İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Hasand.

Hasand.

Üye
Msn geri donüyorsa ACABA nokia symbian belle ye geri mi dnecek xd...

• Beğen
Tepkiler: ucuzdunyam
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Arkadaşlar ben ayarlardan ekstra bilgiler girdiğin zaman WP 8.1 Update yazıyor bu update tam olarak ne oluyor acaba teşekkürler...

ArMaGeDdOn_87

Üye
arkadaşlar göz atma için güncelleme yayınlandı ve göz atma ekranına uygulama ekliyebiliyoruz mesela hava durumu gibi fakat bende bir sorun var sanırım olmadı ? çözümü bilen var mı ?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlar göz atma için güncelleme yayınlandı ve göz atma ekranına uygulama ekliyebiliyoruz mesela hava durumu gibi fakat bende bir sorun var sanırım olmadı ? çözümü bilen var mı ?
Sorun ne tam olarak
Ben anlatıyım yine de göz atma ayarlarına girin uygulama seçme ekranı sizi kilit ekranı ayarlarına yönlendirecek oradan en üstte kilit ekranı uygulamasını hava durumu yapın ve uygulamayı aç deyip uygulama içinde yenile dedikten sonra uygulamadan çıkın her ihtimale karşı bi de live lock screen çalışırken olmuyor maalesef onu kapatmanız lazım

ArMaGeDdOn_87

Üye
Sorun ne tam olarak
Ben anlatıyım yine de göz atma ayarlarına girin uygulama seçme ekranı sizi kilit ekranı ayarlarına yönlendirecek oradan en üstte kilit ekranı uygulamasını hava durumu yapın ve uygulamayı aç deyip uygulama içinde yenile dedikten sonra uygulamadan çıkın her ihtimale karşı bi de live lock screen çalışırken olmuyor maalesef onu kapatmanız lazım
tmm şimdi oldu gözümden kaçırmışım teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

skynet

Üye
Ya bu glance gdr1 yüzünden mi hata veriyor bende anlamadım gitti :s

...decode...

...decode...

Üye
Ya bu glance gdr1 yüzünden mi hata veriyor bende anlamadım gitti :s
Onun yüzünden olduğunu sanmıyorum pek. Şimdi eve geldim, sıfırlamayı deneyeceğim telefonu. Bu arada Temple Run'ın dataları yedekleniyor değil mi buluta?

beats

beats

Üye
Onun yüzünden olduğunu sanmıyorum pek. Şimdi eve geldim, sıfırlamayı deneyeceğim telefonu. Bu arada Temple Run'ın dataları yedekleniyor değil mi buluta?
Yedeklenmiyordu, eğer değişmediyse.

...decode...

...decode...

Üye
Sıfırlayarak sorunu çözmüş bulunmaktayım :) Biraz uğraştırıcı oldu ama olsun.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Nirvana92

Nirvana92

Üye
merhaba arkadaşlar

Lumia 525 in muzik, facebook vs vs gibi uygulamaları az önce güncelledim , güncellendikten sonra müzik yerine music gibi ingilizce ifadeler kullanıldıgını farkettim aynı şekilde facebookda öyle lumia photoslara hiç deginmiyorum bile bu nası iştir arkadaş telin yarısı türkçe yarısı ingilizce resmen , telefon dili türkçe konumda turkiye bunlar ne ayak türkçe ifade istiyorum telefonumda ben

beats

beats

Üye
Başlangıç ekranından kaldırıp tekrar sabitlemeyi deneyin.

Nirvana92

Nirvana92

Üye
gene music yazıyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sitelerde takılırken sürekli başka sitelere yönlendiriyor. Telefondan soğudum

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Virüs :D:D:D:D:D:D:D:D

westmoreland

westmoreland

Üye
Sadece isimleri değişti. Sanırım MSN tanındığı için falan. Kimse Bing'e yönelmedi. Şimdi burada 40 yaşındaki birine Bing desen bilmez ama MSN'yi kesin bilir. Bu sebepten isimleri MSN oldu diye düşünüyorum.

Üst Alt