İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

drangela61

drangela61

Üye

Telefonu en iyi koruyan kılıflardan biri bu...
Ben bundan kullanıyorum.

hocam bunu biliyorum zaten sizinle de konuşmuştum ama maalesef bulamıyorum adama diyorum getirtin toptancıda yok diyor anlamadım gitti ama bir şekil getirtmeye çalışacağım ben de bu kılıfı istiyorum çünkü..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hocam bunu biliyorum zaten sizinle de konuşmuştum ama maalesef bulamıyorum adama diyorum getirtin toptancıda yok diyor anlamadım gitti ama bir şekil getirtmeye çalışacağım ben de bu kılıfı istiyorum çünkü..

İnternetten satın alamıyor musunuz? :allalla:

drangela61

drangela61

Üye

İnternetten satın alamıyor musunuz? :allalla:

bu zamana kadar hiç internetten alışveriş yapmadım o yüzden biraz soğuğum yani görüp almak daha cazip geliyor bana
tabii bunlar benim için geçerli
bakalım eğer hiç bulamazsam son çare onu düşüneceğim..

IVI-Elia

Üye
Şimdi aklıma şu geldi.Hani bizim cihazlarda gürültü engelleme teknolojisi var ya...Hani uzaktan gelen sesleri üstteki mikrofon algılıyor ya.(Bu konuyla ilgili hiçbir sorun yaşamadım ) ama aklıma şu geldi mesala biz elimiz batıkkrn hoparlörü açıp bir yere koyuyoruz telefonu uzaktan konuşunca o üstten mikrofon onu gurultu olarak anlayıp sesi kısar ya da gitmesini engellemez mi?Bunu düşünmüşlerdir herhalde şuan imkanımyok ben akşam denerim ama sizce nasıl

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şimdi aklıma şu geldi.Hani bizim cihazlarda gürültü engelleme teknolojisi var ya...Hani uzaktan gelen sesleri üstteki mikrofon algılıyor ya.(Bu konuyla ilgili hiçbir sorun yaşamadım ) ama aklıma şu geldi mesala biz elimiz batıkkrn hoparlörü açıp bir yere koyuyoruz telefonu uzaktan konuşunca o üstten mikrofon onu gurultu olarak anlayıp sesi kısar ya da gitmesini engellemez mi?Bunu düşünmüşlerdir herhalde şuan imkanımyok ben akşam denerim ama sizce nasıl
Ben araç kullanırken görüşmeyi hoparlöre alıp yan koltuğa bırakıyorum, şuana kadar (çokşükür) hiç bir sıkıntı çıkarmadı.

drangela61

drangela61

Üye
ben hoparlorden birkaç kez konuşmuştum telefondan çok uzaklaşmadığım sürece sıkıntı olmamıştı hatta kuzen telefonu değiştiğin belli oluyor sesin canlı geliyor demişti..
yani çok şükür bende böyle bir problem olmadı inşaAllah sıkıntı yaşayan arkadaşların da bir an önce sorunları çözülür..
saygılar..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Sorun olmadığı halde komplo teorisyeni gibi ne çok şeye kafa yoruyorsun kardeşim :kıskıs:
Hem pes, hem helal, ne diyeyim :kop2:

drangela61

drangela61

Üye
@bulutsuzgece:

hocam senin kılıfın resmini telefondayken uzerine basılı tutarak kaydettim fakat şu an resimlerde gözükmüyor :S

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hocam senin kılıfın resmini telefondayken uzerine basılı tutarak kaydettim fakat şu an resimlerde gözükmüyor :S

Albümler kısmında Kaydedilen Resimler'e atmıştır eğer kaydettiysen.
Film Rulosunda bulamazsın.

IVI-Elia

Üye

Sorun olmadığı halde komplo teorisyeni gibi ne çok şeye kafa yoruyorsun kardeşim :kıskıs:
Hem pes, hem helal, ne diyeyim :kop2:

ha ben hiç böyle değildim artık her şeyden alınıyorum her şeye takıyorum piskopata bağladım 2 aydır böyle.İçime kapandım sadece fotumdayım BU ARADA DENEDİM SORUN YOK

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar L920 lerimiz için kalem yok mudur? One note daki gibi hızlı notlar alabilmek için güzel olurdu.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: drangela61
dookie85

dookie85

Üye
Arkadaşlar feed me oil oynayan var mı? Üçüncü chapter yüklenmiyor loading diyor kalıyor öyle. Silsem tekrar yüklesem düzelir mi, ücretli almıştım tekrar ödeme ister mi acaba bileniniz var mı?
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar feed me oil oynayan var mı? Üçüncü chapter yüklenmiyor loading diyor kalıyor öyle. Silsem tekrar yüklesem düzelir mi, ücretli almıştım tekrar ödeme ister mi acaba bileniniz var mı?
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

hayır bir kere satın aadıgın oyunu istediğin kadar silip tekrar yükleyebilirsin. Hatta telefonunu değiştirince teni cihazına da aynı hesapla kurulum yaparsan ona da yükleyebilirsin.

yhedex

Üye
müzik mağzasındaki albümlerin resimlerini nasıl arkaplan yapıoruz ya müzik çalarken müzik çalarda hem ufak albüm resmi görünsün hemde arkaplanda ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
müzik mağzasındaki albümlerin resimlerini nasıl arkaplan yapıoruz ya müzik çalarken müzik çalarda hem ufak albüm resmi görünsün hemde arkaplanda ?

kilit ekranı ayarlarından sanatçı resmini gösteri aç.
çalan şarkının metadataları yüklüyse otomatik olarak sanatçı resmi arka plan görüntüsü olur.

ecel54

ecel54

Üye

kilit ekranı ayarlarından sanatçı resmini gösteri aç.
çalan şarkının metadataları yüklüyse otomatik olarak sanatçı resmi arka plan görüntüsü olur.

bende sadece bazı şarkıcıların gösteriyor onlarında çoğu yabancı

yhedex

Üye
metadat ne kardeşim albüm resimleri 400x400 boyutunda ?

- - - Eklendi - - -

Geri tuşundaki titreşimleri nasıl kapatıyoruz ?

- - - Eklendi - - -

resim olayını çözdüm arkadaşlar, da tek derdim windows tuşu geri tuşu ve arama tuşu bu 3 tuştaki titreşimi nasıl kapatırız ?

ecel54

ecel54

Üye
metadat ne kardeşim albüm resimleri 400x400 boyutunda ?

- - - Eklendi - - -

Geri tuşundaki titreşimleri nasıl kapatıyoruz ?

- - - Eklendi - - -

resim olayını çözdüm arkadaşlar, da tek derdim windows tuşu geri tuşu ve arama tuşu bu 3 tuştaki titreşimi nasıl kapatırız ?

titreşimler kapatılamıyor

Üst Alt