Quantal Quetzal
Üye
Açılan haberler iyice Teknokulis havası taşımaya başladı.
Haber niyetiyle açmadım konuyu ama..
Açılan haberler iyice Teknokulis havası taşımaya başladı.
ismi isterse mahmut olsun bana icerik lazim .
Sorun ne tam olarakarkadaşlar göz atma için güncelleme yayınlandı ve göz atma ekranına uygulama ekliyebiliyoruz mesela hava durumu gibi fakat bende bir sorun var sanırım olmadı ? çözümü bilen var mı ?
tmm şimdi oldu gözümden kaçırmışım teşekkürlerSorun ne tam olarak
Ben anlatıyım yine de göz atma ayarlarına girin uygulama seçme ekranı sizi kilit ekranı ayarlarına yönlendirecek oradan en üstte kilit ekranı uygulamasını hava durumu yapın ve uygulamayı aç deyip uygulama içinde yenile dedikten sonra uygulamadan çıkın her ihtimale karşı bi de live lock screen çalışırken olmuyor maalesef onu kapatmanız lazım
Onun yüzünden olduğunu sanmıyorum pek. Şimdi eve geldim, sıfırlamayı deneyeceğim telefonu. Bu arada Temple Run'ın dataları yedekleniyor değil mi buluta?Ya bu glance gdr1 yüzünden mi hata veriyor bende anlamadım gitti![]()
Kusura bakma bilgim yokOnun yüzünden olduğunu sanmıyorum pek. Şimdi eve geldim, sıfırlamayı deneyeceğim telefonu. Bu arada Temple Run'ın dataları yedekleniyor değil mi buluta?

Yedeklenmiyordu, eğer değişmediyse.Onun yüzünden olduğunu sanmıyorum pek. Şimdi eve geldim, sıfırlamayı deneyeceğim telefonu. Bu arada Temple Run'ın dataları yedekleniyor değil mi buluta?
Msn geri donüyorsa ACABA nokia symbian belle ye geri mi dnecek xd...