Arkadaşlar; Lumia 920 de Skype oturumunu kapatıp başka kullanıcı adıyla nasıl oturum açabilirim yardımcı olabilir misiniz? Bir türlü Logout u bulamadım.
Arkadaşlar; Lumia 920 de Skype oturumunu kapatıp başka kullanıcı adıyla nasıl oturum açabilirim yardımcı olabilir misiniz? Bir türlü Logout u bulamadım.
uygulamada seceneklere girip sign out yap
Nokia lımia 920 ye ekran koruyucusu taksak Bi sorun sıkıntı yapar mı arkadaşlar takan varmı aramızda ?
Mutlaka bir sorun oluşacak diye korkmadan kullanın ama bu ses seni rahatsız ediyorsa servise ver bence çünkü bende yok böyle bir sesYa bu sallayınca ses geliyor ya bazen takmamaya çalışıyorum ancak sallanıyor diye tele zarar verir mi ilerde .
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
Anladığım kadarı ile klasörü silinmiyor, skydrive içine girip tek tek silmen gerekiyorFotoğraflarda skydrive yüzünden iki klasör oluştu. Bunları nasıl silerim bilen varmı acaba? basılı tuttuğumda sil seçeneği çıkmıyor.
OIS donanımı.Ses etmiyor rahatsız am içim gidiyor her sallandığında bir şey olmaması için . Sonuçda bir şeye basınç ve devamlı sorun açabilir gibime geliyor ama sallanan şey tam ne onu bilmiyorum . Sensor mu batarya mı
Normalde biliyorsun OIS foto ve videolarda görüntü sabitleme sistemidir. Bu sistem en küçük el titremesini bile tespit edip, titreşimi en aza indirmek için lensleri el hareketinin tersi yönünde hareket ettirir. Bunu da hızlı bir şekilde yaptığınızda o sesin gelmesi gayet normal diye düşünüyorum. Bu benim görüşüm başkaları ne der bilemem.Mercek sanırım o dediğin şeyde zararı olur mu

Evet, normal olarak sallayınca ardı sıra hafif bir tik sesi gelmesi gerekiyor. Ama ben yine de o aşırı sesin ois'in donanımından geldiğini düşünüyorum. Çünkü o bölgede hareketli başka bir donanım bulunmuyor.Dediğinde haklısın abicim ama ois sesi biraz ince ve küçük bir ses.
Ben turkcell bayisinde bir beyaz NL920 sallamıştım bildiğiniz takırdadıSordum neden böyle ne sesi bu diye onlar da "arkadaşlar düşürmüş heralde bataryası oynamış" dediler
Forumda bazı arkadaşlar sanırım ya kötü ekran koruyucu kullandıklarından ya da düzgün yapıştıramadıklarından dolayı "dokunmatikte" ve "yakınlık sensöründe" sorunlar yaşadılar.
Ancak ben de kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Fakat ben her yanını kapatan flip cover kılıf da kullanıyorum aynı zamanda.

cok merak ediyorum nasıl duruyor acaba bana onericegin Bi marka varmı ekran koruyucusunda ? 
Arkadaşım Bi Flash at düzelir bence sorunun
Oda aynı şey, biraz önce gene aynı şeyi yaptı telefonu koydum bir köşeye gene kapandı. Arayan ulaşamıyor. Ben gece çalışıyorum.. uyanma konusunda benim cep telefonumun bana çok faydası var telefon bu şekil kapandığı zaman hiç hoş olmuyor telefondan soğudum!