papakudioflu
Emekli Yönetici
Senide yordum hacım kusura bakma ama onu nasıl yaparımPc den markete girip indirdiklerimi telefona nasıl aktarırım? Son kullandığım telefon 5800 idi o yüzden köyden indim şehre modundayım
Telefonu aldığım nokia shopta görevli arkadaş hotmail adresimi aldı bilen göz, nokia maps gibi bikaç uygulama indirdi sanırım ondanmı bahsediyorsun acaba?
kardeşim baştan başlayalim gecerli bir windows hesabiyla telefon kurulumunu yaptin mi.
Telefonu aldığım nokia shopta görevli arkadaş hotmail adresimi aldı bilen göz, nokia maps gibi bikaç uygulama indirdi sanırım ondanmı bahsediyorsun acaba?
Çok teşekkürler son bir sorum data ayarlarını nasıl kapatırım
okey kurulumu yapmişsin. Eger o indirdiyse sen de indirebilirsin yani telefonunda sorun yok. Marketten yukledigin uygulamalar arasinda whatsapp varsa onu kaldirarak başla. O uygulama wp8 uyumlu degil aslinda yuklerken uyari verip yuklememesi gerekirdi ama bazi uygulamalar gozden kacmiş demekki. İkinci olarak gmail hesabin kuruluysa ya kaldir ya da senkronizasyonu manuel yap. Gmail hesabi senkronizasyonu sirasinda telefonlar donuyor. Bu araştiriliyor. Bununla ilgili advanced setup ayarlarini paylaşmiştim bulursam buraya eklerim yine. Son olarak data baglantini kontrol et aciksa kapat ve markete wifi ile girerek biley indirmeyi dene sonuca gore tekrar cevap yazarsin.
Çok teşekkürler son bir sorum data ayarlarını nasıl kapatırım
Ali abi anladığım kadarı ile donmalar wp marketten kaynaklanıyor bazı uygulamalar sorunlu heralde
güncellemeler ne zamana gelir
okey kurulumu yapmişsin. Eger o indirdiyse sen de indirebilirsin yani telefonunda sorun yok. Marketten yukledigin uygulamalar arasinda whatsapp varsa onu kaldirarak başla. O uygulama wp8 uyumlu degil aslinda yuklerken uyari verip yuklememesi gerekirdi ama bazi uygulamalar gozden kacmiş demekki. İkinci olarak gmail hesabin kuruluysa ya kaldir ya da senkronizasyonu manuel yap. Gmail hesabi senkronizasyonu sirasinda telefonlar donuyor. Bu araştiriliyor. Bununla ilgili advanced setup ayarlarini paylaşmiştim bulursam buraya eklerim yine. Son olarak data baglantini kontrol et aciksa kapat ve markete wifi ile girerek biley indirmeyi dene sonuca gore tekrar cevap yazarsin.
bende gmail Hotmail Facebook twitter linkedin hesaplarım açık whatsapp yüklü marketten uygulama indiriyor hiç donmadı 3-4 gündür hatta kasılmadı bile telefondan telefona farklılık mı gösteriyor acaba anlamadım ben
benim tek sorun pcye bağlayınca görünmüyor
"Nokia Haritalar" uygulaması ile ilgili bir sıkıntı oluşuyor.
Örneğin telefonunuzda Nokia Haritalar yüklü. Mağazada Nokia Haritalar'a baktığınızda yada bir süre sonra güncellenecek uygulamalar içinde Nokia Haritalar için "Güncelle" seçeneği çıkıyor. Güncellemeyi yaptığınızda Nokia Haritalar uygulaması bir daha açılmıyor. Açmaya çalıştığınızda "Bir sorunla karşılaştı v.s v.s" gibisinden bir uyarı veriyor.
Nokia'nın bu duruma el atması lazım.
Not:
Acaba benden mi kaynaklanıyor diye telefonu sıfırlayıp tekrar mağazaya girdim. Nokia Haritalar'ı bulunca Güncelle seçeneği çıkıyor. Güncelledim yine cort...
Sonuç: Sakın "Nokia Haritalar" uygulamasını güncellemeyin
bende haritalarda skıntı yok hepsiçalışyor guncelleme oluyor bende telefonumu iş yerınde soyunma dolabımın uzerınden dusurdumm yaklaşık 2 metre falan dı içim cız etttı yerden aldım telefonu ama allaha sukur cam sağlamkasada hafıf ezıklık var ama bellı olmuyor sağ alt koşede donma 3 kere bende de oldu ama şimdı her hangı bır sorun yok şarj da nerdeyse 24 saat olucak hala yuzde 68
bende haritalarda skıntı yok hepsiçalışyor guncelleme oluyor bende telefonumu iş yerınde soyunma dolabımın uzerınden dusurdumm yaklaşık 2 metre falan dı içim cız etttı yerden aldım telefonu ama allaha sukur cam sağlamkasada hafıf ezıklık var ama bellı olmuyor sağ alt koşede donma 3 kere bende de oldu ama şimdı her hangı bır sorun yok şarj da nerdeyse 24 saat olucak hala yuzde 68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?