Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuWindows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım
Ya arkadaş hala güncelleme gelmiyor bana 2 ay oldu tek tek kendim arıyorum , Nokia müzik güncellenmiş yazıyor 13.03.2013de bu sefer güncelleme seçeneği çıkmıyor kafayı yicem artık ..
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
Ya arkadaş hala güncelleme gelmiyor bana 2 ay oldu tek tek kendim arıyorum , Nokia müzik güncellenmiş yazıyor 13.03.2013de bu sefer güncelleme seçeneği çıkmıyor kafayı yicem artık ..
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
Bende öyle düşündüm ama ilginç bir yaklaşım olamaz belki dedim ama sende aynı nı düşününce olur gibi yalnız değilmişim
olmadıkacarız
Üye
yeni aldım bir hafta dolmadan dokunmatik ekran bozuldu.. şu an serviste yazılımla ilgili olabileceğini söylediler. daha önce başına gelen fikri olan var mıdır acaba?
vforven
Üye
bende aynı sorun var hocam en sonunda bugun teknık servıse gondermek zorunda kaldım guncellemelerin hıcbırını otomatık olarak gormuyor tek tek uygulamaya gırıp guncellemek zorunda kalıyorum...
ecel54
Üye
guncellemeler bana her cumartesi 10-12 arasında geliyor. Bugün 30 tane güncelleme geldi