İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar telefonuma hard reset attım mağazadan birşey indiremiyorum şu hatayı veriyor :

İstediğiniz gerçekleştirilemiyor.Daha sonra tekrar deneyin.

Hata kodu: c101b000

herkes de olan bir sorundu ama düzeldi için rahat olsun

skynet

Üye
Telefonu sıfırladım güncelleme için lumia pusher'i mağazada arattığımda yok çıkmıyor kaldırıldımı :islik

ÖEY

ÖEY

Üye
Telefonu sıfırladım güncelleme için lumia pusher'i mağazada arattığımda yok çıkmıyor kaldırıldımı :islik

Ben de bulamamıştım o yüzden google'a girip lumia pusher yazdım o zaman market linki çıktı ;)

• Beğen
Tepkiler: skynet
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

HalfEvil333

Üye
arkadaşlar kapatılan arka plan uygulaması bidaha nasıl aktif hale geliyor ben lock screen changer ı kapatmıştım şimdi tekrar çalışsın istiyorum aşağıdaki kutucuğa tıklıyorum uygulamayı tekrar açınca aktifleştir yazıyor ama yine engellenmiş olarak kalıyor.?

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Mrb . Dun geceden beri telefonumda ara ara dokunmatik işlevini kaybediyor 10 defa falan oldu sadece mesajlar ve mağaza çalışıyor diğerlerini çalıştırmak için kapatın açmak zorunda kalıyorum . Neyin kilitlediğini bilmiyorum arka plan görevlerini kapattım hepsini . Dun mağazadan gelen here maps . Whatsapp güncellemeleri sonrası böyle oldu . . . Fikirleriniz için teşekkür ederim. L. 820

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

serinaga

serinaga

Üye
Mrb . Dun geceden beri telefonumda ara ara dokunmatik işlevini kaybediyor 10 defa falan oldu sadece mesajlar ve mağaza çalışıyor diğerlerini çalıştırmak için kapatın açmak zorunda kalıyorum . Neyin kilitlediğini bilmiyorum arka plan görevlerini kapattım hepsini . Dun mağazadan gelen here maps . Whatsapp güncellemeleri sonrası böyle oldu . . . Fikirleriniz için teşekkür ederim. L. 820

Bir arkadaşta daha benzer bir donma sorunu yaşanmıştı, Whatsapp'ı kaldırıp telefonu kapat-aç kontrol et, düzeldi ise tamamdır, Whatsapp'ı tekrar kur ...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar kapatılan arka plan uygulaması bidaha nasıl aktif hale geliyor ben lock screen changer ı kapatmıştım şimdi tekrar çalışsın istiyorum aşağıdaki kutucuğa tıklıyorum uygulamayı tekrar açınca aktifleştir yazıyor ama yine engellenmiş olarak kalıyor.?

Sanırım bazı uygulamalarda buna benzer sorun oluyor, şimdilik çözümü uygulamayı silip tekrar yüklemek ...

- - - Eklendi - - -

Buyurun.

Aslında bu ve buna benzer linkler belli bir başlık altında toparlanıp ÜST konu yapılsa fena olmaz ...

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Ben hep buradayım dostum :)

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Bir arkadaşta daha benzer bir donma sorunu yaşanmıştı, Whatsapp'ı kaldırıp telefonu kapat-aç kontrol et, düzeldi ise tamamdır, Whatsapp'ı tekrar kur ...

Evet sorun bundan kaynaklanıyo ama silip tekrar yükleyince aynı sorun devam ediyo aslında bu sefer de mesajlar arama kaydı mağaza işlev görüyo ama diğer internet uygulamaları google face fln işlev görmüyo . ilk defa donma sorunu oldu şaşırdım whatsapp da olmazsa olmazlarımdan . . . İnşallah halledilir bu problem mağazada bi çok kişi karşılaşmış. . . teşekkürler

Manny Calavera

Manny Calavera

Üye
Mağazayı ABD olarak değiştirdim ama hala yükleyemiyorum.
Bu işin bir yolu yok mu ? Nasıl yüklenir ?
IBomber Defense:

assenna38

Üye
Arkadaşlar bende nokia lumia 520 var.Ben uygulama yüklemek için hotmail. hesabımı girdim ve bu girdiğim hotmail hesabımı değiştirmek istiyorum.İnternette biraz araştırma yaptım telefonu sıfırlama gerekiyomuş.Telefon babamın. Sıfırladığımda birşey olur mu ?Simdeki kiişilere flan? resim müzik vb. şeylerin kopyasını bilgisayara alcam . CEVAP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bende nokia lumia 520 var.Ben uygulama yüklemek için hotmail. hesabımı girdim ve bu girdiğim hotmail hesabımı değiştirmek istiyorum.İnternette biraz araştırma yaptım telefonu sıfırlama gerekiyomuş.Telefon babamın. Sıfırladığımda birşey olur mu ?Simdeki kiişilere flan? resim müzik vb. şeylerin kopyasını bilgisayara alcam . CEVAP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

ayarlardan yedekleme yap ve sıfırla. Kurulum esnaainda yedek geri yuklensin mi diye sorar. Fakat başka bir hesapla kurulum yaparsan yedegi geri yukleyemezsin. O yuzden onemli belgelerini kopyala.

assenna38

Üye

ayarlardan yedekleme yap ve sıfırla. Kurulum esnaainda yedek geri yuklensin mi diye sorar. Fakat başka bir hesapla kurulum yaparsan yedegi geri yukleyemezsin. O yuzden onemli belgelerini kopyala.

başka bii sorun olmaz demi ?

assenna38

Üye
Birazz açık cevap verseniz?

ÖEY

ÖEY

Üye
Birazz açık cevap verseniz?
Telefonda silebildiğin tüm oyun ve uygulamaları sil. Tabi en başta resim video müzik tüm alacağın yedeklerini al. Oyun uygulamaları sildikten sonra sıfırlamayı sorunsuz yaparsın. Şarjı üstadın dediği gibi en az %50 olsun.

- - - Eklendi - - -

Sevgili moderatörlerimize bir sorum var aslında konuyla ilgili bilgisi olan herkese :) Bu aralar yabancı kaynaklarda çok sayıda haber çıkıyor MS'in WP8 sisteminin geleceği ile ilgili planları hakkında. En son okuduğum haber açıkçası beni korkuttu ve üzdü. Bir rus blogcunun çok ciddi bir MS kaynağından öğrendiğini iddia ettiği bir şey.

Güya MS bir ekip oluşturmuş ve 2015 yılında WP ile Windows RT Tablet sürümlerini birleştirecekmiş ama bu yepyeni bir işletim sistemi yazarak olacakmış. Ve bu yeni işletim sistemi wp7 ile wp8 geçişi sırasında olduğu gibi yani wp8 sistemi kullanan cihazlara verilmeyecekmiş. MS'in güncelleme desteği süresini uzatmasının sebebi buymuş güya.

Yani eğer söylenenler doğruysa MS kendi söylediği lafı yalayıp yutmuş olacak çünkü wp8 ve sonrasındaki yeni gelecek sürümlerde wp7-wp8 değişimi sürecinde yaşananlar kesinlikle yaşanmayacak demişlerdi. MS bu iki platformu birleştirerek tek bir market oluşturup uygulama geliştiricilerin yaşadığı sıkıntıları da çözmüş olacakmış.

Sonuç olarak eğer bu iddialar doğru çıkarsa 2015 yılının sonlarında bizim cihazlar aynen çöp olacak. Ve MS yine kendi ayağına sıkmış olacak bence. WP7-WP8 geçişinde milyonlarca kullanıcıyı yarı yolda bıraktılar şimdi sıra bize geldi sanırım. Sizlerin yorumları nelerdir arkadaşlar.

Haberin linki:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

assenna38

Üye
Cevaplar için teşekkür ederim.
Babamı ikna edebilirsem atacam :alkis :d:

adanali1978

Üye
Arkadaşlar 920 ye serviste format attırdım şimdi tlfnun kamera flaşı yanmıyor düzeltme imkanı varmı

Üst Alt