İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

uçuş moduna al arkadaşım yada başka bir telefon o kadar sıkıntı oluyorsa

Yok ya ne sıkıntı olacak yapma sebeplerini anlamadım sadece neyse önemli değildi zaten merak

Asıl Sorum şu arkadaşlar biliyorsunuz ilk aldığımda Tel rehberi Sim karta eklenmiyordu ben sonra öğrendim ki WP cihazda tel rehberi buluta yüklenip başka bir cihaza geçince oturumumuzu açar açmaz rehber yeni cihazımıza yükleniyor WP için bu doğru dimi

Peki ya cihaz WP değilse nerden alıcağız rehberi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Yok ya ne sıkıntı olacak yapma sebeplerini anlamadım sadece neyse önemli değildi zaten merak

Asıl Sorum şu arkadaşlar biliyorsunuz ilk aldığımda Tel rehberi Sim karta eklenmiyordu ben sonra öğrendim ki WP cihazda tel rehberi buluta yüklenip başka bir cihaza geçince oturumumuzu açar açmaz rehber yeni cihazımıza yükleniyor WP için bu doğru dimi

Peki ya cihaz WP değilse nerden alıcağız rehberi ?
Evet aynen öyle hesabını tanımladığın cihaza otomatik eşitleme yapar. Ayrıca bir düzeltme yapalım bulut hesabı değil de microsoft kişiler hesabına yükleniyor. Cihaz wp değilse çok güzel bir soru. :) :bilmm O zaman dışa aktarma seçeneği ile tek tek kayıt yaparız herhalde.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Evet aynen öyle hesabını tanımladığın cihaza otomatik eşitleme yapar. Ayrıca bir düzeltme yapalım bulut hesabı değil de microsoft kişiler hesabına yükleniyor. Cihaz wp değilse çok güzel bir soru. :) :bilmm O zaman dışa aktarma seçeneği ile tek tek kayıt yaparız herhalde.

Evet böyle olunca adamlar kurnaz davranmış örneğin WP kullanmıyacam şu an Nokia dan örnek verirsek samsung alim dediğimde ya kayıtlarla uğraşmamış olurum diyip tekrar nokia yada WP lu diğer bir telefon alıcam

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Evet böyle olunca adamlar kurnaz davranmış örneğin WP kullanmıyacam şu an Nokia dan örnek verirsek samsung alim dediğimde ya kayıtlarla uğraşmamış olurum diyip tekrar nokia yada WP lu diğer bir telefon alıcam
:evet:İşi biliyorlar aga...

PureFood

PureFood

Üye
Akıllıca ama WP dışında bir platforma geçmek isteyenin işi zor gibi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Onuda diğer markalar düşünsün. Yani sen yeni bir telefon yapacaksın, onu Windows kurulu PC lere uyumlu yapacaksın ama Windows Live kişileri içeri aktaramayacaksın. Olmadı. :D yapsınlar kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: n000k
dedereis123

dedereis123

Üye
ya benim oparlörden bugun 2 kez pıt diye ses geldi sank birşey patlıyor gibi . Telefon titreşimde sanki bir cihazı biranda fişten çekmiş gibi . Müzik açtığımda sesde bozukluk yok ama acaba o patlama gibi ses kısa devre fln mı yapıcak birşey

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar 2şey soracağım:
1-Whatsapp'ı kurayımmı hala donmalar devam ediyor mu? Zarar gelir mi cihaza?
2- Hangi browseri kullanıyorsunuz ie10 da maxicepe mesaj yazamıyorum klavye kaçıyor. En hızlı ve sorun çıkartmayan browser hangisi. Boardexpress ne oluyor bazı arkadaşlarımızın mesajı altında yazıyorda?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar 2şey soracağım:
1-Whatsapp'ı kurayımmı hala donmalar devam ediyor mu? Zarar gelir mi cihaza?
2- Hangi browseri kullanıyorsunuz ie10 da maxicepe mesaj yazamıyorum klavye kaçıyor. En hızlı ve sorun çıkartmayan browser hangisi. Boardexpress ne oluyor bazı arkadaşlarımızın mesajı altında yazıyorda?

Whatsapp düzeltildi diye hatırlıyorum ama tam emin değilim.

UC Browser çok kullanılıyor

Boardexpress yazan da mağaza'da tapatalk benzeri bir uygulama

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye

Whatsapp düzeltildi diye hatırlıyorum ama tam emin değilim.

UC Browser çok kullanılıyor

Boardexpress yazan da mağaza'da tapatalk benzeri bir uygulama

Peki boardexpress mi iyi yoksa uc browser mı?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Boardexpress sadece forumlarda gezinebilmek için tasarlanmıştır.Tam bir tarayıcı özelliğinde olmadığından aynı kulvarda değiller.

O yüzden kıyaslama yapamayız :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Boardexpress ten maxicep i kolay yoldan bulamazmıyız?

hiphop8

Üye
Arkadaşlar L920'mde arama esnasında yakınlık sensöründe sorun var sanırım. Aramaya başladığımdan itibaren, veya gelen aramaya cevap verdiğim andan itibaren ekran kapanıyor ve bir daha o konuşma bitene kadar açılmıyor. Yani düşünsenize aramayı bile bitiremiyorum. Kilit açma kapama tuşuna bir kaç kere basınca 0.5 saniye açılıyor sonra hemen tekrar kapanıyor.
Bu ayrıca bir sorun çünkü örneğin banka işlemi için arama yaptım ve bazı numaralara basmam gerekiyor, ama ekran açılmıyor. Ne yapabilirim acaba?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ön kameranın icine toz kacmiş olabilir veya koruyucu ekran filmi kullabiyorsan ondan da kaynaklanabilir.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
ön kameranın icine toz kacmiş olabilir veya koruyucu ekran filmi kullabiyorsan ondan da kaynaklanabilir.
Ali kemal abi 1232.5957.1308.0001 bu güncelleme hala bana gelmemesi normal mi? Cihazım turkcell rom değil.

n000k

n000k

Üye
bence portico güncellemesiyle alakalı bişey bu abi.. misal.. GDR2 yi yükledik. yüklediğimden beri bu sorun bende olmuyor şuana kadar.biliyorsun bendede o sorun vardı..

- - - Eklendi - - -

Ali kemal abi 1232.5957.1308.0001 bu güncelleme hala bana gelmemesi normal mi? Cihazım turkcell rom değil.
bu güncelleme ile konuları iyi okursan bu güncelleme daha gelmedi kardeşim.. ben ve benim gibiler.. Nokia Care suite ile flaş atanlar yada ben misal NSU for Retail ile Update yaptım.. olay budur.. yani sana daha gelmemesi normal.. daha dünyada yayınlanmaya başlamadı sadece dosyalar navifirm e düştü..

Üst Alt