Kesinlikle katılıyorumBatarya uygulaması kullanmayın arkadaşlar. Alışın. Şarjı gerçekten olumsuz etkilediğini göreceksiniz.

Aynen katılıyorum. Denemediğim batarya uygulaması kalmamıştı ve hepsinde sonuç aynı: Deli gibi şarjı içiyor resmen. Tabi benim denediklerim ücretsizler, belki ücretliler biraz daha iyidir pil konusunda, ona bir şey diyemeyeceğim. Ama bence de batarya uygulamalarını kullanmayın arkadaşlar.Batarya uygulaması kullanmayın arkadaşlar. Alışın. Şarjı gerçekten olumsuz etkilediğini göreceksiniz.
Peki ya insider? Sonuçta o da pile bakıyo.
Restart yapınca geçmesi gerekiyordu.![]()

bi kere bana da olmuştu teli kapatıp açınca düzelmiştiolmazsa uygulamayı sil öyle bi reset at.

hocam 
Uygulamayı sildimde reset atmadım şimdi bidaha atıyorum inşallah olur
- - - Eklendi - - -
Ohh be sonunda düzeldihocam
![]()

arkadaşlar ben windows phoneden mpatool uygulamasını indirdim yüklemek için indirdiğim dosyaya tıkladım açılamıyor. Dosya türü desteklemiyor uyarısı aldım yükleyemedim lütfen yardım
tel c6-01 yardım edenlerden allah razı olsun .
windowsphone uygulamaları .xap ve .cab uzantılıdır. C6-01'de S^3 işletim sistemi var ve bu uzantıları desteklemez. Sizin .sis veya .sisx uzantılı dosyaları bulup yuklemeniz gerekir.
windowsphone uygulamaları .xap ve .cab uzantılıdır. C6-01'de S^3 işletim sistemi var ve bu uzantıları desteklemez. Sizin .sis veya .sisx uzantılı dosyaları bulup yuklemeniz gerekir.
Ben bu uygulamayı sis e çeviremezmiyim
- - - Eklendi - - -
Ben bu uygulamayı sis e çeviremezmiyim
müzik çalara arkaplan resmini sen ekleyemezsin.ama çalan şarkıda gerekli metadatalar varsa otomatik olarak arkaplan resmi çalan şarkıya göre değişir. xap dosyasını sis dosyasına çeviremezsin.bu portlama oluyor ki bunu uygulamayı yazan kişi yapabilir ya da kodlarını paylaşırsa .net c dillerini bilen birisi o kodlara göre tekrar yazar
wp8 için vlc media player çalışması vardı o iş ne alemde acaba şu an ya?
bilgisi olan var mı ?
O zaman en geç sene sonunda telefonlarımızdan tüm video uzantılarını açıp izleyebileceğiz demek oluyor değil mi?
son iki image dosyasının düzenlenmesi kaldı. Uygulama cok yakinda winRT için yayinlanicak ardindan yil sonuna kalmadan wp8 icin de yayinlsnmasi planlaniyor.