İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
arkadaslar dead trigger modern combat 4 nova 3 gibi oyunlar nerede kaldi ne zaman gelecekler bilen varmi

AlicanL920

Üye
arkadaşlar Nokia lumia 920 de ses geliyor ne yapmam gerekiyor servise versem sesi giderebilirler mi ağır Bi ses geliyor batarya sesi sanki ses alt taraftan geliyor telefonun alt tarafına bastırınca ses gidiyo ? Yeni fark ettim bu gün oldu önce den böyle bişey yoktu telefonu hiç düşürmedim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ya be şunu bir sorim hani mesaj yazarken akıllı kelimeler çıkıyor T9 mu ne diyoruz o kelime haznesi kendimi çoğalıyor yoksa biz daha farklı kelimeler yükleye bilirmiyiz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
klavyenin metin tahmininde 600 bin kelime kayitli. Onlar arasindan senin yazim şeklini tahmin ederek kelimeler oneriyor veya yazim hatalarini duzeltiyor. Oldu ki yazdigin bir kelime kayitli degil. Yazdigin kelimeye bir kere kisa bir dokun kelime işaretlenmiş olucak ve tahmin/óneri bolumunde yazdigin kelimenin başinda + işaretiyle beraber cikacak ona dokundugunda yazdigin kelime kaydedilmiş olur ve sonra ki yazimlarda tahminlere eklenir.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
drangela61

drangela61

Üye
Bu arada 20 mb olan mobil veri indirme sınırım tekrar 50 olmuş yani düzelmiş ;)

PureFood

PureFood

Üye
klavyenin metin tahmininde 600 bin kelime kayitli. Onlar arasindan senin yazim şeklini tahmin ederek kelimeler oneriyor veya yazim hatalarini duzeltiyor. Oldu ki yazdigin bir kelime kayitli degil. Yazdigin kelimeye bir kere kisa bir dokun kelime işaretlenmiş olucak ve tahmin/óneri bolumunde yazdigin kelimenin başinda + işaretiyle beraber cikacak ona dokundugunda yazdigin kelime kaydedilmiş olur ve sonra ki yazimlarda tahminlere eklenir.

Bazı kelimeleri kaydetmiyor. Çok da akıllı :D

yşm

yşm

Üye
arkadaşlar sadece tek bir fotoğrafı başlangıç ekranına sabitleyebiliyor muyuz ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

resim olarak sabitleyemezsin fakat resimler tile'inin arkaplan resmine istedigin resmi sabitleyebilirsin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Kilit ekranı olarak ayarlayabilir ya da Ali Kemal'in dediği gibi Fotoğraflar kısmını açtığında arka plan olarak görünmesini sağlayabilirsin. Bunun dışında tek resmi tile olarak ana ekrana pinleyemiyorsun.

yşm

yşm

Üye
evet onları yapıyorum. Tek resim olur mu diye merak ettim teşekkür ederim cevaplar için

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tek resimi de tile uzerinde ayarlayan bir uygulama vardi ama adini hatirlamiyorum:hmmm

eRdaL.

eRdaL.

Üye
800 de wiztiles diye Bi uygulama kullanıyordum 920 baktım ama uygun değildi bida bakmadım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
evet onları yapıyorum. Tek resim olur mu diye merak ettim teşekkür ederim cevaplar için

Sanırım bu senin istediğin işi görüyor yşm.
Bir dene bakalım.

PicPinner (Ücretsiz)

• Beğen
Tepkiler: yşm
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar MMS yollayamıyorum bazen yolluyor ama yollayamadığı zaman ise bu mesajda medya içeriği var diyor

yşm

yşm

Üye

Sanırım bu senin istediğin işi görüyor yşm.
Bir dene bakalım.

PicPinner (Ücretsiz)

çok güzel bir uygulama tam olarak istediğim şey çok teşekkür ediyorum

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ben bu NSU da sorun yaşıyorum kullanıcı adı ve parola istiyor bana ait tüm kullanıcı adları ve parolaları denedim hatta nokia s^3 için tema yaptığım zamanlardan olan hesabımı bile denedim yemedi.çözümünü bilen arkadaşlar yardım edebilirlermi lütfen :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben bu NSU da sorun yaşıyorum kullanıcı adı ve parola istiyor bana ait tüm kullanıcı adları ve parolaları denedim hatta nokia s^3 için tema yaptığım zamanlardan olan hesabımı bile denedim yemedi.çözümünü bilen arkadaşlar yardım edebilirlermi lütfen :(

program filestaki uygulama ikonundan girmelisin. Uygulama kisayolundan girince kullanici adi ve şifre sorar.

Üst Alt