Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Acaba Cortana mı?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve kaygisiz43

Tmobile

Tmobile

Üye
Acaba Cortana mı?
cortanamı bu ? süper bir şeye benziyor ama ing bilmeyen arkadaşlar için kötü :D belki TÜRKÇE olur dicem ama nerde görülmüş :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
bakın siz insanların bir şeye inanması ile istemesini karıştırmışsınız. Ben insanların fazlasının geleceğine inanmasını değil bunu talep etmesini söylüyorum ağlamayana meme yok bu devirde arkadaşlar. Emin olun siz talep edin 10 talep edin 5 verirler ama 5 talep ederseniz 1 verirler. O yüzden neden 10 talep etmeyelim ki? Her zaman düşüncemizi örneklendirmezsek anlayan olmuyor yapcam bir şey yok. Umarım şimdi daha iyi anlamışsınızdır.
önceki mesajımdan alıntıdır "Kendini değil dışarısınıda düşünmelisin ki her zaman iyisi olmuyor maleseff olmadıktan sonrada en iyisini istemekte boşa kürek çekmektir." Neyse konuya dönmek lazım.Uzun süre windows phone 8.1 bekledik umarım beklediğimize değer.Hani bu konsept videolar var ya bazıları gerçekten güzel oluyordu onlar gibi bir değişiklik meydana gelir umarım
Farklılık her zaman iyidir:good:
Acaba Cortana mı?
Niye hep şöyle videolarda tamamını çekmezler ki :D

dakamon

dakamon

Üye
Valla şu videolara da arkaya yüksek sesli müzik koymasalar çok süper olacak :) kızın ne dediğini duyamadık :) :P

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Games Hub:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Breaking: there is no Cortana video this morning. Too many trolling Twitter accounts, don't fall for it.

kısaca trollere kanmayın video fake diyorlar:)

dakamon

dakamon

Üye
Aynen bende Daniel rubinho dan öğrendim fake olduğunu :)

dakamon

dakamon

Üye
Ya zaten fazlaca basit ve amatörce gibi görünüyordu. Eğer halo karakterinden esinlenilmişse bence o surat ifadesi olmaz o ne oyle erkek çocuğu gibi :) cortana kız :) :P

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
The “WPLeaker” account supposedly posting Windows Phone 8.1 info is a total fake. For those asking.

bilgileri veren hesap da çakma bir hesap olabilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 Lumia 925 Here Maps Uİ

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve BrahimOkumus
Tmobile

Tmobile

Üye
8.1 Ve 520 .:D.

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
WP8.1'den sızıntı yağmuru başladı :kop2:

ON9

ON9

Üye
WP8.1'den sızıntı yağmuru başladı :kop2:
Aynen katılıyorum. 2 gündür finallerden ötürü takip edemiyordum, molalar hariç bugün 8.1 ile ilgili haber okumaktan yoruldum. Boşuna dememişler bugünün işini yarına bırakma. :sirit:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Konumla ilgisi yok.
@Mr.H 'nin de dediği gibi, Cortana arkaplana geçtiği zaman sistem tepsisinde mavi nokta ile gösteriliyor. Önplana çıktığı zaman ekrana geliyor ve büyüyerek konuşan mavi bir noktaya dönüşüyor.

• Beğen
Tepkiler: Bay H

Üst Alt