ya gökçen yardımlar için çok teşekkürler ama bende hiç Bluetooth du hiç açmadan yollamaya çalışıyormuşumayrıca mızik yazım hatası için özür dilerim
![]()
Video paylaşımı biraz zahmetli bir iş.![]()

Aslınmda elinin altında bir PC olacak hemen oradan tanıdıklara sürekli aktarım yaparsın ama tabi bazen dışarıda lazım oluyor o kötüdostum onu nasıl yaparız video işini yardımcı olur musun ?![]()
Bu konuda açıklayıcı bilgiler mevcut. Ahmet Faruk'a konu için tekrar teşekkür ediyorum.dostum onu nasıl yaparız video işini yardımcı olur musun ?![]()
Yok sanırım Umut yada ben hiç duymadım.Numara engelleme programı neler var arkadaslar

Arkadaşlar Xbox da biriken 406 puanım var ve bu puanla stil değiştirmek istiyorum ama tekrardan benden üyelik gibi bir şey istiyor tam olarak anlamadım ne yapmalıyım yardımcı olabilecek var mı Saygılar
Wp Flash içerikli veya gif vs gibi resimleri şuan için desteklemiyor.
bende viberla ilgili bişey sormak istiyorum..beni viberdan aradıklarında arama gelmiyo ama vibera girdiğimde arandığımı görüyorum.garip bi durum anlamadım nasıl çözebilirim bi fikri olan? birde daha öncede sormuştumda navigasyonda koordinat bulamıyorum konumu buluyorum ama koordinat vermiyo???

beyler lumia820 hafizam doldu. Bu guncellemeden sonra gelen hafiza kontrolmudur nedir bende hic bir ise yaramiyo hala diger bolumu dolu tam tamina 2.60 gbne ayak anlamadim. nedeni nedir ve bu durumla karsilasan baska biri varmi aranizda.
HELP ME BEYAA