Ya benim telefon fazla ısınmaya başladı ilk hafta hiç yoktu şimdi int gps açıkken ısınıyor , ttarayıcı giriyorum ısınıyor,ekran ısınmıyor genelde kamera ve olduğu yer ısınıyor yancak gibi.
arkadaşlar arkadaşta lumia920 var fakat oyun veya uygulama indiremiyor aile koruması gibi bir şey istiyor onun sorununu nasıl hallederiz..?
saygılar..
Microsoft hesabında yaşı 18'den küçük gözüküyor. Yeni hesap alarak yaşını 18'den büyük göstersin ve telefonu sıfırlayıp yeni hesabıyla kurulum yapsın.
tamam hocam çok teşekkür ederim ben de öyle tahmin etmiştim ama size danışayım dedim yanlış bir şey olmasın diye..

Bu sorun daha önce arkadaşlarda da olmuştu hatırladığım kadarıyla bunu sıfırlamadan çözemediler![]()
Peki sıfırlarsam portico ve diğer indirdiğim uygulamalar gider mi?

Durup dururken ısınmaz genellikle.
Oyun oynarken veya GPS kullanan uygulamalar açıkken ısınır.
Videoları nereden yüklüyordun?
hocam bu tubepro programı var ya oradan dediğim gibi 3g açıktı ve toplasanız 100 mb civarında videolar
oyun ve gpste ısındığını biliyorum ama boylesi ilk defa oluyor telefonu koyduğum yer bile ısındı sıcaklıktan..
- - - Eklendi - - -
Şimdi baktım 7 video toplam 80mb
acaba diyorum telefon elimde değildi yani arkası kapalı konumdaydı bu yüzden olabilir mi eğer öyleyse bir daha öyle bırakmam telefonu..
Yorgan, yastık gibi yüzeylere konulan tüm telefonlar ısınır. Merak etmeyin.

merhaba arkadaslar lumia 920 kullanıyorum ancak magaza guncellemelerini bir türlü otomatik olarak alamıyorum her defasında butun magazayı dolanıyorum uygulamalara güncelleme gelmiş mi diye.ayarlar-telefon güncellemesi altındaki iki yerde de tik var buna rağmen görmüyor.porticoyu da yükledim yine de bana mısın demedi.bi cozumu var mıdır.![]()

bu ısınma sorunu telefona zarar verir mi bundan dolayı bir sıkıntısı olan oldu mu..?
saygılar..
Gökçen ilk paragrafı seri katil yazı dizisi okur gibi okudum
Gerilimi çok yüksekti![]()
Espritüel bir yaklaşım olsun istedim