İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
bu lumia nın yaratıcı stüdyosu çoooook iyimiş ya iyiki şu eleman hacklemiş yada ne yaptıysa artık : ) sesli navigasyonum da var artık : )

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu lumia nın yaratıcı stüdyosu çoooook iyimiş ya iyiki şu eleman hacklemiş yada ne yaptıysa artık : ) sesli navigasyonum da var artık : )

Bakıyomda bizim uygulamaları teker teker götürüyon :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Arkadaş lafıma geldi.Bu arada htc nin sunduğu fotoğraf düzenleme uygulamasıda ilgimi çekmemişti.
He bu arada yüklemişken en çok sorulan sorulara ekledim kapasite kontrolünü de yükle

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaş lafıma geldi.Bu arada htc nin sunduğu fotoğraf düzenleme uygulamasıda ilgimi çekmemişti.
He bu arada yüklemişken en çok sorulan sorulara ekledim kapasite kontrolünü de yükle

kapasite kontrolunu yukleyemeyebilir. Bazı uygulamalar yukleme esnasinda donanim kontrolu yapiyor.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

kapasite kontrolunu yukleyemeyebilir. Bazı uygulamalar yukleme esnasinda donanim kontrolu yapiyor.

Hımm. E O zaman olduğu kadarıyla yetinecek.Nokia bu duruma el atar heralde istemez herkesin ulaşmasına.Sizce engelleyebilir mi bu durumu ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hımm. E O zaman olduğu kadarıyla yetinecek.Nokia bu duruma el atar heralde istemez herkesin ulaşmasına.Sizce engelleyebilir mi bu durumu ?

Nokia bişey yapamaz. Olay magazadaki açıktan kaynaklaniyor. Bu acik kapatilabilir mi? Elbette ama bununla şu anda ugraşicak bir microsoft ben goremiyorum:ehe

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
yeminli06

yeminli06

Üye
Ya ben mi bulamıyorum ya da yok mu lumialarda arama engelleme :/

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bilmiyorum o yonde sızan bir bilgi olmadı ama wp8.1 guncellemesinde microsoft sanirim tum cihazlar için bu ozelligi kullanilabilir yapacakti.

luckysleven

luckysleven

Üye

htc candır bir iki eksiği vardı xda daki eleman sağolsun hallettim : ) yani keşke lumia alsaydım dememi gerektirecek bir şey kalmadı :oke:

luckysleven

luckysleven

Üye
Ama yine uygulamaları havada kaptın :)

he valla sömürdüm resmen ama navigasyon çok kafama takılmıştı o çok iyi oldu . Bende 701 de var oradan biliyorum ovi maps hayatımda kullandığım en iyi navigasyondu şimdi de drive+ var artık : )

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Peki hangi uygulamalara erişim sağladın bilgilendirme açısından iyi olur ???

ÖEY

ÖEY

Üye
he valla sömürdüm resmen ama navigasyon çok kafama takılmıştı o çok iyi oldu . Bende 701 de var oradan biliyorum ovi maps hayatımda kullandığım en iyi navigasyondu şimdi de drive+ var artık : )

Bu HTC'nin saat uygulaması var ya hani? Onda saat anlık güncelleniyor değil mi? :D Merak ettim çok şimdi :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Bu HTC'nin saat uygulaması var ya hani? Onda saat anlık güncelleniyor değil mi? :D Merak ettim çok şimdi :)

haha tabi ki :sirit:

- - - Eklendi - - -

Peki hangi uygulamalara erişim sağladın bilgilendirme açısından iyi olur ???

here maps , drive+ , yaratıcı stüdyo ben bunları kurdum ama diğerleri de kuruluyormuş . hepsi oldukça stabil çalışıyor ben sorun çıkar diye bekliyordum da çıkmadı.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
haha tabi ki :sirit:

- - - Eklendi - - -

here maps , drive+ , yaratıcı stüdyo ben bunları kurdum ama diğerleri de kuruluyormuş . hepsi oldukça stabil çalışıyor ben sorun çıkar diye bekliyordum da çıkmadı.

Hereleri almışsın daha ne isterki insan ama tarihi yerlerde yanılıyor arada here maps navigasyon

Üst Alt