bu lumia nın yaratıcı stüdyosu çoooook iyimiş ya iyiki şu eleman hacklemiş yada ne yaptıysa artık : ) sesli navigasyonum da var artık : )

Bakıyomda bizim uygulamaları teker teker götürüyon![]()
yok ya neymiş diye merak ettim : )O suratıyın sıfatını deyiştir en iyisimi.yok ya neymiş diye merak ettim : )

O suratıyın sıfatını deyiştir en iyisimi.![]()
bu lumia nın yaratıcı stüdyosu çoooook iyimiş ya iyiki şu eleman hacklemiş yada ne yaptıysa artık : ) sesli navigasyonum da var artık : )
Arkadaş lafıma geldi.Bu arada htc nin sunduğu fotoğraf düzenleme uygulamasıda ilgimi çekmemişti.
He bu arada yüklemişken en çok sorulan sorulara ekledim kapasite kontrolünü de yükle
kapasite kontrolunu yukleyemeyebilir. Bazı uygulamalar yukleme esnasinda donanim kontrolu yapiyor.
Hımm. E O zaman olduğu kadarıyla yetinecek.Nokia bu duruma el atar heralde istemez herkesin ulaşmasına.Sizce engelleyebilir mi bu durumu ?

Ya ben mi bulamıyorum ya da yok mu lumialarda arama engelleme :/
yok. Samsung wp cihazlarinda var. Bir de Çin için uretilen lumia920T modelinde var.
Arkadaş lafıma geldi.Bu arada htc nin sunduğu fotoğraf düzenleme uygulamasıda ilgimi çekmemişti.
He bu arada yüklemişken en çok sorulan sorulara ekledim kapasite kontrolünü de yükle

htc candır bir iki eksiği vardı xda daki eleman sağolsun hallettim : ) yani keşke lumia alsaydım dememi gerektirecek bir şey kalmadı![]()

Ama yine uygulamaları havada kaptın![]()
he valla sömürdüm resmen ama navigasyon çok kafama takılmıştı o çok iyi oldu . Bende 701 de var oradan biliyorum ovi maps hayatımda kullandığım en iyi navigasyondu şimdi de drive+ var artık : )
Merak ettim çok şimdi 
Bu HTC'nin saat uygulaması var ya hani? Onda saat anlık güncelleniyor değil mi?Merak ettim çok şimdi
![]()

Peki hangi uygulamalara erişim sağladın bilgilendirme açısından iyi olur ???
haha tabi ki
- - - Eklendi - - -
here maps , drive+ , yaratıcı stüdyo ben bunları kurdum ama diğerleri de kuruluyormuş . hepsi oldukça stabil çalışıyor ben sorun çıkar diye bekliyordum da çıkmadı.