İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sistem gif uzantılı görselleri oynatma özelliğini desteklemiyor ki İbrahim. Bunu ancak ie ile yapabiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: emz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sistem gif uzantılı görselleri oynatma özelliğini desteklemiyor ki İbrahim. Bunu ancak ie ile yapabiliyorsun.

Ya biliyorsun telefondançekince oynatıyor ama onedrive otom yüklüyor peki telefondan sildiğim bu resmi geri yüklediğimde oynatmaması normal mi diyorsun pc demi oynatır tekrar yada hiç telefondan gif uzantılı resmi silmemem mi gerekiyor?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaslar oyle bir haber uygulamasi ariyorumki bana gazeteyi aratmasin. biliyorum bu platformda guncellemesi bol ve icerik olarak zengin haber uygulamasi yok ama en azindan manset veren abuk subuk haber uygulamarindan iyi olsun en azindan sabahlari ve gun icerisinde haber okuyabileyim. varmi tavsiyeniz ?
gazete aratmasın demiştiniz ancak şu uygualmada gazete manşetleri var hepsi ve gazetelerin ilgili sayfalarına direk erişimde kolay bunu ve diğer haber uygulamanızı kullanmanız yeterli olur ben öyle yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
beats

beats

Üye
MMO oyun severler böyle bir oyun gelecek:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arayüzünde bir problem varmış, onun dışında oyun hazır sanırım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ya biliyorsun telefondan çekince oynatıyor ama onedrive otom yüklüyor peki telefondan sildiğim bu resmi geri yüklediğimde oynatmaması normal mi diyorsun pc demi oynatır tekrar yada hiç telefondan gif uzantılı resmi silmemem mi gerekiyor?
Şöyle söyleyeyim; biliyorsun wp'da cinemagraph ile hazırlanan hareketli görseller oynatılabiliyor. Buda yine ancak cinemagraph uygulaması ile mümkün. Eğer uygulamayla açtığında oynatmıyorsa indirilirken yahut da yüklenirken bir sıkıntı olmuş olabilir. Bunu anlamak için ie ile onedrive hesabına giriş yap ve ilgili görselin hareket edip etmediğine bak.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şöyle söyleyeyim; biliyorsun wp'da cinemagraph ile hazırlanan hareketli görseller oynatılabiliyor. Buda yine ancak cinemagraph uygulaması ile mümkün. Eğer uygulamayla açtığında oynatmıyorsa indirilirken yahut da yüklenirken bir sıkıntı olmuş olabilir. Bunu anlamak için ie ile onedrive hesabına giriş yap ve ilgili görselin hareket edip etmediğine bak.

Ok İe ile yapayım o halde telefona indiriyorum dosya bozulmuş olabilir diyor sağol yardım için
Gökçen yok arkadaş olmadı herhalde dosyalar tamamen bozuldu İe de çalıştırmadı google crom da gif gümbürtüye gittyi görsel güzel oluyordu 2 senede tek bir tane çektiğim gifi kaybettim bir daha telefondan silmem artık sağlık olsun

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
emz

emz

Üye
Arkadaşlar geçen yeni uygulama çıkmıştı bu ie de harcanan veri miktarını falan yazıyordu. Neydi onun adı? Format attım remiz kurulun yaptım adını unuttum. Siteye kadar yazıyordu o. Bilen varsa yazarsa sevinirim :)

skynet

Üye
Arkadaşlar geçen yeni uygulama çıkmıştı bu ie de harcanan veri miktarını falan yazıyordu. Neydi onun adı? Format attım remiz kurulun yaptım adını unuttum. Siteye kadar yazıyordu o. Bilen varsa yazarsa sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: emz
luckysleven

luckysleven

Üye
arkadaslar operadan magaza guncellemerine girip linke tikladigimda masaustu gorunumde aciyor ie gibi direk magazaya yonlendirmiyor nedir bunun sebebi ??bu arada bill gates yine abd nin en zengini secilmis . cok merak ediyorum bu adam ne telefon kullaniyor

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Arakdaslar ben GDR1 ve 2 yi nasıl yuklecem nasıl yuklerim acaba ..

plenken

plenken

Üye
Arkadaşlar. Bende cyan güncellemesi de geldi. Sorunum şebeke ve ekstra bilgi çalışmıyor. Ne yapabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar. Bende cyan güncellemesi de geldi. Sorunum şebeke ve ekstra bilgi çalışmıyor. Ne yapabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Ayarlar altındaki yedekleme bölümünü açıp gerekli yedeklemelerini yaptırdıysan. (Yani çektiğin resim ve videoların otomatik olarak onedrive a yedek almasını sağladıysan), telefonu hemen yine ayarlar hakkında kısmından sıfırlayabilirsin. Sıfırlamak, varsa bir çok problemi aşar. Rehberin zaten Microsoft hesabına kayıtlı olduğundan aynı Microsoft hesabınla telefonu yeniden yapılandırdığında tüm rehberin geri geliyor. Sıkıntıların düzeleceğini düşünüyorum.
Arakdaslar ben GDR1 ve 2 yi nasıl yuklecem nasıl yuklerim acaba ..
Gdr1 ve Gdr2 nin Otadan yayınlanmasının ardından telefonunun telefon güncellemesi kısmından yükleyebilirsin.Yada henüz test sürecinde olan Gdr1'in ön izleme versiyonunu yüklemek istiyorum diyorsan şu konuyu takip etmelisin. Windows Phone 8 Developer Unlock - MaxiCep
Gdr2 henüz daha ön izleme sürümü bile yayınlanmadı.

• Beğen
Tepkiler: Nokia Belle ve plenken
plenken

plenken

Üye
Ayarlar altındaki yedekleme bölümünü açıp gerekli yedeklemelerini yaptırdıysan. (Yani çektiğin resim ve videoların otomatik olarak onedrive a yedek almasını sağladıysan), telefonu hemen yine ayarlar hakkında kısmından sıfırlayabilirsin. Sıfırlamak, varsa bir çok problemi aşar. Rehberin zaten Microsoft hesabına kayıtlı olduğundan aynı Microsoft hesabınla telefonu yeniden yapılandırdığında tüm rehberin geri geliyor. Sıkıntıların düzeleceğini düşünüyorum.
Gdr1 ve Gdr2 nin Otadan yayınlanmasının ardından telefonunun telefon güncellemesi kısmından yükleyebilirsin.Yada henüz test sürecinde olan Gdr1'in ön izleme versiyonunu yüklemek istiyorum diyorsan şu konuyu takip etmelisin. Windows Phone 8 Developer Unlock - MaxiCep
Gdr2 henüz daha ön izleme sürümü bile yayınlanmadı.
Sağol kardeşim. Sıfırlamak şart oldu. Biraz zaman alacak ama başa gelen çekilir. Tekrar teşekkürler.

luckysleven

luckysleven

Üye
su uygulama yapma islerinden keske anlasaydim. ilk yapacagim is detayli bir haber ve spor uygulamasi yapmak olurdu cok buyuk sevap islerdim herhalde : ) Msn spor uygulamasi gs macininin ilk yarisina kadar yazabilmis gerisi yok neyseki maci izledik ..

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
su uygulama yapma islerinden keske anlasaydim. ilk yapacagim is detayli bir haber ve spor uygulamasi yapmak olurdu cok buyuk sevap islerdim herhalde : ) Msn spor uygulamasi gs macininin ilk yarisina kadar yazabilmis gerisi yok neyseki maci izledik ..
izlemez olaydık :duvar2:

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye

Resimde hava durumu ve spor uygulamalarının ismine dikkat edin. Yeni güncellendi ve MSN yazıyor artık. Bing yazmıyor uygulama içerisinde de. Sizce bu neyin nesi?

• Beğen
Tepkiler: ucuzdunyam
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Microsoft Network olabilir :ehe

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Açılan haberler iyice Teknokulis havası taşımaya başladı.

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye
ismi isterse mahmut olsun bana icerik lazim .

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Tüm Bing uygulamaları MSN uygulaması oldu. isim değişikliği işte

• Beğen

Üst Alt