İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dedereis123

dedereis123

Üye
cevap için teşekkürler

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar acil cevaplayabilir misiniz
820 sim kartı normal mi küçük mü
saygılar

drangela61

drangela61

Üye
Sağolun arkadaşlar ;)

bozokluht

bozokluht

Üye
Ya benim telefon kapanınca şarjda açılması için en az 5dk geçiyor sizdede mi böyle neden kaynaklıdır acaba
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
Telefonun pili bitince öyle yapıyor ama açmak için basıp çekme yerine basılı tutunca açılıyor.

dedereis123

dedereis123

Üye
Telefonun pili bitince öyle yapıyor ama açmak için basıp çekme yerine basılı tutunca açılıyor.

açma kapamaya basınca tekrar bir 5 dk bekletiyor , eğer hiç dokunmazsam tam 5 dk siyah ekranda kalıyoe öyle açılıyor . Ama açmaya kapamaya basınca tekrar 5 dk süresi artıyor dun bu yuzden 11 dk kadar bekledim . Esiden sarjı fulleyince 1 gün 15 saat yazardı şimdi 16 saat fln yazıyor %100 sarjda anlamadım gitti :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
açma kapamaya basınca tekrar bir 5 dk bekletiyor , eğer hiç dokunmazsam tam 5 dk siyah ekranda kalıyoe öyle açılıyor . Ama açmaya kapamaya basınca tekrar 5 dk süresi artıyor dun bu yuzden 11 dk kadar bekledim . Esiden sarjı fulleyince 1 gün 15 saat yazardı şimdi 16 saat fln yazıyor %100 sarjda anlamadım gitti :D
Kendi kapanana kadar şarjı tüketmeniz halinde, cihazın tekrar kullanıma açılması için gereken süre 3 ila 6 dakika arasında farklılık gösterir. Usb ve kablosuz şarjda bu süreler bir kaç dakika değişiklik gösterebiliyor arkadaşlar. Kalan şarj süresi ise telefonun kullanımına göre değişir. Bu sürenin düşmesi belki eskiden yoğun olarak kullanmıyor olmandan kaynaklı olabilir.

Lenneth

Üye
Arkadaşımın Lumia 920'sini kullandığım kadarıyla 1 günlük gözlemim üzerine -/+ ları

*Bildirimler doğru düzgün gelmiyor, bunları takip edebilecek bildirim merkezi bile yok
*Müzik çalar şarkı açarken 10 saniye takılıp kalıyor / 3000 civarı şarkıda böyle zorlanıyorsa daha fazla arşivi olanlara kolaylık versin.
*İnternet Explorer ne ilginçtir mobil sitelerde sorun yaşıyor, aynı sitenin bilgisayar sürümünü 2 kat daha hızlı yüklüyor.
*Ekrandaki Live Tile denen şeyler epey yavaş güncelleniyor pil yüzdesini göstersin diye uygulama eklemiş, 20 dk öncesini falan gösteriyor
*Oyunlar kasım kasım Temple Run, SpiderMan, Monopoly..... Allah için, bir Angry Birds space düzgün çalışıyordu hakkını vereyim şimdi.
*Markette Asphalt 5, 11 liraydı, Asphalt 5 diyorum |-) 6 ve 7 dururken... Onun dışında market çok pahalı ve yetersiz
*Multitasking sistemi bir ilginç, uygulamalar kapatılmıyor. Cihaz kasmaya başlarsa bir uygulama yüzünden cihazi kapatıp açın diyorlar.
*Kilit ekranı dışında duvar kağıdı eklenmiyor, siyah arkaplana bakmak bir süre sonra sıkabilir.
*Ekran parlaklığı için 3 seviye vermişler, şaka gibi, ses için bile 30 yada 40 seviye ayar vardı nerdeyse tam hatırlayamadım şimdi.
*Bir de yan dönmesini kapatacak ayarını bulamadık, internette baktım öyle bir ayar yokmuş. Yatakta falan kullanması sıkıntı oluyordur.

+'lari
*Menü geçişleri, ana ekran, uygulamalar arası geçişlerde kasma yok gayet akıcı 60 fps.
*Uygulamaların çoğu bir standart'a oturmuş ve oyunların aksine bir çoğu gayet başarılı ve hızlı. CnnTurk, foursquare, facebook, maçkolik ve lyrics gibi uygulamalarını beğendim.
*Kişiler uygulamasına facebook'un entegre olması güzel olmuş.
*Cihaz ele iyi oturuyor ve sağlamlık hissi veriyor.
*Kamerası kullandığım bütün cihazlara göre iyi performans veriyor.

Bana -'leri ağır geldi haliyle..

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar son bir haftadır falan cihaz anlamsız şekilde ısınmaya başladı. Anlamsız derken sürekli oyun oynamıyorum veya 3g açıkken saatlerce nette gezinmiyorum. Normal şartlarda haftada bir kullanmadığım her uygulamayı silerim telden. Zaten öyle çok bir şey de yüklü değil. Mesela yarım saat anca olmuştur başka bir sitenin forumuna girip 3 tane ileti yazdım ve cihazın özellikle üst kısmı ısındı bariz bir şekilde. Yani böyle bir işlem sonucu daha önce ısınma olmamıştı. Fakat son bir haftadır bu tarz teli yormayacak işlemlerde cihaz gereğinden fazla ısınıyor. Sizce sebebi ne olabilir? Benim gibi bu şekilde teli ısınan başka birileri var mıdır içinizde?

yşm

yşm

Üye
arkadaşlar telefonda bişey dikkatimi çekti beyaz dengesi biraz değişik geldi bana mesela telefondan google açıyorum birde ipadten arka planda kalan beyaz kısım lumia da biraz daha kremsi görünüyor taam beyaz değil ipadden bakınca ise daha beyaz bu normal mi yoksa tel de mi sorun var ?

komando04

komando04

Üye
Arkadaşlar son bir haftadır falan cihaz anlamsız şekilde ısınmaya başladı. Anlamsız derken sürekli oyun oynamıyorum veya 3g açıkken saatlerce nette gezinmiyorum. Normal şartlarda haftada bir kullanmadığım her uygulamayı silerim telden. Zaten öyle çok bir şey de yüklü değil. Mesela yarım saat anca olmuştur başka bir sitenin forumuna girip 3 tane ileti yazdım ve cihazın özellikle üst kısmı ısındı bariz bir şekilde. Yani böyle bir işlem sonucu daha önce ısınma olmamıştı. Fakat son bir haftadır bu tarz teli yormayacak işlemlerde cihaz gereğinden fazla ısınıyor. Sizce sebebi ne olabilir? Benim gibi bu şekilde teli ısınan başka birileri var mıdır içinizde?

havanın sıcaklığı olabilir

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar telefonda bişey dikkatimi çekti beyaz dengesi biraz değişik geldi bana mesela telefondan google açıyorum birde ipadten arka planda kalan beyaz kısım lumia da biraz daha kremsi görünüyor taam beyaz değil ipadden bakınca ise daha beyaz bu normal mi yoksa tel de mi sorun var ?

bizlerde de öyle arkadaşım sorun yok yani

ÖEY

ÖEY

Üye

havanın sıcaklığı olabilir

- - - Eklendi - - -

bizlerde de öyle arkadaşım sorun yok yani
Yok hava sıcaklığının etkili olacağını hiç sanmıyorum çünkü bu durumda temmuz ağustos ayında hele bir de izmir de bu telefon benim elimde alev alır yanar demek olur bu :) Başka bir arkadaş daha İE den girdiğinde yaşıyormuş problemi sanırım sorun İE'den kaynaklı. Ama daha önce yapmayıp son bir haftadır falan yapması ilginç.

yubdurur

Üye
yaa harbiden oyun oynarken çok feci ısınıyor hani saatlerce oynamıyorum oyunu açayım bi 10 15 dakka oynamam yetiyor ısınmasına
bide bu bataryanın 1 gün bile gitmemesi canımı sıkıyor

pirenuri

pirenuri

Üye
Sonunda kapasite kontrolü geldi :D

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar lumia 920'm var. Bataryam mı başka bişeymi bişey çok hafif sallanıyor ama arada sırada servise vermeme gerek var mı? Hiç vermek istemiyorum aslında ama ilerde sıkıntı çıkartır mı?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar lumia 920'm var. Bataryam mı başka bişeymi bişey çok hafif sallanıyor ama arada sırada servise vermeme gerek var mı? Hiç vermek istemiyorum aslında ama ilerde sıkıntı çıkartır mı?

çıkarmaz bence.rahat ol hafif bir sesse kameranın optik sabitleyicisidir

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Videolarda görüntünün sabit kalabilmesini sağlayan optical Image stabilizer(ois) donanımından geliyor o ses.basitçe kamera sarsıntısını engelleyen hidrolik,yay vs gibi hareketli parçalar içeriyor.

teknik olarak tam bilmiyorum hata varsa ustalarım düzeltsin:-)

- - - Eklendi - - -

Sonunda kapasite kontrolü geldi :D

gözün aydın :-)

Üst Alt