İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Tam tersine Bing en tutarsızı gibi bir görüş var hem mağaza yorumlarında hem de burada..

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Yandex hava durumunu tavsiye ederim. Search tuşuna yandexi koydum direk oraya giriyorum borsa,trafik,hava durumu hepsi bir yerde. Birde yandex hava durumu sade geldi bana karışık değil yani öyle animasyonlar vs yok .. Birde uygulama çöplüğü olmuyor telefon hepsi bir yerde ve dediğim gibi search tuşunda hepsi.. Bir de yandex search baya ilerlemiş google dan daha iyi olmuş bence .. Resim kalitesi arayüz vs oturmuş yerine eskiden bir şey aradığımda yandex abuk subuk bilgiler veriyordu şimdi hedefe götürüyor direk

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
tvizzle uygulamasını kullanan arkadaşlar programı kontrol eder misiniz..özellikle bağlantı kurulamayan bir kanala denk gelince uygulama kendini kapatıyor ve ana ekrana atıyor..sizde de durum aynıysa geri bildirim yapalım acil düzeltsinler :) son güncellemeden sonra oldu bu.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşlar benimde son günlerde kullandığım 1020 de hani numara çevirici kısmında herhangi bir numara çevirirken bazen tuşlardan bir tanesinde ses çıkmıyor aynı şey msj yazarken de oluyor tuşa bastığım da ses çıkmayınca yazmadı diye yukardan kontrol etmek durumunda kalıyorum bu olay sizdede varmı

okinro

okinro

Üye
Telefonum titrememeye başladı, geçenlerde düşürmüş olmamın etkisi olabilir mi? İşim gereği zaman zaman sessizde kullanmam gerektiğinden benim için çok önemliydi titreşim :(
Telefonda tüm sensörleri ve ayrıca ekranı, titremeyi vs. test eden bir diagnostic uygulaması vardı. Zamanında kullanmıştım ama şimdi hatırlamıyorum. Bu tür bir uygulama öneriniz var mı?

PureFood

PureFood

Üye
Telefonum titrememeye başladı, geçenlerde düşürmüş olmamın etkisi olabilir mi? İşim gereği zaman zaman sessizde kullanmam gerektiğinden benim için çok önemliydi titreşim :(
Telefonda tüm sensörleri ve ayrıca ekranı, titremeyi vs. test eden bir diagnostic uygulaması vardı. Zamanında kullanmıştım ama şimdi hatırlamıyorum. Bu tür bir uygulama öneriniz var mı?
Hocam galiba adı Hardware Tests idi. Geçmiş olsun :(Buyur hocam;

• Beğen
Tepkiler: okinro
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Çok aşırı bildirim geldi ve cihaz birden titreşim moduna geçti kapatıp açmak zorunda kaldım sizce neyden kaynaklı sizde daha önce oldu mu?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
profillerle ilgili bir uygulama yüklü mü? veya ses açıp kısma ile ilgili ? adjust volume tarzı

okinro

okinro

Üye
Hocam galiba adı Hardware Tests idi. Geçmiş olsun :(Buyur hocam;
Hocam çok teşekkürler. Bu uygulama idi aradığım. Testlere göre de bizim vibration olayı mort olmuş :(

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
  • Beğen
Tepkiler: okinro
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
beyler benm elımde hıç olmadı ama sınıfta bi arkadşım var tel 920 oyun oynamak için ıstıor 1.5saat sonra gerı getırıor 2. kez oldu bide hani resımde ekranı yakınlaştırırsınız ya aynen oyle ana ekran kılıt ekranı yakınlasıor nasıl oldu dıorum bılmıorum dıor açıp kapatınca duzelıor mesala 147 iptal acil arama felan gozukmuor kılıt ekranında oldumu oyle solıyım sizce sbebi nedir

narnia16

narnia16

Üye
beyler benm elımde hıç olmadı ama sınıfta bi arkadşım var tel 920 oyun oynamak için ıstıor 1.5saat sonra gerı getırıor 2. kez oldu bide hani resımde ekranı yakınlaştırırsınız ya aynen oyle ana ekran kılıt ekranı yakınlasıor nasıl oldu dıorum bılmıorum dıor açıp kapatınca duzelıor mesala 147 iptal acil arama felan gozukmuor kılıt ekranında oldumu oyle solıyım sizce sbebi nedir
Ayarlar>erişim kolaylığı>ekran büyütecini kapatırsanız sorun kalmaz :oke:

skynet

Üye
Ben yazdıkça bing'den öneri al bende hep pasif sizde de aynı mı ?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bende de aynı şekilde

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar bende şöyle bir sorun oluşuyor ara sıra. Müzik açıyorum fakat ses kısma tuşuyla sesi kısıyorum kısılmıyor açıyorum açılmıyor 0 a getiriyorum ses te hiç bir değişiklik olmuyor. Soft reset atınca düzeliyor sadece? Bilgisi olan? @papakudioflu

Tost Makinası ile gönderildi.

hookword

hookword

Üye
Arkadaşlar bende şöyle bir sorun oluşuyor ara sıra. Müzik açıyorum fakat ses kısma tuşuyla sesi kısıyorum kısılmıyor açıyorum açılmıyor 0 a getiriyorum ses te hiç bir değişiklik olmuyor. Soft reset atınca düzeliyor sadece? Bilgisi olan? @papakudioflu

Tost Makinası ile gönderildi.

ben de aynı sorun müzik+videolar da oluyor ancak mixradio sıfır sıkıntı

umitarig

umitarig

Üye
arkadaşlar lumia 920 telefonum alttaki hapörlör delikleri toz tıkanmıştı bende küçük topluiğneyle delikleri açmaya çalıştım galiba içinde mikrofon varmış zarar görmüş şimdi konuştuğumda ses karşıya gitmiyo ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz bilgisi olan lütfen

Üst Alt