Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia lumia Türkiye Facebook sayfasından. Güvenilir bir sayfa resmi gibi bir şey amma bilmiyorum.

Evet okudum bazı bölgelerde 925 , 1020 için başladı diyor ama ülkemizde 1520 de başladı diyor ayarlardan güncelleme kontrol edin sonuçları bizimle paylaşın diyor yani onlarda görmemiş bir bakıma ben öyle anladım !

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Evet okudum bazı bölgelerde 925 , 1020 için başladı diyor ama ülkemizde 1520 de başladı diyor ayarlardan güncelleme kontrol edin sonuçları bizimle paylaşın diyor yani onlarda görmemiş bir bakıma ben öyle anladım !

Onlarda bir yerden duymuş sayfa halkını zarflıyorlar :)

dakamon

dakamon

Üye
Abi sanırım cihazlara sırayla veriyor belki belli bir imei ye göre bile veriliyor olabilir. Yarın akşama kadar sana gelmezse haber fake olma ihitmali yükselir

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Abi sanırım cihazlara sırayla veriyor belki belli bir imei ye göre bile veriliyor olabilir. Yarın akşama kadar sana gelmezse haber fake olma ihitmali yükselir

Sende de 1520 yokmuydu ya

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
ya heryerde ilk 925 e gelir Türkiye de 1520 ye geliyor .
vay arkadaş

• Beğen
Tepkiler: versino2
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
cihaz sayısına göre veriliyor olabilir

versino2

versino2

Üye
Bence yalan haber resim paylaş diyorlar forumdaki kişiler paylaşamıyorlar.Ben inanmıyorum daha temmuza bile girmedik :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence yalan haber resim paylaş diyorlar forumdaki kişiler paylaşamıyorlar.Ben inanmıyorum daha temmuza bile girmedik :D
Aynen yalan haber yükledim diyenler senin dediğin gibi resim paylaşamıyor fısıltı gazetesim diyorlardı böyle durumlara

Serhan

Serhan

Üye
Foto atanlar ya 630 ya da paintten yapıp atarlar :ehe

Bu Mesajın Gönderilmesi Mi Lazım ?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Finlandiya ve Arjantin de mi yalan peki

cicoz23

Üye

siteye göre fransada 8 temmuzda başlıyor