Geleceği açıklanmıştı. Baya oldu, ama ses seda yok.telefonda şu opera olsa yaböyle hiç kullanamıyorum telefonu bundan önceki telefonlarımda hep opera vardı bide güzel özelleştiriyordum bunda tarayıcılar hiç hosuma gitmiyor
inş. gelir bekliyorum bu uygulamayiGeleceği açıklanmıştı. Baya oldu, ama ses seda yok.
Bırak o kadarda olsun yav. :PHocam bazen düşünüyorumda telefonlar kusursuz olsa bile biz illa birşeyler arayacağız bir kusur bulma çabasına gireceğiz demekki :P
Sorduğun sorunun cevabını bilemiyorum, ama bu bir elektronik cihaza yüklü program sonuçta. Arada sıkışacak, belki yılda bir bilemedin iki kez donacak. Yani normal bu.Bırak o kadarda olsun yav. :P

Sürücüye sağ tıklayıp güncelleyin.arkadaşlar usb ile pcc ye taktım telefonu ancak görmüyor, şarz olarak yüklüyor telefonu ancak telefon içeriği gelmiyor. Neden olabilir bu ?şimdi baktım aygıt yöneticisinden, ''
Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (Kod 31)
'' hatası var ??
güncel diyorSürücüye sağ tıklayıp güncelleyin.
Windows 7 mi kullanıyorsun ? Ve telefon usble pcye bağlıyken telefonu aç kapa, mtp usb driver indir bunları da deneyebilirsin.güncel diyor
win 8. ayrıca pc ve telefonu açıp kapattım.. driverler yüklü gözüküyor ancak.Windows 7 mi kullanıyorsun ? Ve telefon usble pcye bağlıyken telefonu aç kapa, mtp usb driver indir bunları da deneyebilirsin.
win 8. ayrıca pc ve telefonu açıp kapattım.. driverler yüklü gözüküyor ancak.
eyvallah dostum. galiba benim pc ile alakalı.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunlar da yüklüyse başka akla gelen birşey kalmıyor.
carew bende aynı sorunu yaşıordum mtp yuklu ise sorun yok telın şarjı birde %70 80lerde tak telı şarj az olunca gormuor ben oyle çozdum sorunu kesın olucaktır yıne olmuosa drıverler haketen sorunludureyvallah dostum. galiba benim pc ile alakalı.
bing en tutarlı olanı bence..
Arkadaşlar , web sitelerinde sekme olan butonlar olurya dokununca açılıp alt menüleri gözüken butonlar. İşte o tarz sitelerde işlem yapamıyorum. Yeni sekme de işe yaramıyor. Siz bu konuda nasıl hareket ediyorsunuz????