Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Türkiye de yükleyen var mı

Akhtoher

Akhtoher

Üye
1520, 1320, 1020 varken 925'e güncelleme gelmesi çok ilginç :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bu haber iyi oldu erkenden alacağız güncellemeyi

lost68

lost68

Üye
Hadi Bakalım :oha2:

beats

beats

Üye
1520, 1320, 1020 varken 925'e güncelleme gelmesi çok ilginç :hmmm
Lumia Black güncellemesini de ilk almıştı, bu arada herkese de itibar etmeyin kanıtlayabiliyorlar mı ? "Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler." diye boşuna söylenmemiş.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
lost68

lost68

Üye
Şimdide arjantin'e verilmeye başlanmış öyle diyorlar :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
eğer 620 için fillandiya verildiyse romu kurayım direk :D zaten hollanda kullanıyorum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ellimin kori
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Boşuna Güncellemeleri kontrol ediorum

luckysleven

luckysleven

Üye
925 candir ya : )

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
dakamon

dakamon

Üye
Evet arjantintede alındığı doğrulandı. Sanırım başladı güncelleme dağıtımı. :)

• Beğen
Tepkiler: versino2
versino2

versino2

Üye
Demeyin etmeyin böyle şeyler kalbim var :D İlk 925 ime gelse bari be sırada Türkiye olsa keşke beee

BelaMonte

BelaMonte

Üye
1320, hala güncelleme yok

yasirtaha

yasirtaha

Üye
akşama sabaha gelir desenize

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şimdi ben birşey soracağım ama, şimdi bu güncelleme tek seferde wp8.1 + cyan mı, yoksa kademe kademe olup önce sadece cyan daha sonra wp8.1 mi, yada önce wp8.1 olup daha sonra cyan şeklinde mi verilecek? Bu bellimi?

Dumanla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Şimdi ben birşey soracağım ama, şimdi bu güncelleme tek seferde wp8.1 + cyan mı, yoksa kademe kademe olup önce sadece cyan daha sonra wp8.1 mi, yada önce wp8.1 olup daha sonra cyan şeklinde mi verilecek? Bu bellimi?

Dumanla gönderildi.
Şöyle olacak Cyan güncellemesi 8.1 i de içinde barındıran aynı zamanda donanım optimizasyonları ve nokia ya özel bazı ekstra özellikleri de içeren bir güncelleme olacak :)

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA ve suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şöyle olacak Cyan güncellemesi 8.1 i de içinde barındıran aynı zamanda donanım optimizasyonları ve nokia ya özel bazı ekstra özellikleri de içeren bir güncelleme olacak :)

Ama 8.1 tamamlanıpta yollandımıki geliştiricilere? Daha hala elimizdekiler ön izleme değil mi? Yani ms 8.1 i önce tamamlayıp ondan sonra vermeyecek miydi Samsung a Nokia ya vs. de onlar kendi telefonlarının optimizasyonunu yapsınlar diye. Ben bize gelen ufak güncellemeler yüzünden 8.1 in hala tamamlanmadığını düşünmüştüm.

Dumanla gönderildi.

Son düzenleme:

Üst Alt