İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

remzi33

remzi33

Üye
online lumia 920sahibi arkadaş varmı- - - Eklendi - - -arkadaşlar şimdi telefonda bir şey dikkatimi çekti kasanın altı ve ustunde cam la kasanın birleştıüğı araya tırnak girip oynuyomu sizin kasa ? benimki oynuyo esniyoda
yok krdeş bnimkinde öyle bir şey olmuyor. Senin kasada sıkıntı olabilir.

komando04

komando04

Üye
benimde telefonun kasada sorun yok ama kılcal bir boşluk var tabi oradanda ufak tozlar sıkışabiliyor

hasansen_83

hasansen_83

Üye
telefonu sallayınca icinden sesler geliyormu pekı ?

barbin3900

barbin3900

Üye
benim telinde ust camın olduğu yer esniyor içeri doğru fakat sallayınca ses filan gelmiyor bu arada bende turkcell online mağazadan aldım teli

remzi33

remzi33

Üye
şimdi fark ettm bnim de ahizenin oraya çöktürünce içe doğru esniyor

Placebo-

Placebo-

Üye
O bütün cihazlarda var. :)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
cihazı sallayınca bataryanın olduğu yerden sesler gelmıyormu sizden ? ve birde mağzada guncelleme yerini bulamadım

Placebo-

Placebo-

Üye

evet hoparlorun olduğu yer yaw şu i.e.sorunu hala var bende klavye yerinde durmuyor uc browserden yazıyorum ama i.e.daha guzel

Orası bütün cihazlarda var. İe sorununa gelirsek, format attın mı?

hasansen_83

hasansen_83

Üye
bataryanın olduğu yerden sesler geliyormu hakketen sizden ?ve bazı arkadaşlar guncelleme var demiş mağzada onu nasıl paya bilirim guncelleme nasıl ala bilirim

Placebo-

Placebo-

Üye
bataryanın olduğu yerden sesler geliyormu hakketen sizden ?ve bazı arkadaşlar guncelleme var demiş mağzada onu nasıl paya bilirim guncelleme nasıl ala bilirim

Mağazaya girdiğinde gözükmesi gerek. Bende ses gelmiyor ayrıca. :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Ayarlar > hakkında > telefon sıfırla

bunu dene.

- - - Eklendi - - -

Bütün yüklediğin her şey silinir ama.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ayarlar > hakkında > telefon sıfırla

bunu dene.

- - - Eklendi - - -

Bütün yüklediğin her şey silinir ama.

bu format degil resettir ve telefonunuzda yuklu butun herşey silinir. O yuzden yapmadan once skydrive'a yedek alin.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
arkadaşlar bu sesler sizde d e geliyormu yoksa yanlız bende mı var eğer sizde yoksa gelmiyorsa cevap yazarsanzı sevınırım yanırın cıhazı servıse vermeye dusunuyorum cunku normalmı değilmı bu sorun

phantomddl

Üye
arkadaşlar bu sesler sizde d e geliyormu yoksa yanlız bende mı var eğer sizde yoksa gelmiyorsa cevap yazarsanzı sevınırım yanırın cıhazı servıse vermeye dusunuyorum cunku normalmı değilmı bu sorun

Hayır sallayınca ses gelmiyor. Kamera tuşunu tutarak sallamayı dene bir de, ses ondan geliyor olmasın?

Üst Alt