İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Arkadaşlar wp8.0 yüklü L920 de kayıtlı GİF leri nasıl hareketli olarak görebilirim.
Sadece Internet Explorer oynatıyor Onedrive' a yükleyip IE üzerinden açabilirsin.
UC Browser da açıyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bazı programların bölge ayarları Abd veya TR olması durumuna göre giriyor veya girmiyor mesela abd de haberci,mix radio girmiyor, klasörler uygulaması giriyor, bölgeyi TR yapınca klasörller girmiyor, haberci ve mix radio giriyor bunun nedeni ne acaba

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
arkadaşlar bi sorunum var sd karttaki videoları oynayamıyorum atıyor sürekli moliplayer den giriyorum gormuyor ne yapmam gerekiyor

skynet

Üye
arkadaşlar bi sorunum var sd karttaki videoları oynayamıyorum atıyor sürekli moliplayer den giriyorum gormuyor ne yapmam gerekiyor

Moliplayer'ı sd kartta ise telefon hafızasına taşı görür

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar whatsapp bu sabahtan beri bağlı değil gorunuyo. Wifi kapalı şebeke açık. Çevremde wifi yok gerçi alakasıda olmamalı. Sizde durum ne

MaxiCep dumanla gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler size komik bir olay anlatayım da komik gelirse azıcık gülersiniz sabah sabah ..

Dün bir adres aramak için here drive kullandım o sırada yanımda lumia 520 de vardı ona da yazdım bakalım ne olacak diye .. Neyse ikisi de adresi buldu ama yanlış buldu hadi bunu geçtim sesli yönlendirmede biri farklı konuştu diğeri farklı konuştu haha : ) Ayrıca aradığım yerde banka şubesiydi kendileri beni marinaya çıkardı yani bankanın olması gereken yerde tekneler vardı : ) Tabi eski yöntem markete sordum adresi adamın söylediği yerle telefonların bulduğu yerin alakası yok .. Neyse uzun lafın kısası hani nokia alınır mı diyenlere nokia fanlarımız here uygulamalarını falan öve öve bitiremiyor ya büyük yalan bence . Hala cadde olmuş sokaklar güncellenmemiş vs vs. Hala nasıl bu kadar başarılı olduğuna aklımın ermediği yandex bundan kat kat daha iyi . Nasıl yapıyorlar bilemiyorum ama ara sokak trafiğinden , ters yönlere kadar gösteriyor . Arkasında Rus olunca kurcalamamak lazım orası ayrı : ) Birde here drive ın trafik özelliği de rezalet neyseki ibb ye güncelleme geldi de kurtardı bizi ..Birde city lens uygulaması da beni rezil etti . Eczane lazımdı neyse böyle kendimden emin bir şekilde uygulamayı açtım tabi ortada eczane falan yok .. Gittim vodanın sim uygulamasından eczane nerede dedim çatır çatır eczane gösterdi bana : ) Buda bonus olsun hahaTabi eleştirim wp ye değil yanlış anlaşılma olmasın .. dünya çatlasa yine wp derim ama here uygulamaları sanıldığı kadar başarılı değil tabi buda büyük ihtimal Türkiye ve muadili ülkeler için geçerlidir ..

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Aynen bende bir kaç kere here drive gazabına uğramıştım :D

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Şükür bir kere hariç hiç beni yarı yolda bırakmadı. O da aynı mahallede aynı adda iki cadde olmasından kaynaklı oldu. Tabi bilmediğim için ilk bulduğuna sürdüm gittim, meğer aynı adda aynı mahallede ikinci Bi cadde daha varmış :) ama bazı yerlerin eski kalması doğru. Hatta yeni yapılmış yollara girdiğimde haritada boş bi araziyle karşılaştığım oldu bir kere..

Son teknoloji ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Aynen bende bir kaç kere here drive gazabına uğramıştım :D

Belle de ovi maps vardı o güzeldi işte . Şehirler arası yolda alakasız yerlerdeki benzinci,market vs gösteriyordu devamlı güncellemede alıyordu . Bende 701 var bir tane çekmecede durur sırf haritası için hoş uzun zamandır açmıyorum telefonu, oviyi here maps e çevirmiş olabilirler .
Şükür bir kere hariç hiç beni yarı yolda bırakmadı. O da aynı mahallede aynı adda iki cadde olmasından kaynaklı oldu. Tabi bilmediğim için ilk bulduğuna sürdüm gittim, meğer aynı adda aynı mahallede ikinci Bi cadde daha varmış :) ama bazı yerlerin eski kalması doğru. Hatta yeni yapılmış yollara girdiğimde haritada boş bi araziyle karşılaştığım oldu bir kere..

Son teknoloji ile gönderildi.

Evet yolda bırakmıyor gitmek istediğin adresin bölgesine kadar götürüyor ama nedense hedefi tutturamıyor . Ama dediğim gibi yurtdışında bu uygulamanın daha başarılı olduğunu düşünüyorum

beats

beats

Üye
Beyler size komik bir olay anlatayım da komik gelirse azıcık gülersiniz sabah sabah ..

Dün bir adres aramak için here drive kullandım o sırada yanımda lumia 520 de vardı ona da yazdım bakalım ne olacak diye .. Neyse ikisi de adresi buldu ama yanlış buldu hadi bunu geçtim sesli yönlendirmede biri farklı konuştu diğeri farklı konuştu haha : ) Ayrıca aradığım yerde banka şubesiydi kendileri beni marinaya çıkardı yani bankanın olması gereken yerde tekneler vardı : ) Tabi eski yöntem markete sordum adresi adamın söylediği yerle telefonların bulduğu yerin alakası yok .. Neyse uzun lafın kısası hani nokia alınır mı diyenlere nokia fanlarımız here uygulamalarını falan öve öve bitiremiyor ya büyük yalan bence . Hala cadde olmuş sokaklar güncellenmemiş vs vs. Hala nasıl bu kadar başarılı olduğuna aklımın ermediği yandex bundan kat kat daha iyi . Nasıl yapıyorlar bilemiyorum ama ara sokak trafiğinden , ters yönlere kadar gösteriyor . Arkasında Rus olunca kurcalamamak lazım orası ayrı : ) Birde here drive ın trafik özelliği de rezalet neyseki ibb ye güncelleme geldi de kurtardı bizi ..Birde city lens uygulaması da beni rezil etti . Eczane lazımdı neyse böyle kendimden emin bir şekilde uygulamayı açtım tabi ortada eczane falan yok .. Gittim vodanın sim uygulamasından eczane nerede dedim çatır çatır eczane gösterdi bana : ) Buda bonus olsun hahaTabi eleştirim wp ye değil yanlış anlaşılma olmasın .. dünya çatlasa yine wp derim ama here uygulamaları sanıldığı kadar başarılı değil tabi buda büyük ihtimal Türkiye ve muadili ülkeler için geçerlidir ..
Evet harita güncellemeleri gerekli bu yönden eksiği var, diğer OS'lere bakınca gerçek anlamda çevrimdışı çalışan tek harita uygulaması WP'da. Tabi ben her ihtimale karşı hepsinin uygulamasını hazırda tutarım. :)

barannn79

barannn79

Üye
Web sitelerindeki videoları ya açmıyor açtığınıda ileri saramıyoruz. Microsoftun dalymotion sitesinde bile! Nasıl bir işletim sistemi bu kadar kotu olur ya pişman olduk wp aldık

ErenMSC

Üye
Web sitelerindeki videoları ya açmıyor açtığınıda ileri saramıyoruz. Microsoftun dalymotion sitesinde bile! Nasıl bir işletim sistemi bu kadar kotu olur ya pişman olduk wp aldık

Buda gelir buda geçer :kahve:

beats

beats

Üye

Dailymotion; Microsoft'un değil Fransız Orange Telekom şirketinin, uygulamasını kullanın web üzerinden açmayın.

MixRadio

MixRadio

Üye
Öncelikler herkeze merhaba foruma yeni üye oldum. "Lumia 525 kullanıcısıyım"
WP8.1 beta kullanmaktayım dün akşam saatlerinde telefonu kapatım simkartı çıkarttım bir işim var sonra tekrar takıp telefonu bir açtım resimdede gördüğünüz gibi bir sorun oluştu mavi ekranda smile belirdi, internetten araştırdım bsod "mavi ekran" denilen bir hata oldu zar zor uraştım kolay kolay düzelmedi. Pcden ağrı NSU ile olmadı ve sonunda farklı tuşlara basarak düzettim. bu sorun nedir nasıl oluşur beta sürümden mi kaynaklanır.
İlginize.....

Son düzenleme:
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar acaba bildirim merkezine yeni bir program mesela skype ekleyebiliyor muyuz?

beats

beats

Üye
Arkadaşlar acaba bildirim merkezine yeni bir program mesela skype ekleyebiliyor muyuz?

Eklenebiliyor ama önce uygulamadan bildirim gelmesi gerekiyor. Bildirim geldikten sonra Bildirimler+Eylemler e otomatik yerleşiyor uygulama akabinde ayarı veriyorsun abi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
yusuff76

yusuff76

Üye
Lumia 520 menüye foto koyma konusunda yardım eder misiniz?

c.kayıkcı

Yönetici tarafından düzenlendi:
yusuff76

yusuff76

Üye
Lumia 520 de mi diyorsun

c.kayıkcı

Üst Alt