İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence portico güncellemesiyle alakalı bişey bu abi.. misal.. GDR2 yi yükledik. yüklediğimden beri bu sorun bende olmuyor şuana kadar.biliyorsun bendede o sorun vardı..

- - - Eklendi - - -

bu güncelleme ile konuları iyi okursan bu güncelleme daha gelmedi kardeşim.. ben ve benim gibiler.. Nokia Care suite ile flaş atanlar yada ben misal NSU for Retail ile Update yaptım.. olay budur.. yani sana daha gelmemesi normal.. daha dünyada yayınlanmaya başlamadı sadece dosyalar navifirm e düştü..

evet ama film ve tozdan da kaynakli sorunlar oluştugu icin ilk olarak fiziksel şartlari kontrol etmek gerekiyor.

hiphop8

Üye
ön kamerada toz olabilir evet, koruyucu bir şey kullanmıyorum. ama umarım arkadaşın dediği gibi portico'dandır. telefonu servise göndermek istemiyorum. n000k dostum sende de aynı problem mi vardı?

n000k

n000k

Üye
ön kamerada toz olabilir evet, koruyucu bir şey kullanmıyorum. ama umarım arkadaşın dediği gibi portico'dandır. telefonu servise göndermek istemiyorum. n000k dostum sende de aynı problem mi vardı?

Evet dostum aynı problem vardı.bende ilk başta tozdan dedim çünkü on kameranın içinde toz var görüyorum.kemal abi gibi kesinlikle tozdan dedim ama bir haftadır bu yeni gelcek olan güncellemeyi flaşladim,o soruna rastlamadım.bakalim ne olcak ilerleyen günlerde.

hiphop8

Üye
O zaman ben biraz daha sabredeyim güncellemeyi bekleyeyim. Flash olayına giresim yok çünkü. Umarım senin ki bir daha sorun çıkarmaz ve benimki de düzelir. :D

n000k

n000k

Üye
O zaman ben biraz daha sabredeyim güncellemeyi bekleyeyim. Flash olayına giresim yok çünkü. Umarım senin ki bir daha sorun çıkarmaz ve benimki de düzelir. :D
umarım dostum.. bu güncellemeyi bir bekle ondan sonra bakarsın duruma göre.. valla tek sorunum oydu. şuan yok ama bakalım.. ön kamerada toz var benim.. bi sorun çıkarmaz inşallah..

hiphop8

Üye
İnşallah. Benim de ön kamerada toz var fakat toz olmasına rağmen sende sorun bittiyse, demek ki yazılımla alakalıydı.

n000k

n000k

Üye
İnşallah. Benim de ön kamerada toz var fakat toz olmasına rağmen sende sorun bittiyse, demek ki yazılımla alakalıydı.
yani olabilir yazılımdan olmayabilirde.. misal veriyorum forum geneline bakarsak. bu problemi yarısı yaşıyor.. yarısında böyle bir problem yok ve onlardada portico yüklü :hmmm nee bileyim anlamadım yani.. çünkü ben kesin toz yüzünden diye bakıyordum bu soruna.. o yüzden servise vermeyi düşünüyordum.. sonra GDR2 güncellemesiyle arama kararlılığı diye bir iyileştirme yapıldığını açıkladı Ali abi.. bunu görünce denemeden bunu servise vermeyeyim dedim.bende update yaptım.şuan çok şükür o sorun veya herhangi bir sorunum yok.. umarm böyle devam eder..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sorunlarin guncellemeyle cozulmuş olmasi guzel bir şey.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve ardacumhur
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bana pek mantıklı gelmiyor güncellemeyle giderildiği sonuçta güncelleme sistemle alakalı değilmi bu toz olayı tamamen donanımsaldır kulaklık jakın yanında çok ufak delikler var benim düşüncemde burdan giriyordur

n000k

n000k

Üye
bana pek mantıklı gelmiyor güncellemeyle giderildiği sonuçta güncelleme sistemle alakalı değilmi bu toz olayı tamamen donanımsaldır kulaklık jakın yanında çok ufak delikler var benim düşüncemde burdan giriyordur
evet ama dediğim gibi şuan o problemle karşılaşmıyorum.. GDR2 yi yüklediğimden beri 1 kere dahi arama yaparken ekranın kararıp arama sonlanana kadar açılmaması problemiyle karşılaşmadım.. 1 haftadır GDR2 yüklü telde..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar bennim çektiğim bazı videolar L920 de oynamıyor neden olabilir N8 de çekmiştim o telefonda oynuyor hatta Pc de oynuyor şimdi 920 ye attım ama onda oynamıyor hata kodu veriyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çektiğin videonun codeci farklı olabilir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çektiğin videonun codeci farklı olabilir.

Bende öyle düşündüm ama dedim Bir başka nokia telefonda çektiğim video yu diğerinde izleyemiyorum aslında en azından kendi markalarının hepsinde izleyebilmeliyim

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımınız gerekiyor...
Son harita güncellemesinde wifi ile güncellerken bağlatı koptu güncelleme yarım kaldı sonra da tamamlayamadım...
Hata kodu olarak 805a0194 gösteriyor telefonda tüm haritaları kaldırıp öyle denedim here maps yüklüyor fakat here drive betayı yükleyemiyorum aynı hata kodunu alıyorum....bu sorunu nasıl aşarız?
Saygılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mağazada sürüş şimdilik yok o yüzden hata alıyorsun.

alical33

alical33

Üye
arkadaşım senn ne işin war wp bölümünde asıl sen git bi işe yaramayan 8 çekirdeklde bile takılmaları olan androidli plastik bebek s4 ünü al güle güle oyna buraya gelipte ortamı germe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Zamanı gelince bu sözlerini bilahare hatırlatırım sana :)

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
pirenuri

pirenuri

Üye
Bu mağaza güncellemeleri gelmiyor. Taktiği olan bir arkadaş var mı ,bunun için ?

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Samsung mu :D Android mi :D ...

Sağlamlık, Renk, Stabil... 3'ü fark atar.) Android sistemi ilk önce renk olayını çözsün atari ekranı gibi çözünürlüğü var iOS'unda öyle..

Üst Alt