papakudioflu
Emekli Yönetici
Teşekkürler Ali Kemal bey, Çalıştığım yer Hadımköy Ömerli. Gdr2 ve Amber güncellemesini sıfırlayıp yaparım artık.
yakınmışız yuksek ihtimalle firmayı bile taniyorumdur

Teşekkürler Ali Kemal bey, Çalıştığım yer Hadımköy Ömerli. Gdr2 ve Amber güncellemesini sıfırlayıp yaparım artık.

Bu konuştuğunuz konu benim telefonda aldığımdan beri var. Aynı senin gibi deklanşöre bassamda ekrana dokunsam da kamera görüntüyü odaklayıp çekimi yaparken bir an öyle bir görüntü ekranda beliriyor ki inanılmaz net vaaovv diyorsun içindenEst. zaten yanlış anlamadım. Ayrıca mesajıma düzeltme ve ekleme yaptım
- - - Eklendi - - -
İşin daha da garip tarafı yarım basışta ekranda odaklama yapışını izliyorum. Netleştiriyor bulanıklaştırıyor ayar yapıyor tekrar netleştirirken bir anlık inanılmaz netliğe ulaşıyor ve son olarak odaklamayı bitirip durduğunda en net hali değil. (Net olan çekimlerde bile).
Sonra çekimi yapıp senin karşına çıkardığı resme bakıyorsun alakası yok. Çok farklı mekanlarda, farklı ışık ortamlarında resim çektim hep aynı sonuç. Sıfırlama olayını zaten hiç söylemiyorum herhalde şu ana kadar 5-6 kere telefonu sıfırlamışımdır. 

Hürsultan isimli mutfak eşyaları üreten fabrikadayım Ali bey.
Bu arada resimleri cam açık çektim. Toza odaklama olasılığını bile düşünerek.
Ayrıca benim iç mekan çekimlerin tamamı net. Bu da tuhaf. Sadece dış mekanlarda (uzaklara doğru tuttuğumda), odaklama sorunu görüyorum.
bir ara goruşelim.Öncelikle hayırlı olsun, 50Mb+ üzerindeki uygulamaları yükleyebilmek için maalesef wi-fi bağlantısı gerekli. Diğer (50mb-) uygulamaları hücresel veri bağlantısı ile yükleyebilirsin. Nokia suite gibi usb kablo bağlantısı ile aktarım şimdilik yok.Arkadaşlar yeni L920 telefon alarak aranıza katıldım, bir sorum var L920 ye oyun uygulama yüklemek için illa wifi mi gerekli? Usb kablosuyla bu işlemleri yapamaz mıyız? Evde kablosuz modem olmadığından usb ile halletmek istiyorum bu işlemleri.

Cevap için teşekkürler, usb kablosu ile aktarım kısa zamanda çıksa güzel olur.
şimdilik pc ile telefon arasından senkronizasyon uygulama yükleme hariç wpapp uygulaması ile mevcut. Lakin win7 ve win8 işletim sistemlerinde çalışıyor. Windows phone masaüstü uygulamasını indirmek yada uygulama hakkında bilgi almak için
Büyük ihtimal bağlantıda sıkıntı olmuştur.Son bir kaç gündür ie'de youtube videolarını açmaya çalıştığımda video açılmadan siyah ekranda bekliyor sebebi ne olabilir![]()
Bilgisayarının wifi adaptörü varsa connectify programıyla bilgisayarını modem olarak da kullanabilirsinCevap için teşekkürler, usb kablosu ile aktarım kısa zamanda çıksa güzel olur.

Çalışmıyor derken kardeşim neyi kastettin? Eğer mağazadan yükleme olayı ise güncelleme için geri çektiler.arkadaşlar here beta drive ve here transit çalışmıyor neden acaba bilen varmı
HERE Drive+ is being made available to all Windows Phone 8 smartphones as a download from the Windows Phone Store for €34.99 or as an upgrade from HERE Drive for €15.49
Sanırım Here Drive ?!?!