papakudioflu
Emekli Yönetici
Hakikaten asıl konu acayip arkadaşın telefonu malum kırılmış cam
eee hani çivi çakılıyor, fırlatılıyor, mala niyetine kullanılıyor ,say say bitmez bebeklere oyuncak bile oldu
Çok amaçlı telefon görevi üstlendi o kadar video vardıki arkadaş hava alanında efsane sona erdi
hepsi yalanmıydı nokia bizi aldattımı tamam kırılmaz değil diyeceksiniz kırılmaya daha dayanıklı cam diyeceksiniz ama
sihir valizin çarpmasımı yani neden oldu ?
mantik yurut kardeşim elinde bir şey var ve birisi ona carpiyor. Bu durumda ne olur elindeki cisim yumuşakca yere iniş yapmaz degil mi. Bence yapmaz. Elinizden firlar. Havaalaninda yerler granit olduguna gore o telefon ekranin uzerine duşerse ekranin kirilmamasi şans olurdu.civi cakma olayina gelince ben de bunu test etmiştim ve videosunu da paylaşmiştim daha once yani telefonun camiyla civi cakilabiliyor.
sahiden yaptınmı bunutelefonla çivi çaktınmı
videonun linkini versene çok merak ettim valla
Arkadaşlar dün aldım telefonu inceleyemedim bile doğru düzgün. Şuan telefon menüde donup kaldı ne yapsam tepki vermiyor bataryasıda yokki çıkarıp takayım sizce napmalıyım?
Arkadaşlar dün aldım telefonu inceleyemedim bile doğru düzgün. Şuan telefon menüde donup kaldı ne yapsam tepki vermiyor bataryasıda yokki çıkarıp takayım sizce napmalıyım?
donup tekrar kendine gelmedi hacım dondu kaldı şuan maket telefon gibi tuş kilidi bile çalışmıyor. hiç bir tepki yok
- - - Eklendi - - -
Dünde markette indirme yaparken birçok sorun yaşamıştım onları aşamadan birde bu çıktı karşıma. Biraz acele ettim galiba almak için pişman oldum. Geri götüyorum cihazı açılmamış başka bir cihazla değiştirirler umarım
Donduğu ilk an yaptım ama fayda etmemişti şuan kendi kendine reset attı. Yalnız benide hayal kırıklığına uğradım bayaGüç düğmesi ve ses azaltma tuşuna bir kaç saniye basılı tutunuz, telefon titreyip reset atacaktır.
Donduğu ilk an yaptım ama fayda etmemişti şuan kendi kendine reset attı. Yalnız benide hayal kırıklığına uğradım baya
Birde marketten ürün indiremiyorum yüzlerce kez denedim bir kez whatsupp indirebildim facebook,youtube ve oyunlar beklemede yada indiriliyor yazıyor ama inmiyor. İnternet bağlamtımda sorun yok ama eş zamanlı internete girebiliyorum. Sorun yine benim cihaza özelmi acaba
sahiden yaptınmı bunutelefonla çivi çaktınmı
videonun linkini versene çok merak ettim valla
mantik yurut kardeşim elinde bir şey var ve birisi ona carpiyor. Bu durumda ne olur elindeki cisim yumuşakca yere iniş yapmaz degil mi. Bence yapmaz. Elinizden firlar. Havaalaninda yerler granit olduguna gore o telefon ekranin uzerine duşerse ekranin kirilmamasi şans olurdu.civi cakma olayina gelince ben de bunu test etmiştim ve videosunu da paylaşmiştim daha once yani telefonun camiyla civi cakilabiliyor.
Arkadaşlar yorumları okuyorum da ekranın kırılması olayına açıklık getirmek isterim...
Benim bu konuda canım acıdı, sizlerin de aynı duruma düşmemesi için burdan uyarıda bulunmak istedim
Ancak ; mesele şu ki telefonumun düşme mesafesi hızı ivmesine göre ekranın kırılmaması gerekirdi, aynı şekilde bir çay bardağı düşse kırılmama ihtimali yüksekti, baksanıza videoda adam telefona neler yapıyor çizik yok, ama o videlara karşı bizzat yaşadığım gerçek bir durum var.
Diyeceğim o ki bu videolara aldanmayın yok aksini düşünen varsa ve bunu göze alabiliyorsa telefonunu dizüstünden yere sert bir yere bıraksın ve sonucunu yazsın buraya benim iddiam ekran büyük ve kavisli olduğundan kırılmaya çok meyilli, ekranın üstünün yanına veya köşesinin yere denk gelmesi de farketmez
İnternetim varkende yokkende Angry Birds oynayamıyorum. Bu telefonu aldığımda yüklüydü. Normalmi sizce arkadaşlar?
Teşekkürler
O oyun değil. Uygulama.Angry birds deneme surumunu marketten indirebilirsin. Deneme sürümleri bile 60 bolum felan.
Senide yordum hacım kusura bakma ama onu nasıl yaparımMicrosoft sorunları biliyor. Bir çok kullanıcı sorun yaşıyor çünkü. En geç 2 hafta içinde güncelleme gelecektir. Telefondaki marketten indiremiyorsan pc'den gir markete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?