Haber Windows 10 Mobile’ın Son Güncellemesi, Windows Phone 7 Oyunlarını Geri Getiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Windows 10 Mobile’ın Son Güncellemesi, Windows Phone 7 Oyunlarını Geri Getiriyor
Microsoft’un Windows 10 Mobile için yayınladığı son güncelleme ile birlikte bazı Windows Phone 7 oyunlarının tekrar mağazaya geri geldiği belirtiliyor.


Microsoft’un Windows 10 Mobile cihazlar için yayınladığı son güncelleme olan Yapı 10.0.10586.29 güncellemesi herhangi bir yeni özellik içermese de genel olarak hata giderme ve performans iyileştirmeleri üzerine yoğunlaşıldığı belirtilmişti. Fakat bugün ortaya çıkan yeni bir bilgiye göre Windows 10 Mobile 10.0.10586.29 Güncellemesi ile eski Windows Phone oyunları tekrar kullanılabilir duruma geldi.

Windows 10 Mobile Yapı 10586.36 Toplu Güncelleştirmesi Yayınlandı

Windows 10 Mobile 10.0.10586.29 Güncellemesinin değişiklik listesinde bir madde dikkat çekiyordu. O da uygulamaların geriye dönük uyumluluk noktalarında sistemin geliştirildiğini belirtiyordu.

  • “Windows Phone 8.1 Silverlight uygulamaları için geliştirilmiş geriye dönük uyumluluk.”

Hatta şimdi Windows Phone 8 üzerinde çalışmayan bazı Windows Phone 7 oyunlarının bile, son yapılan geriye dönük uyumluluk çalışmalarından sonra Windows 10 Mobil ile geri geldiği belirtiliyor.

Reddit kullanıcısı Fannybeard Windows Phone 8 ile mağazadan kaybolan bazı oyunları son güncellemeden sonra Lumia 950 akıllı telefonuna yükleyebildiğini belirtiyor.

İşte o oyunların listesi:
Tabii ki mükemmel karşılaştırılabilirlik garanti edilemez ama eski bir Windows Phone 7 kullanıcısı iseniz güzel bir nostaljik gezinti için şimdi eski kütüphanenizi aramak için iyi bir zaman gibi görünüyor. Kimbilir belki bir yerlerde hoşlandığınız bir oyun sizi bekliyordur.
 
  • Beğen
Tepkiler: n000k, Murat Alper, zaakaan ve 3 diğerleri


Üst Alt