştirecekmiş ama bu yepyeni bir işletim sistemi yazarak olacakmış. Ve bu yeni işletim sistemi wp7 ile wp8 geçişi sırasında olduğu gibi yani wp8 sistemi kullanan cihazlara verilmeyecekmiş. MS'in güncelleme desteği süresini uzatmasının sebebi buymuş güya.

Yani eğer söylenenler doğruysa MS kendi söylediği lafı yalayıp yutmuş olacak çünkü wp8 ve sonrasındaki yeni gelecek sürümlerde wp7-wp8 değişimi sürecinde yaşananlar kesinlikle yaşanmayacak demişlerdi. MS bu iki platformu birleştirerek tek bir market oluşturup uygulama geliştiricilerin yaşadığı sıkıntıları da çözmüş olacakmış.

Sonuç olarak eğer bu iddialar doğru çıkarsa 2015 yılının sonlarında bizim cihazlar aynen çöp olacak. Ve MS yine kendi ayağına sıkmış olacak bence. WP7-WP8 geçişinde milyonlarca kullanıcıyı yarı yolda bıraktılar şimdi sıra bize geldi sanırım. Sizlerin yorumları nelerdir arkadaşlar.

Haberin linki:

Eldar Murtazin artik pek guvenilir bir kaynak degil. Hatta daha gecen hafta bir haberi aninda yalanlandi.

komando04

komando04

Üye
teşekkürler yardımlar için

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Arkadaşlar 920 ye serviste format attırdım şimdi tlfnun kamera flaşı yanmıyor düzeltme imkanı varmı

kardeş olay serviste olduysa eğer yine serviste çözdür bence ne uğraşıyosun boşuna onlar yapsınlar, hem birazda fırça atarsın :)

zerche

Üye
herkese merhaba lumia 920 kullaniyorum mms alamiyorum.bu mesajda medya icerigini simdi al yaziyor tikliyorum aliniyor diyor fakat gelmiyor.veri dolasim secenekelrini dolasimi ac yaptim.veri baglantisini acmadim cunku ewdeki wifi netten baglaniyorum.sorunumu nasil cozebilirim?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
wi-fi'den mms almaz şebeke üzerinden veri bağlantısını açman lazım, çünkü mmsler şebeke üzerinden geliyor diye biliyorum. ama mms için ayrı bir bağlantı ayarı var mı bilemicem :hmmm

zerche

Üye
iki baglantiyi da actim yine gelmiyor veri dolasimida acik veri baglantisi da :/

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şebeke+ ayarlarında mms ayarlarini kontrol et.

blackcemre

Üye
ekranı yan döndürdüğümde niye klavye ekranı kaplamıyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
herkese merhaba lumia 920 kullaniyorum mms alamiyorum.bu mesajda medya icerigini simdi al yaziyor tikliyorum aliniyor diyor fakat gelmiyor.veri dolasim secenekelrini dolasimi ac yaptim.veri baglantisini acmadim cunku ewdeki wifi netten baglaniyorum.sorunumu nasil cozebilirim?

Arkadaşım mms iletiler veri bağlantısı üzerinden gerçekleşir

zerche

Üye
evet veri baglantilarimda acik mesaj geliyor aliyor diyor ama almiyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
evet veri baglantilarimda acik mesaj geliyor aliyor diyor ama almiyor

Daha önce alabiliyor muydun peki? Yok eğer ilk kez oluyorsa ya Mms Erişim Noktası ayarında sıkıntı olabilir ki operatör tarafından bu ayarın tekrar yapılandırılmasını isteyebilirsin yada gönderilen resim boyutu çok yüksek o yüzden alamıyorsun. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Aynen Gökçen doğru söylüyor. Bence sen operatörünü ara ve teknik destek ise. Ayarları baştan yapılandırsınlar.

skynet

Üye
Arkadaşlar live tile özellikli ve kendiliğinden güncellenen "yani ben uygulamaya girmeden kendi güncelleyecek" bir batarya uygulaması önerebilirmisiniz :islik

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
İnsider güncelliyor gibime geldi :D

ÖEY

ÖEY

Üye
MS 30 dakikada bir güncellemeye izin verdiği için şu anda öyle bir uygulama yok :) sanırım gdr2 veya gdr3 ten birinde anlık güncelleme serbest bırakılacak :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
MS 30 dakikada bir güncellemeye izin verdiği için şu anda öyle bir uygulama yok :) sanırım gdr2 veya gdr3 ten birinde anlık güncelleme serbest bırakılacak :)

ben de onu bekliyorum ama kesin bi bilgi var mı bunla ilgili? bunu da 8.1 güncellemesine bırakmasınlar :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye
ben de onu bekliyorum ama kesin bi bilgi var mı bunla ilgili? bunu da 8.1 güncellemesine bırakmasınlar :hmmm
Valla kardeşim inan hatırlamıyorum onu. Bir yerlerde gördüm okudum ama en kötü wp8.1'de serbest bırakırlar herhalde. O zaman zaten bu pil, hava durumu hatta saat uygulamaları v.b. uygulamalar gırla gelir markete:oke: Ali Kemal'e sormak lazım o bilir :)

Üst Alt