Ms Türkiye yatışlarda
birden fazla hesap olusturmayı dene 2-4-6 diye gidersin sınırsızların hepsi ücretli malesef dostum yada proxy takılacaksınArkadaşlar şu vpn işinine bi çözüm bulamadım hep sınırlı 2gb kotası var sınırsız vpn hizmeti veren bi site biliyormusunuz ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Birden fazla hesap işi yatar.Proxy her siteyi açar mı varsa öyle bi proxy yazarmısın.birden fazla hesap olusturmayı dene 2-4-6 diye gidersin sınırsızların hepsi ücretli malesef dostum yada proxy takılacaksın
arkadaşın dedıgı doğru proxyler süt gibidir hemen ucar ve hızlı olanı bulman gerek bunun icinde mesela anlık liste guncelleniyorPRoxy internetini yavaşlatır. Vpnona göre daha hızlı kalıyor sanırım. Vpn de genelde hep ücretlidir. Google a yaz proxy diye bir çok şey bulabilirsin.
Proxydende bişe çıkmadı DNS değiştirme olaydı iyidi işte böyle küçük detaylar insanı soğutuyor.Symbianda bile vardı dns değiştirebilme neyse biz yine geri bildirim yapalımda DNS değiştime özelliği eklesinler.
920 gelen bir şey yokGeliyor arkadaşlar güncelleme, Microsoft mail göndermiş telefonu güncelleyin diye ...
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Gelecek olduğunu belirtiyor mailde geldiğini değil. Ayrıntıları açarsanız ülkelere göre verileceğinden bahsediyor, bilmediğimiz hiçbir şey yok yani.
Bana mail falan gelmedi. Hala bekliyorum ama gelen giden yok (L520)
Telgrafla gönderildi.