İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

skynet

Üye
Pocket file manager artık sd karttaki dosyaları görmüyor (video,müzik,resim) sizde de durum aynımı ?

PureFood

Üye
Prognoza'ya bir şeyler oldu, günde defalarca güncellenen uygulama ben içine girmeden güncellenmiyor.

Dun akşamki güncellemeden sonra uygulamalarda bende bu sorun oldu ayrıca ayarlardada

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi telefonumda 8.1 güncellemesinin ardından bildirim sorunu ortaya çıktı. Özellikle Messenger ve Whatsapp çok sıkıntılı. Operatör olsa belki derim ama Wifi den gelmiyor mesajlar. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:

beats

Üye
Microsoft araştırmadan , batarya denemelerinde iki pil kullanılan prototip cihazları denediklerinden bahsedip yeni batarya teknolojilerini beklemeyeceklerini ve teknolojinin de şu anda bataryaları akılcı kullanmadığını söyledi. Denenen pillere de görev verileceğini söylemiş, yani çok çekirdekli işlemciler gibi bekleme modunda farklı performansta farklı çalışması gibi biri enerjiyi sağlarken diğeri pasif ya da iki pil de aktif halde olacak. İkiz pil kullanımında %50'lik pil artışı olabileceğini, ayrıca Windows Phone'un yazılım desteğinden de bahsetmiş ve platformun Wi-fi güç yönetimi ve araçlarıyla verimli batarya kullanımını da belirtmiş.

Tepkiler: ceza87
Arkadaşlar lütfen yukarıda belirtmiş olduğum soruma yardım edebilir misiniz?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Lumia 1520 için cp-623 kılıf alabileceğim herhangi bir yer bilen var mı arkadaşlar orijinal olmalı.

beats

Üye
Öneri için sağolun, başka bildiği bir yer olan var mı acaba arkadaşlar ?Mağlum öğrencilik

Orijinal istiyorsan çok cüzi fiyatlar bekleme, elindeki Lumia 1520 nihayetinde.

Tepkiler: mesutcinik

Orijinal istiyorsan çok cüzi fiyatlar bekleme, elindeki Lumia 1520 nihayetinde.
Doğru söylüyosun önerilerin için sağolBu arada en son yönlendirdiğin adresin stoklarında yok

beats

Üye
Doğru söylüyosun önerilerin için sağolBu arada en son yönlendirdiğin adresin stoklarında yok

İkisinde de var görünüyor.

İkisinde de var görünüyor.

Diğer adresi bulmuştum da siyah olduğu için uzak kaldım yine bimeksten alacağım sanırım

dakamon

Üye
Arkadaşlar bu foursquare uygulamasında ben çek in yaparken arkadaş ekleyemiyorum kendimle birlikte acaba android uygulamasında bu varmı bu özellik? Bilen biri yazasrsa sevinirim.

PureFood

Üye
Arkadaşlar bu foursquare uygulamasında ben çek in yaparken arkadaş ekleyemiyorum kendimle birlikte acaba android uygulamasında bu varmı bu özellik? Bilen biri yazasrsa sevinirim.
Ohooo, bir seneyi aşkın süredir bundan dert yakınıyoruz hepimiz.
Ekleme: Android ve iOS'ta mevcut.

beats

Üye
Muhtemelen WP8.1 ön izleme kullanıyorsun. Spiderman 2 şu an sadece WP8 uyumlu, maalesef saçma ama öyle. Ama bende bir şey oldu dün indirmeye açıktı, satın alıp iptal ettim indirmeyi şimdi kapalı, sanırım Ttnetteki arıza ile sadece yurt dışı serverlara kısmi erişim vardı cihaz o karmaşada kendini WP8 yüklü kabul edip indirdi.
Dt-900: 50₺

Lumia 925 aşırı ısınıyor. 8.1 kullanıyorum butun güncellemeler yapılı sizde durum ne?