İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dedereis123

dedereis123

Üye
Ya arkadaş hala güncelleme gelmiyor bana 2 ay oldu tek tek kendim arıyorum , Nokia müzik güncellenmiş yazıyor 13.03.2013de bu sefer güncelleme seçeneği çıkmıyor kafayı yicem artık ..
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ya arkadaş hala güncelleme gelmiyor bana 2 ay oldu tek tek kendim arıyorum , Nokia müzik güncellenmiş yazıyor 13.03.2013de bu sefer güncelleme seçeneği çıkmıyor kafayı yicem artık ..
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Nokia Müzik'teki güncelle seçeneği bana da çıkmıyor kardeşim dert etmene gerek yok.
Sana özel bir şey değil :oke:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar arama yaparken aranan kişinin resmi görünmüyor ama gelen aramada görünüyor neden böyle yapmışlar acaba

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar arama yaparken aranan kişinin resmi görünmüyor ama gelen aramada görünüyor neden böyle yapmışlar acaba
"Ararken kimi aradığını biliyorsun, ne gerek var bir de fotoğrafını görmeye" diye düşünmüş olabilirler. :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
"Ararken kimi aradığını biliyorsun, ne gerek var bir de fotoğrafını görmeye" diye düşünmüş olabilirler. :D

Bende öyle düşündüm ama ilginç bir yaklaşım olamaz belki dedim ama sende aynı nı düşününce olur gibi yalnız değilmişim :)

olmadıkacarız

Üye
yeni aldım bir hafta dolmadan dokunmatik ekran bozuldu.. şu an serviste yazılımla ilgili olabileceğini söylediler. daha önce başına gelen fikri olan var mıdır acaba?

vforven

Üye
bende aynı sorun var hocam en sonunda bugun teknık servıse gondermek zorunda kaldım guncellemelerin hıcbırını otomatık olarak gormuyor tek tek uygulamaya gırıp guncellemek zorunda kalıyorum...

ecel54

ecel54

Üye
guncellemeler bana her cumartesi 10-12 arasında geliyor. Bugün 30 tane güncelleme geldi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
rekor bende galiba 66:kop:

drangela61

drangela61

Üye
bende de bugun geldi sizin dediğiniz kadar çok olmasa da 14 tane ;)
hiç yoktan iyidir ;)

pirenuri

pirenuri

Üye
Bana da her cumartesi geliyor güncellemeler

dedereis123

dedereis123

Üye
Bana hiç gelmiyor sadece şuan ses, ekran dokunmatik gibi şeylerin güncellemesi gözüktü ama emin değilim

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ya benim merakım telefon şarj da olunca neden açık bıraksınlar ben kapamak isterim açmak isterim kime ne illa açık olacakmış

bj_kmurat

Üye
Nfs hot pursuit deneme olarak indirdim fakat oyun videosundan sonra atıyor oyundan neden acaba bilen var mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nfs hot pursuit deneme olarak indirdim fakat oyun videosundan sonra atıyor oyundan neden acaba bilen var mı

1-dil ve bolge ayarlarinizdan
2-veri baglantisinin kapali olmasindan kaynaklanir.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ya benim merakım telefon şarj da olunca neden açık bıraksınlar ben kapamak isterim açmak isterim kime ne illa açık olacakmış

uçuş moduna al arkadaşım yada başka bir telefon o kadar sıkıntı oluyorsa

Üst Alt