Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
1-2 hafta içinde geleceği söylenen 8,1 merakla bekliyorum..birşey sormak istiyorum..bluetooth ile gönderilen dosyalar, mix radio çevrimdışı listeleri, diğer müzik programlarından inen mp3ler için yükleme yeri olarak sd kartı seçebiliyor muyuz? yoksa sadece uygulama ve oyunları mı karta yükleyebiliyoruz?
Bekleyip göreceğiz.

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Geliştirici sürümünü yükleyin beklemeyin. Nokia ne zaman güncellemeyi erken verdiki boşuna heveslenmeyin.

Ymz41

Üye
htc 8.1 kullanıyor zaten

versino2

versino2

Üye
Temmuz a son 30 saat 30 dakika :D

KenanK

KenanK

Üye
Türkiye için ilk güncelleme 1520 ye gelmiş mi ? yoksa ben mi yanlış gördüm:D

kamuraN021

kamuraN021

Üye
1520 için başladı türkiye

sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Beklemedeyiz. Ama bazı 1520 lere gelmiş.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
1520 lere güncelleme gelmiş. Kontrol edin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer bu doğru ise maxicepten yukleyen de vardır elbet.

Kendi forumumuzdaki "1520 sahibi müdavim" üyelerimizden teyit alana kadar habere temkinli yaklaşıyoruz, henüz kesin değil.

Gelecekten gönderildi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kendi forumumuzdaki "1520 sahibi müdavim" üyelerimizden teyit alana kadar habere temkinli yaklaşıyoruz, henüz kesin değil.

Gelecekten gönderildi.
aynen,çünkü hep miş lerle konuşuluyor,henüz canlı tanık yok:)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
herkese aynı anda verilmedikten sonra bir kıymeti yok zaten

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Valla ismini vermek istemediğim ama büyük bi forum sitesinde 2 kişi güncelleme aldığını belirtiyo, hatta 1 tanesi ekran görüntüsü bile paylaştı. Tabi dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerektiğini en iyi biz NOKIA'cılar bilmeliyiz :sirit:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Gelecekten gönderildi.

Yok güncelleme olsa gelirdi haber çıkalı üç saat oldu şu an itibariyle bir hareket yok hikaye gerçek değil demekki

Üst Alt