cinaski12
Üye
-
Konu Sahibi
-
Üzülme özgür. Sabreden derviş muradına ermiş.
Oha sabreden yazdım gerisini telefon tamamladı.SIZE]
Arkadaşlar bugün büyük bir şansızlık sonucu telefonun ekranı kırıldı...Pararmparça oldu, havaalanında chekin yaparken kızın biri valizi ile elime vurup düşürdü...
Telefonun düşüşü, yerden çok yüksek olmamasına ve çok sert düşmemesine rağmen ekranın paramparça olması şok yaşattı resmen zira 920 için hazırlanan bir videoda adam kucağındaki çocuk ile telefonu 2 kez asfalta atıyor telefonda bak sağlam, çizik bile yok videosu sadece bir reklammış, aslında benim lumia 800 de ekranı kırıldığından kesin koruma kılıfı alacaktım ama kılıf bulamayınca korktuğum başıma geldi...şimdi n8 düşünüyorum da ne sağlam telefonmuş aslında onun ekranı ile çivi çaksan birşey olmaz en az 20 kez düşürdüm telefonu banamısın demedi ve halen de kullanıyorum
Diyeceği o ki telefonun ekranı sağlamlık olarak çok dandik, sizlere tavsiyem kesinlikle koruma kılıfı alın ve kesinlike telefonu düşürmeyin
Arkadaşlar bugün büyük bir şansızlık sonucu telefonun ekranı kırıldı...Pararmparça oldu, havaalanında chekin yaparken kızın biri valizi ile elime vurup düşürdü...
Telefonun düşüşü, yerden çok yüksek olmamasına ve çok sert düşmemesine rağmen ekranın paramparça olması şok yaşattı resmen zira 920 için hazırlanan bir videoda adam kucağındaki çocuk ile telefonu 2 kez asfalta atıyor telefonda bak sağlam, çizik bile yok videosu sadece bir reklammış, aslında benim lumia 800 de ekranı kırıldığından kesin koruma kılıfı alacaktım ama kılıf bulamayınca korktuğum başıma geldi...şimdi n8 düşünüyorum da ne sağlam telefonmuş aslında onun ekranı ile çivi çaksan birşey olmaz en az 20 kez düşürdüm telefonu banamısın demedi ve halen de kullanıyorum
Diyeceği o ki telefonun ekranı sağlamlık olarak çok dandik, sizlere tavsiyem kesinlikle koruma kılıfı alın ve kesinlike telefonu düşürmeyin
Arkadaşlar büyük ekranların ne kadar dirençsiz olduğunu söylememe gerek var mı? Ekran zaten kavisli. Yüz ustu düşse kurtuluşu yok yani. Senden kaynaklı olmadığı için Nokia ücretsiz yapacaktır ekranını.
Bu tip kazalar sonucu oluşan hasarlar ancak telefon "sigorta kapsamındaysa" ücretsiz onarılır diye biliyorum.
Normal garanti bunu karşılamaz, dolayısıyla Nokia Shop'un ücretsiz yapacağını sanmıyorum.
Tedbirsizlik sonucu oluşacak hasarlar garanti kapsamına girmez.
Onu biliyorum zaten sigortası yok 600 tl gibi bir maliyeti varmış yarın gidip verecem servise yapacak birşey yok siz dikkatli olun işte uyarmadı demeyin
Tamam uyarın için tşk
arkadaşim servise mumkunse elden kendin ver ve kesinlikle sor garanti dişi kalmasin cihazin. Boyle durumlarda hem telefonu garanti kapsaminda tamir etmezler hem de tamirden sonra garanti dişi birakirlar.
Markette network setup diye bir program bulamadım acaba hangi kategori altında
yok oyle bir şey sanırım wp7 için o uygulama wp8 uymlu değil sanrım
yok oyle bir şey sanırım wp7 için o uygulama wp8 uymlu değil sanrım
gire biliyorumarkadaş paylaşmış ta merak ettımm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?