bulutsuzgece
Üye
arkadaşlar ne zaman gelecek wp8.1 lumia 925
WP8.1'in resmi sürümünün en geç Haziran'ın son haftası dağıtılması bekleniyor.
arkadaşlar ne zaman gelecek wp8.1 lumia 925
cümledeki "en geç" ibaresi "en erken" olmasın daWP8.1'in resmi sürümünün en geç Haziran'ın son haftası dağıtılması bekleniyor.

merhabalar. konuyu nereye açacağımı bilemedim hata varsa şimdiden özür dilerm. benim sorunum şu lumia1520 almış olduğum özel görüntülü eğitim cd proğramını telefona yüklemek istiyorum videoları korumalı kendi geliştirdikleri proğramla açılıyor. ben bu proğramı telefona nasıl kurabilirim. şimdiden teşekürler
CD'de yer alan uygulamanın kullandığı platform ile telefonda yer alan platform birbirinden farklı olduğundan maalesef öyle bir imkanınız bulunmuyor.
Windows Mobile için geçerliymiş o destek Windows Phone'a yüklenemez, ama çeşitli CD/DVD programlarıyla video içeriğini çekebilirsiniz sanırım. Eğer video formatları farklıysa dönüştürücü kullanabilirsiniz.öncellikle teşekür ederim. yalnız cd yi aldığım firma compact framework desteği ile yükleyebilirsiniz dedi nasıl napıldığı hakkında bilgi vermediler ve bende nasıl yapıldığını bilemiyorum
Windows Mobile için geçerliymiş o destek Windows Phone'a yüklenemez, ama çeşitli CD/DVD programlarıyla video içeriğini çekebilirsiniz sanırım. Eğer video formatları farklıysa dönüştürücü kullanabilirsiniz.
windows phone ile mobil aynı değilmi. video formatı drm uzantılı ve korumalı kendi proğramı dışında açamadım ve dönüştüremedim hiç bir proğramlaWindows Mobile için geçerliymiş o destek Windows Phone'a yüklenemez, ama çeşitli CD/DVD programlarıyla video içeriğini çekebilirsiniz sanırım. Eğer video formatları farklıysa dönüştürücü kullanabilirsiniz.
WM ile WP çok farklı. ".vedo" diye bir video formatı yok ".vdo" olmasın, drm de koruması zaten.windows phone ile mobil aynı değilmi. vedo formatı drm uzantılı ve korumalı kendi peroğramı dışında açamadım ve dönüştüremedim hiç bir proğramla
Belli bir tarihi yokwhatsapp ne zaman geri dönecek beyler bi kaç haftadır forum takip edemiyorum da paylaşıldıysa kusuruma bakmayın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beklenen güncelleme gelmiş, eline sağlık abi.
Şimdi soralım bakalım;
Prognoza vs. Weather Flow
Yorumlar ?
Prognoza yı beğenmedim. Yanından bile geçemez weather flowun.Beklenen güncelleme gelmiş, eline sağlık abi.
Şimdi soralım bakalım;
Prognoza vs. Weather Flow
Yorumlar ?
Türkiye'ye yollarlar mı ?Fatbot kablosuz şarj yastığı AT&T'de dampinge uğramış resmen, online 74$ indirimle 5$'a imkânı olanlar için kaçırılamayacak fırsat:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız