Lumia Black güncellemesini de ilk almıştı, bu arada herkese de itibar etmeyin kanıtlayabiliyorlar mı ? "Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler." diye boşuna söylenmemiş.1520, 1320, 1020 varken 925'e güncelleme gelmesi çok ilginç![]()
Romları inceledim biraz değişiklik yoktu, bir iki güne anca gelir eğer resmi olarak verildiyse.eğer 620 için fillandiya verildiyse romu kurayım direkzaten hollanda kullanıyorum
bir iki güne gelmez rahat olRomları inceledim biraz değişiklik yoktu, bir iki güne anca gelir eğer resmi olarak verildiyse.

Resmi güncelleme verildikten iki gün sonra indirmiştim, rahatım.bir iki güne gelmez rahat ol![]()

İnşallah öyledirEvet arjantintede alındığı doğrulandı. Sanırım başladı güncelleme dağıtımı.![]()

Şöyle olacak Cyan güncellemesi 8.1 i de içinde barındıran aynı zamanda donanım optimizasyonları ve nokia ya özel bazı ekstra özellikleri de içeren bir güncelleme olacakŞimdi ben birşey soracağım ama, şimdi bu güncelleme tek seferde wp8.1 + cyan mı, yoksa kademe kademe olup önce sadece cyan daha sonra wp8.1 mi, yada önce wp8.1 olup daha sonra cyan şeklinde mi verilecek? Bu bellimi?
Dumanla gönderildi.

Şöyle olacak Cyan güncellemesi 8.1 i de içinde barındıran aynı zamanda donanım optimizasyonları ve nokia ya özel bazı ekstra özellikleri de içeren bir güncelleme olacak![]()