İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Nirvana92

Nirvana92

Üye
bnde oyunlar çok kasiyo L525 bunun ince ayari var mi?
Şuan denim yuklu ama wp8 den bu yana boyle

emz

emz

Üye
bnde oyunlar çok kasiyo L525 bunun ince ayari var mi?
Şuan denim yuklu ama wp8 den bu yana boyle

Bende de 525 var ama hiç aynı olay olmuyor. Hangi oyunlar mesela? Kararlı sürümden hiç kasmıyor. sadece pfd varken gta falan kasıyordu. Lsrt ile yeniden yazılı yükleyin. Bence düzelecektir:)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bence önce başka bir wifi ile dene ve bak bakalım aynı mı sorun. Eğer sorun yoksa senin netinden kaynaklıdır. Telefonunun tüm ön belleğini ve net geçmişini boşalt. Modemini sıfırla. Şifresini değiştir. Yeniden dene.

Tüm olasılıkları denedim hocam mobil veridede aynı hatayı yaşamaya başladım bende telefonu sıfırladım şimdi şuanda,düzelmiş gibi duruyor

Emre

Üye
Microsoft çalışanları hangi müzik player kullanıyor?
OneMusic gibi uygulamalar olmasa muzik ölüm.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Mart 2015'ten sonra Windows Phone'daki Odalar artık desteklenmeyecektir.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve serinaga

skynet

Üye
İyi olmuş

serinaga

serinaga

Üye
Deneme amaçlıda olsa bir oda kurmuştum, oda gitti desenize, bence gereken ilgiyi görmedi galiba ...

skynet

Üye
Lumia yardım+İpuçlarında telefonun sürümü cyan olarak görünüyor :hmmm

unverann

unverann

Üye
Lütfen Yardım ... !!!
Arkadaşlar Lumıa 1320 Kullanıyorum Ama Telefon Ekranı Tuş Kilidi Açınca Bazen Sarı Ekran Geliyo Ve Tamamen Oluyo Hiç Bi İşlem Yapamıyorum Bunun Sebebi ?

gurmer21

Üye
1520 kullanan arkadaşlar oyun oynarken en fazla ne kadar pil süresi aldınız?

skynet

Üye
Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama lumia kamera uygulama menüsünde iken daha hızlı açılıyor ama an ekranda daha geç :hmmm

serinaga

serinaga

Üye
Oyunu bilmem ama, 3g, wifi, konum, bluetooth, hareket verisi vs. hepsi açık, ve arka planda olabildiğince uygulama çalışır, hiçbir şeyi kısmam ve akşama kadar kurcalarım, rahat bir günü çıkartıyor, hatta ertesi güne kalıyor, daha ne istenebilir ki ? Gördüğüm en iyi pil performansı ...

emz

emz

Üye
Oyunu bilmem ama, 3g, wifi, konum, bluetooth, hareket verisi vs. hepsi açık, ve arka planda olabildiğince uygulama çalışır, hiçbir şeyi kısmam ve akşama kadar kurcalarım, rahat bir günü çıkartıyor, hatta ertesi güne kalıyor, daha ne istenebilir ki ? Gördüğüm en iyi pil performansı ...

Cihaz? Benim 525 çok zorlarsam akşamı ellemeden bir gün gidiyor. Ama elime alırsam yarım gün zor çıkıyor. Sabah sök akşam tak zorlarsam. Yoksa öğlende bir fasıl geçiyor . İyiymiş. Birde amperi yüksek pil bulsaydım iyi olurdu bu telefona. Keşke olsa. Paraya kıyar alırdım. Taşınabilir şarj cihazı öyle olmuyor :(

endera

Üye
Lumia 800 turkce menu nasıl yapabilirim

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Ben mağazadan sabahtan beri hiç bişi indiremiyorum güncelleme bile yapmıyor nedendir acaba

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Wp 8 ile 8.1 arasında ilginç bir şey fark ettim. Bilmem daha once fark eden oldumu wp 8 yüklü bir l625. Kullan arkadaş buldum(8.1 kurdum tabi :D ) bende 8.1 pfd l625 var iki cihaz ile aynı şarkıyı 30/30da müzik açtım 8.1 ile ses seviyeside yukselmiş :D

-internet explorer :D

Üst Alt