evet bu sabah benimde aklıma geldi. 8.1 yayınlanmadan cyan yayınlanması garip. Microsoft Nokia yı bekledi gibi bir durum çıkıyor buradan. Bu işte bir gariplik var.Ama 8.1 tamamlanıpta yollandımıki geliştiricilere? Daha hala elimizdekiler ön izleme değil mi? Yani ms 8.1 i önce tamamlayıp ondan sonra vermeyecek miydi Samsung a Nokia ya vs. de onlar kendi telefonlarının optimizasyonunu yapsınlar diye. Ben bize gelen ufak güncellemeler yüzünden 8.1 in hala tamamlanmadığını düşünmüştüm.
Dumanla gönderildi.
Hangi telefon?ekrana bi yazı geldi farkında olmadan evet dedim güncelleme filan yazıyordu. şimdi yazılım güncelleme denetleye girincede böyle bişey geldi. hiç bişeyde yazmıyo büyük güncelleme bumu . telefonu yedeklemek gerekir mi ?
Sen herhalde arada gelen güncellemeleri yapmamışsın onlar gelmiştir520 . indir dedim yükledim kapandı açılırken % li ekran çıktı tam doldu yüklendi baştan açıldı ama gözle görülür bi değişiklik göremedim. WP8 halâ
Yok 8.1+cyan birlikte gelecek. Detayları bilmiyorum ama böyle olacakAma 8.1 tamamlanıpta yollandımıki geliştiricilere? Daha hala elimizdekiler ön izleme değil mi? Yani ms 8.1 i önce tamamlayıp ondan sonra vermeyecek miydi Samsung a Nokia ya vs. de onlar kendi telefonlarının optimizasyonunu yapsınlar diye. Ben bize gelen ufak güncellemeler yüzünden 8.1 in hala tamamlanmadığını düşünmüştüm.
Dumanla gönderildi.
amberde black te olduğu gibi hem ms hemde nokianın güncellemelerini içeren bi güncelleme olacak.Sen herhalde arada gelen güncellemeleri yapmamışsın onlar gelmiştir
Yok 8.1+cyan birlikte gelecek. Detayları bilmiyorum ama böyle olacakamberde black te olduğu gibi hem ms hemde nokianın güncellemelerini içeren bi güncelleme olacak.
Buradan bu sonucu nasıl çıakrttın bilmiyorum ama önümüzdeki 2 3 hafta içinde verirler güncellemeyi.Daha var diyorsun yani?
Buradan bu sonucu nasıl çıakrttın bilmiyorum ama önümüzdeki 2 3 hafta içinde verirler güncellemeyi.

An itibariyle bizim üvey evlat güncelleme kontrolü ile çıkan sonuç.
"TELEFONUNUZ GÜNCEL. SON DENETLEME 2 SN ÖNCE".
![]()
![]()
Şaka bi yana inşallah 925 ten sonra ilk L620 ye verirler, içimden geldi valla.920Hocam L925 olsa yada 1520 neyse de sen niye heyecan yaptın da bu kadar erken bir tarihte güncelleme kontrolü yaptın ki.Şaka bi yana inşallah 925 ten sonra ilk L620 ye verirler, içimden geldi valla.

İnsan umut ediyorHocam L925 olsa yada 1520 neyse de sen niye heyecan yaptın da bu kadar erken bir tarihte güncelleme kontrolü yaptın ki.Şaka bi yana inşallah 925 ten sonra ilk L620 ye verirler, içimden geldi valla.
Gene en son biz alırız , sıkıntı yok.