İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

magrur

magrur

Üye
25 M bit internet var evdeki bütün cihazlar sorunsuz bağlanıp kullanıyor.Benim 925 bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor bazen bağlanıyor sınırlı diyor.İnterneti gördüğü zaman bir program açayım diyorum tekrar denemekten sıkılıyorum.Bu durum vodafone da da olabiliyor.Artık çıldırma noktasındayım.Bu durum sadece bende yok galiba acaba çözümü bulan biri var mı ?

ArMaGeDdOn_87

Üye
25 M bit internet var evdeki bütün cihazlar sorunsuz bağlanıp kullanıyor.Benim 925 bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor bazen bağlanıyor sınırlı diyor.İnterneti gördüğü zaman bir program açayım diyorum tekrar denemekten sıkılıyorum.Bu durum vodafone da da olabiliyor.Artık çıldırma noktasındayım.Bu durum sadece bende yok galiba acaba çözümü bulan biri var mı ?
Böyle bir sorunla hiç bir zaman karşılaşmadım,ön izleme sürümü yüklü mü?

magrur

magrur

Üye
Böyle bir sorunla hiç bir zaman karşılaşmadım,ön izleme sürümü yüklü mü?
Telefonu sıfırladım olmadı.recovery yaptım olmadı preview yaptım olmadı bölge dil değiştirdim yine olmadı .her koşulda bu devam ediyor.şu anda lumia cyan yüklü preview de var.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Aynı şeyi bende söyledim wp de virüs olmaz dediler

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
site ile ilgili bir durum olabilir mi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
siteler sizi farklı sitelere yönlendirebilir. Bunun virüsle uzaktan yakından alakası yok. Sadece girmeye çalıştığınız siteyle alakalı bir durum.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Telefonu sıfırladım olmadı.recovery yaptım olmadı preview yaptım olmadı bölge dil değiştirdim yine olmadı .her koşulda bu devam ediyor.şu anda lumia cyan yüklü preview de var.
onun moderm ile ilgili olması gerekiyor moderminiz devamlı açık kalıyor mu yoksa akşamları kapatıp sabahları tekrar açıyormusunuz eğer devamlı açık kalıyorsa bir defa reset atmayı deneyin yok eğer akşamları kapatıp açıyorsanız onu yapmayın bundan böyle birde bu şekilde 3-4 gün deneme yapın derim ağıda birdefa unutturup tekrar şifre girin belki faydası olur bilemiyorum benimde hiç başıma gelmedi normalde

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bunun virüsle alakası çok pc de sayfaya girdiğinizde yeni pencere bir reklamlar açıla biliyor ancaka ben cepten ie de maxicepe girmeye çalışsam dahi reklamlardan üstteki alta geçmem arada zor oluyor ve devamlı yeni pencere açıyor aslında bu ie ye eklenti eklenebilse siüer olur bu reklamları engelleme falan veya indirme kontrolleri sayfa geçişleri falan görsellikte eklenebilir, geçen günlerde pc deki ie de köklü bazı değişiklikler yapıalcağı söyleniyordu eklentiler daha aktif kullanılabilir falan tasarım konusunda wp içinde bir şeyler yapılır sanarım

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
siteler sizi farklı sitelere yönlendirebilir. Bunun virüsle uzaktan yakından alakası yok. Sadece girmeye çalıştığınız siteyle alakalı bir durum.

Sahibinden com da yapıyor bunu. Ayrıca ie de yasıyorum bu durumu. Surfyde sorun yok

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Pc de tarayıcılara bulaşan eklentiler var. Wp8 için ilk defa duydum. Hangi siteye girince bu şey meydana geldi.?
Israrla denemek istiyorum:ehe :ehe

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
magrur

magrur

Üye
onun moderm ile ilgili olması gerekiyor moderminiz devamlı açık kalıyor mu yoksa akşamları kapatıp sabahları tekrar açıyormusunuz eğer devamlı açık kalıyorsa bir defa reset atmayı deneyin yok eğer akşamları kapatıp açıyorsanız onu yapmayın bundan böyle birde bu şekilde 3-4 gün deneme yapın derim ağıda birdefa unutturup tekrar şifre girin belki faydası olur bilemiyorum benimde hiç başıma gelmedi normalde
modemle alakası olacağını sanmıyorum ama denerim.mağazadan bi program inerken bile yarıda kesiyor yeniden dene diyor bir kaç denemeden sonra zar zor oluyor.acaba modeme biri mi girdi diye baktım mac adresleri benim cihazları gösteriyor başkasıda yok yani modemde.

ArMaGeDdOn_87

Üye
modemle alakası olacağını sanmıyorum ama denerim.mağazadan bi program inerken bile yarıda kesiyor yeniden dene diyor bir kaç denemeden sonra zar zor oluyor.acaba modeme biri mi girdi diye baktım mac adresleri benim cihazları gösteriyor başkasıda yok yani modemde.
modem sağlam ise birde başka bir cihaz ile modeme bağlantı yapın onda ki bağlantıda sorun olcak mı ? eğer olmazsa telefonu servise verin

magrur

magrur

Üye
modem sağlam ise birde başka bir cihaz ile modeme bağlantı yapın onda ki bağlantıda sorun olcak mı ? eğer olmazsa telefonu servise verin
evde bilgisayar ve discovery elite telefon var onlarda sıkıntı yok.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sahibinden com da yapıyor bunu. Ayrıca ie de yasıyorum bu durumu. Surfyde sorun yok

Bu sitelerin yönlendirme olayının bir benzeri benimde başıma gelmişti. Modemden kaynaklı olduğunu anladık. Modemi sıfırlayıp şifreleri değiştirince sorun kalkmıştı. Bir denemekten zarar gelmez diyorum.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu sitelerin yönlendirme olayının bir benzeri benimde başıma gelmişti. Modemden kaynaklı olduğunu anladık. Modemi sıfırlayıp şifreleri değiştirince sorun kalkmıştı. Bir denemekten zarar gelmez diyorum.
3 kere modem değiştim sorun aynı

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Abi şöyle anlatayım maxicep wp genel konusunda sıkıntı yok ama mağaza güncellemeleri konusuna gelince birden fazla siteyi açmaya başlıyor

Üst Alt