Arkadaşlar ben mağazadan herhangi bir uygulama oyun indirirken MİCROSOFT HESABINIZ İLE İLGİLİ BİR SORUN OLUŞTU hatası alıyorum hiç bir şey indiremiyorum yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar bugün telefonumda bir sorun belirdi Facebook kendi kendine kapanıyor wp 8.1 kullanıyorum lumia 520 silip yeniden yükledim ama düzelmedi sıfırlamak istiyorum ama bu seferde whatsapp yükleyemem yokmu bir çözümü
Arkadaşlar bugün telefonumda bir sorun belirdi Facebook kendi kendine kapanıyor wp 8.1 kullanıyorum lumia 520 silip yeniden yükledim ama düzelmedi sıfırlamak istiyorum ama bu seferde whatsapp yükleyemem yokmu bir çözümü
ya işte bir sorun olduğumdan rapor gönderip göndermeme onayı istiyorlar. Bunun uygulama ile alakalı olduğunu düşünüyorum sarjının dolu ve pil tasarrufunda olup olmadığını kontrol etYoksa sıfırla wjatsapp üzerinde çalışıyorlar
ya işte bir sorun olduğumdan rapor gönderip göndermeme onayı istiyorlar. Bunun uygulama ile alakalı olduğunu düşünüyorum sarjının dolu ve pil tasarrufunda olup olmadığını kontrol etYoksa sıfırla wjatsapp üzerinde çalışıyorlar
Şarjım dolu anlamadım sorunu şimdi atarsam sıkıntı whatsapp çok önemli onun gelmesini bekliyorum gelsin hemen sıfırlayacam telefonu
Facebook güncelleme aldı ona rağmen bi düzelme olmadı anlaşılan sıfırlamak lazım
Arkadaşlar ben mağazadan herhangi bir uygulama oyun indirirken MİCROSOFT HESABINIZ İLE İLGİLİ BİR SORUN OLUŞTU hatası alıyorum hiç bir şey indiremiyorum yardımcı olur musunuz?
Onun için hdmi gerek bildiğim kadarıyla lumia veya wp cihazlarda yok o
bende çalıyor sıfırlarsan wp8.1 mi kalacak? Unlocklu ise whatsapp atarsın
ayarlardan e posta ve hesaplara gir Microsoft hesabına tıkla ve şifreyi yeniden düzenle yada sıfırla
evet ama garanti duaer
Onun için hdmi gerek bildiğim kadarıyla lumia veya wp cihazlarda yok o
bende çalıyor sıfırlarsan wp8.1 mi kalacak? Unlocklu ise whatsapp atarsın
ayarlardan e posta ve hesaplara gir Microsoft hesabına tıkla ve şifreyi yeniden düzenle yada sıfırla
evet ama garanti duaer
Zaten ilk önce wp 8 e dönecem tekrar güncellemeyle wp 8.1 i yükleyecem sorun yüklemek değil zaten sorun şuan mağazada whatsapp olmaması onu bekliyorum
Telefon unlocklu değil onunla uğraşamam zaten