İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@bulutsuzgece
abi bu Microsoft'un türkiye turnesinde neler yapılacak bizim gibi kullanıcılar katılabiliyo mu bide

Öğrendiğim kadarıyla sınırlı sayıda kişi ile yeni cihazlar ve sistem test edilecekmiş.
Bu konuda @papakudioflu 'nun bilgisi daha çoktur. Kaynak o :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Öğrendiğim kadarıyla sınırlı sayıda kişi ile yeni cihazlar ve sistem test edilecekmiş.
Bu konuda @papakudioflu 'nun bilgisi daha çoktur. Kaynak o :kıskıs:

@bulutsuzgece
abi bu Microsoft'un türkiye turnesinde neler yapılacak bizim gibi kullanıcılar katılabiliyo mu bide
Windows 10, Hololens ve Cortana tanıtımı yapılacak. Son kullanıcıların katılımı mümkün değil. Toplamda 2000 kişiden oluşan partnerlerle buluşulacak.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Windows 10, Hololens ve Cortana tanıtımı yapılacak. Son kullanıcıların katılımı mümkün değil. Toplamda 2000 kişiden oluşan partnerlerle buluşulacak.
MS Türkiye Cortana tanıtımı yapacaksa o zaman Türkçe Cortana ilgili de ipuçlarını verecekler demektir :eller:

bbakkus

bbakkus

Üye

keşke katılabilseydik belli bi miktar para bile verebilirdim giriş için :(

kralberk13

kralberk13

Üye
bekleyen derviş muradına ermiş öyle veya böyle belli olur bakın keyfinize

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

skynet

Üye
620'yi uzun bir süre global rom ile kullandım bu w10 ön izlemesinden geri dönmek için lsrt ile türkcell romunu kurdum ama cihazda temel uygulamalar ve bir kaç basit oyun olmasına rağmen sürdürülüyor yazısını çok sık görür oldum daha önce global romda hiç bu kadar olmazdı :hmmm

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar merhaba...
Udf formatındaki dökümanları açan bir program halen yok görünüyor mağazada, acaba var da benim mi haberim yok, bilen biri var mı ki ?

yasincngl

Üye
Merhaba. Ablam 1020 kullanıyor. 2 haftadır radyosu çalışmıyor ve bugün de video kayıt yapamadığını fark etti.
Sorun ne olabilir?

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar alarmla ilgili bir problemim var ya çalıyor duymuyorum ki bu biraz zor o kadar sesi sabah saatinde duymam gerekir ya da hiç çalmıyor ve bu sebeple ikidir okula geç kalıyorum önceden böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım bu hafta böyle oldu sorun ne olabilir acaba??

erhanercan

erhanercan

Üye
Engellediğimiz numaraların yedeklerini alamıyoruz değil mi bir şekilde nette bulamadım da

dakamon

dakamon

Üye
Şu LSRT telefonumu benim bilgisayarımda bir türlü görmüyor ama başkasının bilgisayarında görüyor. Napcam nasıl yapcam bu sorunu aşıcam arkadaşlar bilgisi olan varmı? @papakudioflu @Sensation @Mr.H

Bay H

Bay H

Üye
Şu LSRT telefonumu benim bilgisayarımda bir türlü görmüyor ama başkasının bilgisayarında görüyor. Napcam nasıl yapcam bu sorunu aşıcam arkadaşlar bilgisi olan varmı? @papakudioflu @Sensation @Mr.H

İlk etapta cihaz sürücülerini silip denemeniz olmaz ise programın en güncel halini bilgisayarınıza tekrar yüklemenizden başka bir öneri gelmiyor aklıma.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bilgisayarın tarih ve saatini kontrol et. Telefonla uyuşmuyorsa görmez. Bilgisayarın dilini İngilizce yapıp dene. Yine görmüyorsa lsrt'yi kaldırıp tekrar kurmayı dene.

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
DEnedim ama olmuyor. Bi ara görmüştü şimdi yine görmüyor. Tahminimce bilgisayarımda bazı driverlar eksik.

dawid

dawid

Üye
Arkadaşlar whatsapp ın suresi biten varmı benimki 15 gün içinde bitecek sureyi tekrar uzatırmı geçen sene bitmişti 1 yıl uzattılar bu seferde uzatıyormu yoksa para mı vercez paraysa nasıl ödeniyor
Arkadaşlar whatsapp ın suresi biten varmı benimki 15 gün içinde bitecek sureyi tekrar uzatırmı geçen sene bitmişti 1 yıl uzattılar bu seferde uzatıyormu yoksa para mı vercez paraysa nasıl ödeniyor

kamil5028347

kamil5028347

Üye

Benim tekrar uzattılar şuana kadar hiç para ödemedim whatsappa

emz

emz

Üye

Benim bu ay bitmişti tekrar uzamış bir yıl :D Sorun yok hala beleş :ehe

Üst Alt