Arkadaşımın Lumia 920'sini kullandığım kadarıyla 1 günlük gözlemim üzerine -/+ ları
*Bildirimler doğru düzgün gelmiyor, bunları takip edebilecek bildirim merkezi bile yok
*Müzik çalar şarkı açarken 10 saniye takılıp kalıyor / 3000 civarı şarkıda böyle zorlanıyorsa daha fazla arşivi olanlara kolaylık versin.
*İnternet Explorer ne ilginçtir mobil sitelerde sorun yaşıyor, aynı sitenin bilgisayar sürümünü 2 kat daha hızlı yüklüyor.
*Ekrandaki Live Tile denen şeyler epey yavaş güncelleniyor pil yüzdesini göstersin diye uygulama eklemiş, 20 dk öncesini falan gösteriyor
*Oyunlar kasım kasım Temple Run, SpiderMan, Monopoly..... Allah için, bir Angry Birds space düzgün çalışıyordu hakkını vereyim şimdi.
*Markette Asphalt 5, 11 liraydı, Asphalt 5 diyorum

6 ve 7 dururken... Onun dışında market çok pahalı ve yetersiz
*Multitasking sistemi bir ilginç, uygulamalar kapatılmıyor. Cihaz kasmaya başlarsa bir uygulama yüzünden cihazi kapatıp açın diyorlar.
*Kilit ekranı dışında duvar kağıdı eklenmiyor, siyah arkaplana bakmak bir süre sonra sıkabilir.
*Ekran parlaklığı için 3 seviye vermişler, şaka gibi, ses için bile 30 yada 40 seviye ayar vardı nerdeyse tam hatırlayamadım şimdi.
*Bir de yan dönmesini kapatacak ayarını bulamadık, internette baktım öyle bir ayar yokmuş. Yatakta falan kullanması sıkıntı oluyordur.
+'lari
*Menü geçişleri, ana ekran, uygulamalar arası geçişlerde kasma yok gayet akıcı 60 fps.
*Uygulamaların çoğu bir standart'a oturmuş ve oyunların aksine bir çoğu gayet başarılı ve hızlı. CnnTurk, foursquare, facebook, maçkolik ve lyrics gibi uygulamalarını beğendim.
*Kişiler uygulamasına facebook'un entegre olması güzel olmuş.
*Cihaz ele iyi oturuyor ve sağlamlık hissi veriyor.
*Kamerası kullandığım bütün cihazlara göre iyi performans veriyor.
Bana -'leri ağır geldi haliyle..