İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

papakudioflu

Emekli Yönetici

bildirim ışıgı yok bulamaman normal. Video kaydında zoom konusu da sıkıntılı. Var ama kayda başlamadan önce zoom yapıp kayıt yapabiliyorsun. Kayıt esnasında zoom yok malesef.

PureFood

Üye
Harbiden şu foto bilgilerine bakamıyoruz. Ne saçma. Foto adını ne değiştirebiliyoruz, ne bilgilere bakabiliyoruz amaçları ne ki böyle yaparak.

Tepkiler: OttomaN TigeR
Harbiden şu foto bilgilerine bakamıyoruz. Ne saçma. Foto adını ne değiştirebiliyoruz, ne bilgilere bakabiliyoruz amaçları ne ki böyle yaparak.
Nefes alıyorsak, umut var demektir. İnşallah son çeyrekteki güncelleme ile bu sıkıntıların sona erer. Bak duamı aldın

Tepkiler: PureFood ve Web Designer

bildirim ışıgı yok bulamaman normal. Video kaydında zoom konusu da sıkıntılı. Var ama kayda başlamadan önce zoom yapıp kayıt yapabiliyorsun. Kayıt esnasında zoom yok malesef.

bildirim ışığında sıkıntı yok. Bulamadığım fotoğrafın müziğin videonun bilgileri, kaç mb vb gibi. Şu güncelleme bir an önce gelseydi çok merak ediyorum

PureFood

Üye
Nefes alıyorsak, umut var demektir. İnşallah son çeyrekteki güncelleme ile bu sıkıntıların sona erer. Bak duamı aldın

Hocam eyvallah öyle ama hani bu bir eksiklik değil, hani ayrılmaz bir parça gibi bir şey bu. Yani bunun eksiklikten sayılmaması bile lazım, nasıl mesajlar var rehber var telefonda, bu da onun gibi kilit bir parça. Sözün bittiği yerdeyiz resmen

papakudioflu

Emekli Yönetici
windows medy görüntüleyicisini portlayalım wp8'e olmaz mı???

biliyorum Nokia bir numara olacak yine. Umuyorum yani sadece zaman

Bi de menunun arkasına foto koysak kutucuklar şeffaf olsa

Çok "Blue" olmuş

Hayırlı olsun konumuzun 200. sayfası ve 2000. mesajındayız.

Tepkiler: bulutsuzgece