ERsin YAvuz
Üye
-
Konu Sahibi
-
biraz alışmak lazım dostum wpyewp magazasindan pek anlamadim arama yaparken hic iyi sonuc elde edemiyor. hatta twitter yazdim sonuc cikmadi onerilerde twitter inc vardi onu secince anca cikti
git araştır öyle yorum yap kardeşim fanboyluk yapmıyorum..Virüs hahahahaha virüs hemde ios a bile yazmışlar sadece androide değil. Kim yaptıysa wp taraftarı ve virüs ne hiç bilmeyen birileri yapmış bunu. Ciddiye alan varmıdır acaba
nasıl yani? Aynı aramayı yaptım sonuçlar aşağıdawp magazasindan pek anlamadim arama yaparken hic iyi sonuc elde edemiyor. hatta twitter yazdim sonuc cikmadi onerilerde twitter inc vardi onu secince anca cikti
Sana demedim sen neden üstüne alındın anlamadım ben araştırma şirketine söyledim bunugit araştır öyle yorum yap kardeşim fanboyluk yapmıyorum..
Nokia Lumia telefonları kapalı işletim sistemine sahip olduklarından, telefonlara herhangi bir virüs bulaşma durumu söz konusu değildir. Bu nedenle, Mağaza'da herhangi bir virüs programı bulunmamaktadır.Virüs hahahahaha virüs hemde ios a bile yazmışlar sadece androide değil. Kim yaptıysa wp taraftarı ve virüs ne hiç bilmeyen birileri yapmış bunu. Ciddiye alan varmıdır acaba
Ya biri bana göstersin şu android ve ios daki uygulamaları lütfen hemen indirip deniyicemNokia Lumia telefonları kapalı işletim sistemine sahip olduklarından, telefonlara herhangi bir virüs bulaşma durumu söz konusu değildir. Bu nedenle, Mağaza'da herhangi bir virüs programı bulunmamaktadır.
O derecevirüsü bilmem de androiddeki çöp uygulama sayısı doğrudur,geçen bi tır oyunu 10. sıraya yükseldi resimler ets2den şaka maka bi milyon kişi indirdi kaldırdılar sanırım sonunda
küfürler havada uçuştu indirip aklıma geleni sayacaktım ya indirp destek olmiyim dedimO derece
Kapalı kod kaynak demek virüs olmaz demek değildir. Sadece açık kod kaynaklı bir sisteme göre virüs bulaşması daha zordur demektir. Çünkü sistem güvenliği açısından kısıtlamalar var. Ios'da virüs olmaz diyenler için de illaki vardır. Virüsü yapsalar Apple için de yaparlar. Ancak kimse sistem güvenliği ile uğraşıp vaktini harcamak istemiyor. Grafiklerin kaynağı tartışılır tabi zira tabloya göre Windows phone'da her 3 uygulamadan 1'i çöp oluyor...Nokia Lumia telefonları kapalı işletim sistemine sahip olduklarından, telefonlara herhangi bir virüs bulaşma durumu söz konusu değildir. Bu nedenle, Mağaza'da herhangi bir virüs programı bulunmamaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?