dilmenibrahim
Üye
Gökçen Korunuyor diyor yaMuhtemelen mp3 player veya başka bir oynatıcı uyg. ilgili dosyayı kullanıyor o yüzden silinmiyor olabilir. Müzikçalar ile başka bir dosya aç ve silmek istediğin mp3 dosyasını silmeyi tekrar dene.
Gökçen Korunuyor diyor yaMuhtemelen mp3 player veya başka bir oynatıcı uyg. ilgili dosyayı kullanıyor o yüzden silinmiyor olabilir. Müzikçalar ile başka bir dosya aç ve silmek istediğin mp3 dosyasını silmeyi tekrar dene.
İşte dosyayı kullanan bir uygulama olduğu için silemiyorsun. Kesin çözüm olarak cihazı kapatıp aç, bu sayede uygulamaların hepsi sonlandırılmış olur. İşe yarayacağını umuyorum.
Gökçen Korunuyor diyor ya
İşte dosyayı kullanan bir uygulama olduğu için silemiyorsun. Kesin çözüm olarak cihazı kapatıp aç, bu sayede uygulamaların hepsi sonlandırılmış olur. İşe yarayacağını umuyorum.
Evet bir şekilde sildim ama nasıl oldu anlamadım doğrusu teşekkürlerİşte dosyayı kullanan bir uygulama olduğu için silemiyorsun. Kesin çözüm olarak cihazı kapatıp aç, bu sayede uygulamaların hepsi sonlandırılmış olur. İşe yarayacağını umuyorum.
Arkadaslar 2Gde internet çalışmıyor bi ayarı vardı bunun ya
Bazı telefonlarda oluyor arama kısmından tuşlarla bi menüye giriyorduk neyse elbet biri cevap verir sağ olasın
İbrahim bluetooth aç sonra müzik+videolar/müzikler içerisinden göndermek istediğin dosya üzerine basılı tut ve paylaş dediğinde bluetooth seçeneğini kullan...ben bluetooth la muzik yollayamadım nasıl yapacağız ya

gökçen bende aynını yaptım zaten ama olmuyor şimdi çalınıyora ekle diyor birde b.ekranına sabitle diyeİbrahim bluetooth aç sonra müzik+videolar/müzikler içerisinden göndermek istediğin dosya üzerine basılı tut ve paylaş dediğinde bluetooth seçeneğini kullan...![]()
Hayır o albüm yada sanatçı adı sen onun üzerine tıkla ve içeriğe gir, daha sonra albüme tekrar tıkla ve ilgili müzik dosyasını bul, üzerinde basılı tutup paylaş.
gökçen bende aynını yaptım zaten ama olmuyor şimdi çalınıyora ekle diyor birde b.ekranına sabitle diye
Ok anladım bu şekilde yaparımŞarkılar liste şeklinde çıkıyor kardeşim onuda şöyle izah edeyim Video+Mızikler/Müzik>Sanatçılar/(solaçek)Albümler/(solaçek)Şarkılar buradaki listeden istediğin dosyayı üzerinde basılı tutarak paylaşabilirsin![]()