İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
valla islemcide pek umrumda degil acikcasi .. Benim butun islerimi goruyorsa ihtiyaclarimi karsiliyorsa gerisi fasa fiso ki fazlasiyla goruyor : ) Daha iyisi gereksiz fazlalik olur haliyle gereksiz verilen paralar olur.
Olurda cihaz yeni donanımla güncellenirse çok daha iyi olacaktır, ayrıca yeni işlemci serisi kullanılan cihazlar pahalı olmayacağı ve olmadığı belirtiliyor sürekli. (Bakınız; Lumia 530, Lumia 630, Lumia 730-735, Lumia 830) Her zaman daha iyisi olacaktır vardır, hayırlı olsun elinde paralansın. :)WP9 konsept videosu, IE'deki geliştirmeleri ileride görebiliriz sanırım bazıları da gerçeğe yakın düşünülmüş.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, PureFood, luckysleven ve 1 kişi daha

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence gayet güzel. Uygulamalar listesi de Ayarlar listesi gibi guruplandırılsa daha güzel olurdu tabi. Ancak hakikaten çok uçmamışlar gayet yapılabilir şeyler. Bence bunlardan daha iyisini de yapacaktır MS.

PureFood

PureFood

Üye
Olurda cihaz yeni donanımla güncellenirse çok daha iyi olacaktır, ayrıca yeni işlemci serisi kullanılan cihazlar pahalı olmayacağı ve olmadığı belirtiliyor sürekli. (Bakınız; Lumia 530, Lumia 630, Lumia 730-735, Lumia 830) Her zaman daha iyisi olacaktır vardır, hayırlı olsun elinde paralansın. :)WP9 konsept videosu, IE'deki geliştirmeleri ileride görebiliriz sanırım bazıları da gerçeğe yakın düşünülmüş.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eleman damardan girmiş 530 müziği baya güzel hazırlanmış. 8.1 ilk konsept videoları gibi çok uçuk değil, en çok hoşuma gidenlerden biri de; uygulama listesinin de saydam olması. Çok dikkat çekiyor o da ufak ama güzel ayrıntı.Gözüme çarptı, Wi-Fi simgesi yine ortaya gelmiş 8'deki gibi :D

enessrsy

enessrsy

Üye
6tag şu an çalşmıyor, sanırım instagram'ın algoritmaları değişmiş uyarı veriyor düzelteceğiz diye.

skynet

Üye
Çoklu kapama olayı güzel olmuş umarım gerçek olur

beats

beats

Üye
OneDrive ücretsiz kapasite alanı 30 GB'a çıktı, film rulosu için verilen 3 GB'ı 15 GB yapmışlar.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve emz
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
6tag mağazadan kaldırılmış

og1907

og1907

Üye
Arkadaşlar ne yaptımsa twitter bildirim gelmeme sorunu çözemedim format attık cyanı tekrar yükledik ön izleme güncellemesini yüklemedim ancak yok yine twiterdan bildirim gelmiyor bütün ayarlar yapıldı ancak nafile.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
benim 820 nın flah ışıkları yanmamaya başladı 2 gü önceden yanıyordu ne yapmalıyım

beats

beats

Üye
benim 820 nın flah ışıkları yanmamaya başladı 2 gü önceden yanıyordu ne yapmalıyım
Led flaşı içeri doğru biraz bastır tekrar dene yüksek ihtimalle temas sorunu vardır, diğer ihtimal değiştirilmesi gerekli.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Eleman damardan girmiş 530 müziği baya güzel hazırlanmış. 8.1 ilk konsept videoları gibi çok uçuk değil, en çok hoşuma gidenlerden biri de; uygulama listesinin de saydam olması. Çok dikkat çekiyor o da ufak ama güzel ayrıntı.Gözüme çarptı, Wi-Fi simgesi yine ortaya gelmiş 8'deki gibi :D
fena değil gibi ama galiba ana ekranda hem şeffaf yapma hemde bu şekilde mat hale getirme olmuş ayarlar düzeltilmiş güzel bildirimler kısayollar toparlanmış fena değil ie nin sekmeler kısmı çok güzel olmuş şuanki halini hiç sevmiyorum genel olarak begendim ben ama bunlar bize yetmez diyen kişiler çıkacaktır kesin demedi demeyin :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
suyunsesi

suyunsesi

Üye

Arkadaşlar internet Explorer de herhangi bir sayfayı açarken bununla karşılaşıyorum. (üstteki resim). Dahada önce yoktu. Başka karşılaşan oldu mu?

YkPkY

YkPkY

Üye
İlk defa gördüm.geçici tüm dosyaları sil,belki düzelir.spam yemiş olabilirsin

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şu an bulunduğum ortamda 4 farklı telefon var ve enteresan hepsinde yaklaşık benzer uyarı çıktı. Diğer telefonlar android. Wifi kapatıp deneyeceğim.

YkPkY

YkPkY

Üye
Ooo sakat iş.ağınıza girmişler virüs yemiş.hemen sıfırlayıp şifresini değiştirin

emz

emz

Üye

Arkadaşlar internet Explorer de herhangi bir sayfayı açarken bununla karşılaşıyorum. (üstteki resim). Dahada önce yoktu. Başka karşılaşan oldu mu?

Abi ya o anda net üzerinden otomatik yönlendirildi cihazlar ya da senin ağı hacklemişler. Kısacası bir şifre değiştir ve ağ sağlayıcısına sor. Onlardan da kaynaklanabilir. Ama ağa güvenme bu aralar. ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Mobilden denedim yine aynı uyarıyı alıyorum. En basitinden sitesine bile giremedim. UC Browser sorunsuz şimdilik.

emz

emz

Üye
Mobilden denedim yine aynı uyarıyı alıyorum. En basitinden sitesine bile giremedim. UC Browser sorunsuz şimdilik.

Nete biri sızmış o zaman. Şifreyi değiştirmek lazım. Anca böyle paylaşımlar atar. Modeme sızmış herhalde. Modeme reset atıp, formatlayıp yeniden kurarsanız farklı ad ve şifre ile düzelecektir ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

beats

beats

Üye
Ağa virüs girmiş anlaşılan, sorun iPhone ve Safari kullananlarda sık rastlanıyormuş. Modemin sıfırlanıp yeniden kurulması, telefonun da ağ ayarlarının sıfırlanması gerek ama WP'da böyle bir seçenek olmadığı için:
Mobil ve Wi-fi internet bağlantısını kapatıyoruz,
Wi-fi ağını siliyoruz,
IE'den de Ayarlar>İleri düzey ayarlar>Depolamayı yönet kısmını kontrol ediyoruz dosya varsa siliyoruz,
Sitelerin telefonumda depolamaya izin ver kutucuğundaki işareti kaldırıyoruz,
Smartscreen filtresini kullan ve Do not track isteği kutucuklarını işaretliyoruz,
En son olarak IE'den geçmişi sil seçeneğini, kaydedilmiş parolaları sil kutucuğunu işaretleyerek kullanıyoruz.
Garantiye almak için bir de soft reset yapabileceklerimiz bu kadar, muhtemelen bazılarını denemişsindir abi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
serinaga

serinaga

Üye

İlginç ? 8.1 preview mi kullanıyordun ? Eğer ki adamlar explorer ayarlarına sızdı ise işte bu kötü demek, hayret ve merakla durumun sonucunu bekliyorum, bence de işi en sağlama alabilmek için şifrelerinizi değiştirin, @papakudioflu @bulutsuzgece ne diyorsunuz bu duruma ? Sistem de açıklar mı çıkmaya başladı acaba :bilmm

Üst Alt