İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

sevgi42konya

Üye
benm telefn ekranı karardı neyapablrm

hectobos

Üye
merhaba arkadaşlar.ben bugün 3 adet pdf dosyasını email gönderemedim hatta skydrive kayıt ettim yine de hepsini tek tek göndermek zorunda kaldım.bu konu hakkında fikri olan var mı?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Doküman dosya paylaşımlarında çoklu seçim yok ki. :(

dedereis123

dedereis123

Üye
Ya benim telefon kapanınca şarjda açılması için en az 5dk geçiyor sizdede mi böyle neden kaynaklıdır acaba
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

PureFood

PureFood

Üye
Ya benim telefon kapanınca şarjda açılması için en az 5dk geçiyor sizdede mi böyle neden kaynaklıdır acaba

Bende de öyle oluyordu. Telefonun kapanmamasına dikkat et dostum. En geç %5-6 gördüğün anda şarjda tak.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Prizden toplam kaç saatte şarj oluyor?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler benim telefon The amazing spiderman da birde here Drive beta da çok pis kasıyor. Daha dün format attım. Formatt attığım için şuan telefonda Drive beta yok nasıl yükleyebilirim? Ama yine de haritalarda az kasıyor neden kasıyor?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

n000k

n000k

Üye
benimde ayni.ne kadar zamanda acilmasini bekliyorsun ki?? Telin en azından kendini açması için 5dk güç toplaması normal..
#..beyaz melegim L920..#

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Beyler benim telefon The amazing spiderman da birde here Drive beta da çok pis kasıyor. Daha dün format attım. Formatt attığım için şuan telefonda Drive beta yok nasıl yükleyebilirim? Ama yine de haritalarda az kasıyor neden kasıyor?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

here drive+ beta şu anda tekrar markette. Magazadan nokia kolleksiyona girip yukleyebilirsin.

komando04

komando04

Üye

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba,
lumia çok gelişmiş bir cihaz bildiğiniz gibi ama ben halen facebboktan poker oynayamıyorum bu flashla ilgili bir sorun mu tarayıcıdan mı kaynaklanıyor?
sonuçta hangi eksikliğin giderilmesi gerekiyor acaba
yakın zamanda bu mümkün olur mu?

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Flash kaynaklı ise Flash'ın mobil cihazlardan desteğini çektiğini biliyoruz.. Eğer durum bundan ibaretse şimdilik yapabilecek bir şey yok :)

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Peki html5 desteği var flasha gerek yok deniyordu yanlış hatırlamıyorsam :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
facebook uygulamalarinin hemen hemen hepsi flash oyunlar. O yuzden ios ve wp cihazlarda tarayicidan oynayamazsiniz. Fakat bu oyunlar icin uygulamalar gelecek diye biliyorum.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben anlamadım millet silmişmiki bunu tekrar yüklemek istiyorlar ?

Üst Alt