İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Arkadaşlar Facebook Messenger programı yok mu sohbete eksik geliyor bildirim olarak da gelmiyor bazen
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Olmaz mı var tabi.. Facebook programı mağazada mevcut zaten. Messenger için Viber Messenger diye bir uygulama mevcut..
ve Skype' ile messenger hesabınla oturum açabiliyordun sanırım..

uMTOku

Üye
Facebook var da messengerı yok illa girip bakmak lazım Facebookdan biri yazıyor göremiyorum anında skypeı denedim olmadı

ecel54

ecel54

Üye
Facebook var da messengerı yok illa girip bakmak lazım Facebookdan biri yazıyor göremiyorum anında skypeı denedim olmadı

IM+ uygulaması var. Skype ile facebook tan konuşamaz

uMTOku

Üye
im+ denedim anında bildirim vermiyor bu bir,sorun ama kimse düzeltecek mi bakalım

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Cihazda hesaplarını açıp aktif hale getirirsen, Facebook ve Messenger vb.. Entegreli sohbet ilede konuşabilirsin aslında.

ecel54

ecel54

Üye
im+ denedim anında bildirim vermiyor bu bir,sorun ama kimse düzeltecek mi bakalım

kendinde bulunan facebook sohbet anında bildirmesi lazım. Bilgisayarda falan açıkken telefona gelmiyor bildirim. Aynı şekilde telefondan girince de gelmeyebilir.

uMTOku

Üye
Hayır sadece telefondan açık Facebookdan yazdığının yarısı gelmiyor girip bakıyorum mesela başka yerden yazarsan da mesajlaşmada benim mesajlar gözükmüyor

yhedex

Üye
abi ya bu alarm telefon kapalıyken çalmıomu kaç gündür okula geç gidiom (:

uMTOku

Üye
Düzeltirler onu ya güncelleme şikayet edilen bir şey

hasansen_83

hasansen_83

Üye
arkadaşlar star tv yı seyrede bileceğimiz bi uygulama veya program varmı yahu delı edicek benı bu kanal

hllsvrn

hllsvrn

Üye
arkadaşlar star tv yı seyrede bileceğimiz bi uygulama veya program varmı yahu delı edicek benı bu kanal

Kardeşim mağazada bir çok TV kanal programlarını içeren uygulamalar var. Canlı TV diye arat bakalım gözüme çarpan o oldu ilk, olmadı TV Türkiye yazıyor ona bak.. Vb. uygulama çok istediğin kanalı açıp izleyebiliyorsun.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
hepsini denedım ama yok yok doğru duzgun çalışan tv programı yok

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Mynet çanak okey oynana biliyormu arkadaslar 920 de

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bj_kmurat

Üye
Arkadaşlar son 2 gündür belki 10 kere kapanmıştır. Arka planda çalışan tüm uygulamaları engellemiştim. Sim kart kesildiği için mi yapıyor acaba servise versem mi?
kafayı yiyeceğim arkadaşlar böyle bir sorunu olup da çözen var mı?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ecel54

ecel54

Üye
Arkadaşlar son 2 gündür belki 10 kere kapanmıştır. Arka planda çalışan tüm uygulamaları engellemiştim. Sim kart kesildiği için mi yapıyor acaba servise versem mi?

simkart kesildiğinden olabilir belkide veya simkart yeri bozuktur. Çünkü sim kart yeri çıkartılırsa reset atar. Reset atarken goodbye yazıyormu ?

- - - Eklendi - - -

yoksa direk yenidenmi başlatılıyor

bj_kmurat

Üye

simkart kesildiğinden olabilir belkide veya simkart yeri bozuktur. Çünkü sim kart yeri çıkartılırsa reset atar. Reset atarken goodbye yazıyormu ?

- - - Eklendi - - -

yoksa direk yenidenmi başlatılıyor

yeniden başlama değil dostum tuş kapalıyken kendiliğinden kapanıyor ben farkında bile olmuyorum çoğu zaman ve beni arayanlar ulaşamıyor. Ancak açma kapama+ses tuşu ile açabiliyorum

hasansen_83

hasansen_83

Üye
sağlam kilit ekranı programı varmı hem resim arama özeliği olan hemde arka planda resim otomatik değişen program ben bı ar a bulmustum ama sonr a sildim şimdi bulamıorum :)

Üst Alt