İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o zaman gecmiş olsun diyelim ve diger sorununu tarihin tozlu raflarindaki yerine alalimmi?

luckysleven

luckysleven

Üye
o zaman gecmiş olsun diyelim ve diger sorununu tarihin tozlu raflarindaki yerine alalimmi?

valla alsak çok güzel olur özellikle 8s ler için malum 4gb hafızamız var : ) ama dediğim gibi htc kullananlar onaylarsa daha sağlıklı olur . Tek takıldığım nokta gereksiz dosyaları sil özelliği ile diğer klasörü arasında bir bağlantı varsa neden diğer klasörüne direk müdahale edemiyoruz ?

PureFood

PureFood

Üye
Yav bende diğer klasörü 1.89 GB. Neden bazı yüklenen uygulamalar orada gözüküyor. Kapasite kontrolündeki diğer bölümünde ise 800 küsur mb gözüküyor. ilginç.

dakamon

dakamon

Üye
Valla bende diğer klasörü 2.45 gb ne yaptıysam düşüremedim. Telefonda 50 mb yer var o diğer bi inse 1 e 1.5 gb boş yerim olacak bu bana ilaç gibi gelecek

luckysleven

luckysleven

Üye
Valla bende diğer klasörü 2.45 gb ne yaptıysam düşüremedim. Telefonda 50 mb yer var o diğer bi inse 1 e 1.5 gb boş yerim olacak bu bana gibi gelecek

hocam sende 8gb hafıza yok mu ? 2.5gb diğer+2gb sistem desen geri kalan 3.5 gb ı nasıl doldurdun da 50 mb kaldı ? :allalla:

dakamon

dakamon

Üye
hocam sende 8gb hafıza yok mu ? 2.5gb diğer+2gb sistem desen geri kalan 3.5 gb ı nasıl doldurdun da 50 mb kaldı ? :allalla:

Valla 3.5 gb uygulama var şu an resim video müzik harita hep sd kartta. Benim o 2.5 gb ye çok ama çok ihtiyacım var. Valla uygulama yüklemek için uygulama siliyorum mecburen.

luckysleven

luckysleven

Üye
Valla 3.5 gb uygulama var şu an resim video müzik harita hep sd kartta. Benim o 2.5 gb ye çok ama çok ihtiyacım var. Valla uygulama yüklemek için uygulama siliyorum mecburen.

sende ozaman 70-80 tane uygulama var anladım .. peki haritayı nasıl sd karta kurdun htc lerde de oluyor mu o ?

dakamon

dakamon

Üye
70-80 uygulama az gelir şimdi saysam 120 yi rahat bulur :) Bizde kapasite kontrolü uygulaması var onun sayesinde haritaları sd karta yükleyebiliyorsun.

luckysleven

luckysleven

Üye
70-80 uygulama az gelir şimdi saysam 120 yi rahat bulur :) Bizde kapasite kontrolü uygulaması var onun sayesinde haritaları sd karta yükleyebiliyorsun.

hadi ya :zzz: bizde de daha fazla alan yarat uygulaması var olmaz mı : )

dakamon

dakamon

Üye
Olur herhalde :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Daha fazla alan yarat uygulaması tam bir hayal kırıklığı.Öyle bir uygulamayı vermeye çekinirdim.
Şuan kapasite kontrolü en iyisi :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Daha fazla alan yarat uygulaması tam bir hayal kırıklığı.Öyle bir uygulamayı vermeye çekinirdim.
Şuan kapasite kontrolü en iyisi :)

sende yakaladınmı hemen geçiriyosun lafı htc ye ha : )) nesi varmış uygulamamızın ne güzel işte hangi uygulama kaç mb harcıyor haberdar ediyor bizi :zzz: hem nasıl olduysa diğer klasörünü de adam etti : )

serinaga

serinaga

Üye
Valla bende diğer klasörü 2.45 gb ne yaptıysam düşüremedim. Telefonda 50 mb yer var o diğer bi inse 1 e 1.5 gb boş yerim olacak bu bana ilaç gibi gelecek

Aşağıdaki uygulamayı kullan, biraz da olsa yer açar ...

skynet

Üye
Telefonu sıfırladım diyelim marketten satın aldığım uygulamaya tekrar ücret ödeyecekmiyim ?

acoustic

acoustic

Üye
hadi ya :zzz: bizde de daha fazla alan yarat uygulaması var olmaz mı : )

Bizim daha fazla alan yarat uygulamamız sadece göstermelikten ibaret, bişeye yaramıyor. :)
Sadece uygulamaların kaç mb olduğunu gösteriyor ne dosya siliyor nede işlevi var... :(

luckysleven

luckysleven

Üye
Bizim daha fazla alan yarat uygulamamız sadece göstermelikten ibaret, bişeye yaramıyor. :)
Sadece uygulamaların kaç mb olduğunu gösteriyor ne dosya siliyor nede işlevi var... :(

hocam sana pm gönderdim bakarsan sevinirim

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Arkadaşlar nokia lumia 900 nasıl

Üst Alt