n000k
Üye
sağlam kilit ekranı programı varmı hem resim arama özeliği olan hemde arka planda resim otomatik değişen program ben bı ar a bulmustum ama sonr a sildim şimdi bulamıorum![]()
Locksider dene.iyi program

sağlam kilit ekranı programı varmı hem resim arama özeliği olan hemde arka planda resim otomatik değişen program ben bı ar a bulmustum ama sonr a sildim şimdi bulamıorum![]()

Günlük değişen fotoğraf istersen ayarlar-kilit ekranından bing'i seç.bende öyle güzel oluyor her gün süpriz fotoğraflar.
yaw sana locksider dene dedim . kendim onu kullanıyorum.. ve resmi hep değiştiriyor.. tabi ayarlardan zaman dilimini kendin ayarlamazsan uygulama ilk yüklendiğinde tele resim değişimi 2 günde 1.. denemeden ne yok bu değiştirmiyor diyosun.. ben kendim kullanıyorum.. boşuna yalan atcak değiliz burda.. artı ne arama özelliğinden bahsediyorsun ben anlamadım nasıl bişey istiyorsun.. senin soruna karşılık örnek verdim ki.. locksider en mükemmeli bana göre lockscreen programları içinde..bunlar d eğil ya bunlar arka plan resmını kendı değişmiyo arama ozellığı yok bunların((8
arkadasım sneın o programı bılıyorum var bende ama benım kast ettığım mesela programda resım arama seceneyığı var istediğin resmı araya bılıyorsun onu dıyorum
üzgünüm kardeş öyle bir program bilmiyorum :confused:bende bing kullanıyorum fakat kendisi yenilemiyor resmi ben fotoğraf seçip sonra bing tekrar seviyorum öyle degisiyor
Benim lumia 920 nin sağ alt kısmında ince bir çizik oluştu (: sizin kaç tane çiziğiniz var acaba ekranlarınzıda (:
Bende her gün değşiyor. Tabi internet bağlantısı olursa.
sağol arkadaşım kullanmıoz bişey corilla class çizilmez ekran filan diolarda ondan hani (:

bağlantı var fakat değişmiyor bende resimler zaten kafama takılan Bi bu var,birde güncellemeleri mağaza göstermiyor bu yüzden reset atmayı düşünüyorum
BarQar Scan programında bir türlü tarama yaptırtamadımtele attığım bir qrkod resmini okuyor ama kamerası ile tarattığımda tarayıp menüye atıyor hiç bişi göstermiyor. Çözemedim. Kullanan arkadaşlar var mı?
BarQar Scan programında bir türlü tarama yaptırtamadımtele attığım bir qrkod resmini okuyor ama kamerası ile tarattığımda tarayıp menüye atıyor hiç bişi göstermiyor. Çözemedim. Kullanan arkadaşlar var mı?