İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dedereis123

dedereis123

Üye
Ya benim telefon fazla ısınmaya başladı ilk hafta hiç yoktu şimdi int gps açıkken ısınıyor , ttarayıcı giriyorum ısınıyor,ekran ısınmıyor genelde kamera ve olduğu yer ısınıyor yancak gibi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ya benim telefon fazla ısınmaya başladı ilk hafta hiç yoktu şimdi int gps açıkken ısınıyor , ttarayıcı giriyorum ısınıyor,ekran ısınmıyor genelde kamera ve olduğu yer ısınıyor yancak gibi.

Erken ısınma sorunu genelde oyun ve gps'in yoğun kullanımında gerçekleşiyor.
Lumia'nın bana göre donanımsal olan tek sorunu ve maalesef herkesteki ortak şikayet konusu.

Bunun dışında yazılımsal sorun ve eksiklikleri sorundan saymıyorum, çoğu giderilecek zaten zamanla.

dedereis123

dedereis123

Üye
Yok ısınmasından öyle rahatsızlık değilse yanmasından korkuyorum :D
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar arkadaşta lumia920 var fakat oyun veya uygulama indiremiyor aile koruması gibi bir şey istiyor onun sorununu nasıl hallederiz..?
saygılar..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar arkadaşta lumia920 var fakat oyun veya uygulama indiremiyor aile koruması gibi bir şey istiyor onun sorununu nasıl hallederiz..?
saygılar..

Microsoft hesabında yaşı 18'den küçük gözüküyor. Yeni hesap alarak yaşını 18'den büyük göstersin ve telefonu sıfırlayıp yeni hesabıyla kurulum yapsın.

drangela61

drangela61

Üye

Microsoft hesabında yaşı 18'den küçük gözüküyor. Yeni hesap alarak yaşını 18'den büyük göstersin ve telefonu sıfırlayıp yeni hesabıyla kurulum yapsın.

tamam hocam çok teşekkür ederim ben de öyle tahmin etmiştim ama size danışayım dedim yanlış bir şey olmasın diye..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Peki sıfırlarsam portico ve diğer indirdiğim uygulamalar gider mi?

Sıfırlama yapınca doğal olarak uygulamalar gider, portico kalır. Microsoft hesabını tanımladığında uygulamalar, ayarlar ve kişilerin tekrar yüklenir. Sıfırlama yapmadan evvel mutlaka yedek almanı öneririm. Şarjında %50'nin üzerinde olsun.

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar bugün telefona birkaç video yükleyeyim dedim toplasanız 100 mb boyutunda 3g açıktı telefon elimde değildi yatağın üzerindeydi Bi bakim dedim ısınma var mı diye o da ne telefon resmen yanıyor önceden de olmuştu ama bu derece değil plastik kokusunu aldım resmen :(
soğuk zemine koydum 5 10 dk sonra soğudu ama ne biliim içime kurt düştü telefona bir zarar vermiş midir bu ısınma ya da verir mi..?
saygılar..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Durup dururken ısınmaz genellikle.
Oyun oynarken veya GPS kullanan uygulamalar açıkken ısınır.
Videoları nereden yüklüyordun?

drangela61

drangela61

Üye
Durup dururken ısınmaz genellikle.
Oyun oynarken veya GPS kullanan uygulamalar açıkken ısınır.
Videoları nereden yüklüyordun?

hocam bu tubepro programı var ya oradan dediğim gibi 3g açıktı ve toplasanız 100 mb civarında videolar
oyun ve gpste ısındığını biliyorum ama boylesi ilk defa oluyor telefonu koyduğum yer bile ısındı sıcaklıktan..

- - - Eklendi - - -

Şimdi baktım 7 video toplam 80mb
acaba diyorum telefon elimde değildi yani arkası kapalı konumdaydı bu yüzden olabilir mi eğer öyleyse bir daha öyle bırakmam telefonu..

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
hocam bu tubepro programı var ya oradan dediğim gibi 3g açıktı ve toplasanız 100 mb civarında videolar
oyun ve gpste ısındığını biliyorum ama boylesi ilk defa oluyor telefonu koyduğum yer bile ısındı sıcaklıktan..

- - - Eklendi - - -

Şimdi baktım 7 video toplam 80mb
acaba diyorum telefon elimde değildi yani arkası kapalı konumdaydı bu yüzden olabilir mi eğer öyleyse bir daha öyle bırakmam telefonu..

Yorgan, yastık gibi yüzeylere konulan tüm telefonlar ısınır. Merak etmeyin.

drangela61

drangela61

Üye
Yorgan, yastık gibi yüzeylere konulan tüm telefonlar ısınır. Merak etmeyin.

eğer sorun buysa gerçekten içim ferahlar çünkü bir daha kullanımdayken bırakmam o şekilde..
bu arada bu ısınma sorunu telefona zarar verir mi bundan dolayı bir sıkıntısı olan oldu mu..?
saygılar..

vforven

Üye
merhaba arkadaslar lumia 920 kullanıyorum ancak magaza guncellemelerini bir türlü otomatik olarak alamıyorum her defasında butun magazayı dolanıyorum uygulamalara güncelleme gelmiş mi diye.ayarlar-telefon güncellemesi altındaki iki yerde de tik var buna rağmen görmüyor.porticoyu da yükledim yine de bana mısın demedi.bi cozumu var mıdır.:(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
merhaba arkadaslar lumia 920 kullanıyorum ancak magaza guncellemelerini bir türlü otomatik olarak alamıyorum her defasında butun magazayı dolanıyorum uygulamalara güncelleme gelmiş mi diye.ayarlar-telefon güncellemesi altındaki iki yerde de tik var buna rağmen görmüyor.porticoyu da yükledim yine de bana mısın demedi.bi cozumu var mıdır.:(

bazen mağaza güncellemeleri telefonlara geç düşüyor.BURADAKİ konuyu takip edersen guncellemelerin telefona duşmesini beklemene gerek kalmaz:)

• Beğen
Tepkiler: vforven
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu ısınma sorunu telefona zarar verir mi bundan dolayı bir sıkıntısı olan oldu mu..?
saygılar..

Kardeşim tekerrür etmesi halinde, cihaz içindeki devreler zamanla işlevini kaybedecek ve ne kadar sertte olsa ısınmanın etkisiyle iç kısımda bulunan plastik parçalarda erime meydana gelecektir. Zaten gelen kokudan devrelerin zarar gördüğünü fark edersin. Bu durumda cihaz iç kısmında (kasa içinde) erimeden kaynaklı bir is (kara leke) oluşacağı için, muhtemelen iç ekranının zamanla görüntü netliğini kaybedecek. Ayrıca belirtmeliyim ki aşırı ısınmadan dolayı pixellerde birer birer öleceğinden dolayı görüntü netliğinin azalması seni hiç üzmesin. Velev ki! Bu cihazla (eğer aklını peynir ekmekle yemediysen) hava sıcaklıklarının çok çok yüksek olduğu bölgelerde hızlı veri bağlantısı ile internete girmeyi düşünme bile. Ama yok işim var mecburum diyorsan, bu durumda çok daha dikkatli olman gerekir; çünkü yüksek veri bağlantısı ve ortam sıcaklığının etkisiyle meydana gelen bu aşırı ısınma ile (sakın ha polikarbonat kasanın yapısına güvenme) cihazın elinde patlaması çok feci bir durum oluşturur. Her neyse sonuçta buraya kadar yazdıklarımın şaka olduğunu anlamışsındır.

Ben bu güne kadar akıllı telefonlar arasında ısınma problemi/sorunu yaşamayan tek bir cihaz duymadım. Muhtemelen androidli bir cihaz ile internette hiç sörf yapmamışsın, uzun lafın kısası yoğun kullanım ve şarj işlemi sırasında ısınma gayet normal.

• Beğen
Tepkiler: n000k
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gökçen ilk paragrafı seri katil yazı dizisi okur gibi okudum :ah
Gerilimi çok yüksekti
:blink:

• Beğen
Tepkiler: roadrunner2635 ve OttomaN TigeR

Üst Alt