İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Teşekkürler Ali Kemal bey, Çalıştığım yer Hadımköy Ömerli :kıskıs:. Gdr2 ve Amber güncellemesini sıfırlayıp yaparım artık.

yakınmışız yuksek ihtimalle firmayı bile taniyorumdur:kıskıs:

Dtn

Üye
benim de aklıma şu geldi, sadece camdan çekerken bulanık oluyorsa penceredeki bir toza falan odaklıyor olabilir mi? yoksa normal pencere açıkken çekince de mi öyle?

ÖEY

ÖEY

Üye
Est. zaten yanlış anlamadım. Ayrıca mesajıma düzeltme ve ekleme yaptım

- - - Eklendi - - -

İşin daha da garip tarafı yarım basışta ekranda odaklama yapışını izliyorum. Netleştiriyor bulanıklaştırıyor ayar yapıyor tekrar netleştirirken bir anlık inanılmaz netliğe ulaşıyor ve son olarak odaklamayı bitirip durduğunda en net hali değil. (Net olan çekimlerde bile).
Bu konuştuğunuz konu benim telefonda aldığımdan beri var. Aynı senin gibi deklanşöre bassamda ekrana dokunsam da kamera görüntüyü odaklayıp çekimi yaparken bir an öyle bir görüntü ekranda beliriyor ki inanılmaz net vaaovv diyorsun içinden :D Sonra çekimi yapıp senin karşına çıkardığı resme bakıyorsun alakası yok. Çok farklı mekanlarda, farklı ışık ortamlarında resim çektim hep aynı sonuç. Sıfırlama olayını zaten hiç söylemiyorum herhalde şu ana kadar 5-6 kere telefonu sıfırlamışımdır.

Gerçi şöyle de bir olay var. Bazen 4-5 fotoğraf çekiyordum ve bariz bulanık çıkıyordu fakat onların üstüne çektiğim 4-5 fotoğraf gayet net çıkıyordu. Bu çektiğim fotoğraflar öyle uzak çekimler falan değil. Gayet oda içi veya 1-2 metre ilerisini çektiğim fotoğraflardı. Telefonun net çekme olayı gayet dengesiz di yani. Gerçi ben alıştığım için çok irdelemedim olayı ama şimdi sen yazınca ve örneklerle gösterince benim de dikkatimi çekti :D:D

Telefon serviste, hele bir gelsin deneyeceğim ve örnekleri buradan paylaşırım.:oke:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hürsultan isimli mutfak eşyaları üreten fabrikadayım Ali bey.
Bu arada resimleri cam açık çektim. Toza odaklama olasılığını bile düşünerek.
Ayrıca benim iç mekan çekimlerin tamamı net. Bu da tuhaf. Sadece dış mekanlarda (uzaklara doğru tuttuğumda), odaklama sorunu görüyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hürsultan isimli mutfak eşyaları üreten fabrikadayım Ali bey.
Bu arada resimleri cam açık çektim. Toza odaklama olasılığını bile düşünerek.
Ayrıca benim iç mekan çekimlerin tamamı net. Bu da tuhaf. Sadece dış mekanlarda (uzaklara doğru tuttuğumda), odaklama sorunu görüyorum.

Hürsultan mı:ah bir ara goruşelim.

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar here drive beta ve here transit bu aygıtta kullanılamaz diyor bu sorunu yaşayan varmı acaba

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Mutlaka görüşelim bi ara Ali bey.

Vandera

Üye
Arkadaşlar lumia 820 kullanıcısıyım.diğer klasörü 2.3gb gözüküyor.storage cleaner programını kullandım ama işe yaramadı,bu durumu nasıl çözebilirim acaba yardım edebilirmisiniz? Bide eğer telefonu sıfırlarsam ayarlarla ilgili gelen güncellemeler gidiyormu? Eğer giderse tekrar otomatik olarak telefona geliyormu?

Dtn

Üye
Lumia Pusher kullanarak ayarlardaki güncellemeleri yükleyebilrisin. şimdilik reset dışında kesin bir çözümü yok bildiğim kadarıyla diğer klasörü için malesef

umut321umut

Üye
Arkadaşlar yeni L920 telefon alarak aranıza katıldım, bir sorum var L920 ye oyun uygulama yüklemek için illa wifi mi gerekli? Usb kablosuyla bu işlemleri yapamaz mıyız? Evde kablosuz modem olmadığından usb ile halletmek istiyorum bu işlemleri.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar yeni L920 telefon alarak aranıza katıldım, bir sorum var L920 ye oyun uygulama yüklemek için illa wifi mi gerekli? Usb kablosuyla bu işlemleri yapamaz mıyız? Evde kablosuz modem olmadığından usb ile halletmek istiyorum bu işlemleri.
Öncelikle hayırlı olsun, 50Mb+ üzerindeki uygulamaları yükleyebilmek için maalesef wi-fi bağlantısı gerekli. Diğer (50mb-) uygulamaları hücresel veri bağlantısı ile yükleyebilirsin. Nokia suite gibi usb kablo bağlantısı ile aktarım şimdilik yok. :no:

umut321umut

Üye
Cevap için teşekkürler, usb kablosu ile aktarım kısa zamanda çıksa güzel olur.

skynet

Üye
Son bir kaç gündür ie'de youtube videolarını açmaya çalıştığımda video açılmadan siyah ekranda bekliyor sebebi ne olabilir :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:rica: şimdilik pc ile telefon arasından senkronizasyon uygulama yükleme hariç wpapp uygulaması ile mevcut. Lakin win7 ve win8 işletim sistemlerinde çalışıyor. Windows phone masaüstü uygulamasını indirmek yada uygulama hakkında bilgi almak için göz atabilirsin.

Son bir kaç gündür ie'de youtube videolarını açmaya çalıştığımda video açılmadan siyah ekranda bekliyor sebebi ne olabilir :hmmm
Büyük ihtimal bağlantıda sıkıntı olmuştur.

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar here beta drive ve here transit çalışmıyor neden acaba bilen varmı

Dtn

Üye
Bilgisayarının wifi adaptörü varsa connectify programıyla bilgisayarını modem olarak da kullanabilirsin :good:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar here beta drive ve here transit çalışmıyor neden acaba bilen varmı
Çalışmıyor derken kardeşim neyi kastettin? Eğer mağazadan yükleme olayı ise güncelleme için geri çektiler.

enesfurkanakcan

Üye
HERE Drive+ is being made available to all Windows Phone 8 smartphones as a download from the Windows Phone Store for €34.99 or as an upgrade from HERE Drive for €15.49
Sanırım Here Drive ?!?!

charmingraul

charmingraul

Üye
Arkadaşlar telefonuma hard reset attım mağazadan birşey indiremiyorum şu hatayı veriyor :

İstediğiniz gerçekleştirilemiyor.Daha sonra tekrar deneyin.

Hata kodu: c101b000

Üst Alt